Lenyűgöző frizurák: mindent felülmúlnak a 2021-es év esküvői hajtrendjei

Getty Images
Vadász Emese

Spoiler: egyik gyönyörűbb, mint a másik!

Bár az elmúlt év jócskán megnehezítette a házasodni vágyók dolgát, remélhetőleg idén már problémamentes lesz az esküvői szezon. Ha pedig esküvő, akkor egyértelműen MUSZÁJ megmutatnunk a legfrissebb, 2021-es hajtrendeket! A jó hír pedig, hogy ezeket a frizurákat nem csak az esküvődön sütheted el, hanem bármikor, amikor kicsit csajosabb, hercegnősebb stílusra vágysz!

Olvasd el ezt is!
Lady Gaga tündérmesébe illő esküvői ruhájától elakadt a szavunk

Félig feltűzött frizura

Ez a haj egyértelműen az egyik legnépszerűbb minden évben, mondhatni lehetetlen kiszorítani a legújabb trendekből, hiszen egyszerre cuki és nőies, amely tökéletesen kihangsúlyozza a menyasszony szépségét. Ha picit fel akarod dobni, akkor nyugodtan használj hozzá gyöngy vagy virág kiegészítőket, a fejtetőn lévő részeket pedig érdemes átfésülni, hogy adjon egy kis volument a hajnak.

Francia csavart

Bár elsőre a konty neve egy péksüteménynek is simán elmenne, ez a frizura igazi klasszikusnak számít, a 2021-es esküvői hajtrendeknél pedig garantáltan újra hódítani fog. A hajvégeket nyugodtan szabadon hagyhatod a konty felső részén, sőt, még be is göndörítheted, hogy még elegánsabb és ünnepibb legyen a végeredmény!

Magas konty

Ez a frizura abszolút tükrözi a legújabb trendeket, hiszen nem mű, kissé hanyag, de mégis stílusos, királynői hatást kelt. Ha kerek fejformád van, akkor pedig kifejezetten jó választás, hiszen optikailag hosszítja az arcodat.

Olvasd el ezt is!
A kedvenc Netflixes pasid elárulja, hogy milyen frizura passzol hozzád a legjobban

Nagy hullámok

Idén hihetetlenül nagy divat lesz a laza és nagy hullám a menyasszonyok körében, ha pedig te is a természetesség híve vagyok, akkor ez a lehető legszuperebb választás a számodra. Arra figyelj, hogy a lehető legnagyobb körfogatú hajsütővel dolgozz, aminek nincs csiptetős része, a végén pedig semmiképp se feledkezz meg a gyöngyökről, amelyek tökéletesen passzolnak ehhez a frizurához!

Lófarok megspékelve

Az esküvőkön a menyasszonyok inkább a kontyokat preferálják, 2021-ben azonban a bevállalósabbak tuti, hogy a lófarokra fognak szavazni! Az persze nagyon fontos, hogy miután az egész hajkoronát besütötted, maga a lófarok lejjebb helyezkedjen el, mint egy átlagos alkalomkor, a hajtetőn lévő részt pedig belülről kifelé haladva fésüld át, hogy megnöveld a térfogatát!

Hableány fonat

Ha szabadtéri esküvőt tervezel, akkor az egyik legjobb választás lehet egy cuki, de elegáns hableány fonat, amit nyugodtan dobj fel különböző kiegészítőkkel is, a dúsabb és hosszabb hatás érdekében pedig póthajat is bevethetsz!

Olvasnál még a témában?

Nézd meg a galériánkat - 15 kép
Sztárok, akik megmutatták, egy új frizura teljesen átformálja a külsőt