Eláll a lélegzet! Mutatjuk a 2021-es Oscar-díjátadó legcsodásabb ruhakölteményeit

GettyImages/Pool
Kálmán Zsófi

Szavazd meg, hogy ki volt a 93. Oscar-díjátadó legstílusosabb csillaga!

Vasárnap este lezajlott az év legjobban várt vörös szőnyeges eseménye, az Oscar. Az idei díjátadó talán még az eddigieknél is jelentősebb, hiszen mind tavaly, mind 2021-ben a legtöbb gála csak virtuálisan valósulhatott meg, ám az Oscar-díjátadót inkább hónapokkal eltolták, hogy a legszigorúbb biztonsági intézkedések mellett megvalósulhasson.

Olvasd el ezt is!
Oscar-díjátadó 2021: a nyertesek teljes listája

Igazi ünnep ez most Hollywoodnak, hiszen végre találkozhattak egymással a filmes szakma nagyjai, és a mesés estélyik is végre megkapták a megérdemelt helyüket. Nem mellesleg, évtizedek óta az Oscar-díjátadó vörös szőnyege a legfontosabb mind közül, hiszen ebben az esetben tényleg hatással van a trendekre, hogy mit viselnek a legcsinosabb hírességek. Nos, ha hihetünk nekik, akkor ez az év a villantások éve lesz, ugyanis eltekintve Carey Mulligan és Amanda Seyfried mesés nagyestélyijétől, szinte mindenki olyan darabot viselt, ami szabásában egyszerű, ám itt-ott többet mutat.

Végigkövettük a díjátadót, és miután beszámoltunk az immár 93 éves díjátadó győzteseiről, összeállítottunk egy toplistát a legjobban öltözött sztárokról is.

Nézd meg, ki miben érkezet a 2021-es Oscar-díjátadóra, és ne felejts el utána szavazni!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Ők voltak 2021-es Oscar legjobban öltözött sztárjai