5 sportcipő típus, ami garantáltan menő lesz 2021-ben is

Edward Berthelot/Getty Images
Kerekes Vivien
A cikk támogatója a ShoppieGo

Ezek között mindenki megtalálja a kedvenceit!

A sportcipők biztos, hogy sosem fognak kimenni a divatból, maximum az éppen aktuális trend változik meg. Ez a lábbeli minden nő és férfi gardróbjában megtalálható, ráadásul nem egyszer bebizonyították már (többek között Gigi Hadid is), hogy a szoknyától kezdve a zakóig bármivel megtalálhatja az egyensúlyt. Már csak pár hét választ el minket attól, hogy ismét előkerüljenek a sportcipők, 2021-ben pedig akad pár fazon, ami jóval nagyobb figyelmet kap majd, mint a többi. Ha te is kíváncsi vagy az év legtrendibb sportcipőire, jó helyen jársz!

Olvasd el ezt is!
Egy cipő, több stílus: avagy hogyan viseld a fehér edzőcipőt bármilyen szetthez

1. Retro-hatású sneakerek

Nosztalgiázni amúgy is szeretünk, szóval miért ne utazhatnánk vissza egy kicsit az időben divat terén is? 2021-ben erre lesz lehetőségünk bőven, hiszen a retró hatású sportcipők mindenkit magukkal ragadnak majd!

2. Atletikus darabok

Ha olyan cipőt szeretnél, ami kényelmes, az év másik nagy trendjét is imádni fogod! Az atletikus hatású lábbelik ugyanis betörnek a hétköznapokba, úgyhogy amit felvennél sportolás közben, a farmer-póló szetted mellé is szuper választás lesz. Még jobb, ha egy kis minta is helyet kap a cipőn!

3. Színes változatok

Szeretjük a fekete és fehér sneakereket, de ha tavasz, akkor a színes sportcipők mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Egy izgalmas darab ugyanis a teljes szettednek új kisugárzást adhat, és biztosan nem bújik meg a háttérben! A részleteken rengeteg múlik, egy cipő esetében ez pedig pláne nagy igazság.

4. Klasszikus kedvencek

Emlékszel, amikor egy időben mindenki tornacipőt hordott, lényegében minden ruhájához? Ez 2021-ben is gyakori látvány lesz, hiszen a klasszikus kedvencek visszatérnek. A jól ismert fazon és színvilág ismét visszaköszön, de azért újdonságok is helyet kapnak a trendek között.

5. Slip on

A belebújós cipőket szeretjük, mert visszafogottabbak, kényelmesek, és nem mellesleg mindenhez jól mennek. Ha te is szívesen hordod, biztosan örülni fogsz annak, hogy a slip on cipők most nagyon felkapottak lesznek! Viselheted nyári ruhával, farmernadrággal, biztos, hogy jó lesz az összkép.


Ne hagyd ki a kihagyhatatlan ajánlatokat és csapj le a kedvezményes termékekre a ShoppieGo applikáció segítségével!

Olvasd el ezt is!
10 ruha típus, amire minden nőnek szüksége van