Ma van 2021 első tízmilliószoros napja: ráadásul teliholddal párosul!

Delia Dwi fotója a Pexels oldaláról
Zoé

Használd ki okosan ezt a napot!

Talán az már senki számára nem titok, hogy mik is azok a tízmilliószoros napok, de biztos, ami biztos tegyük rendbe: a tibeti kultúrában a nagy „Buddha-napokat” hívjuk így, amelyeket csodatevő napokként tartanak számon. Ezeken a dátumokon minden, amire gondolunk, amit teszünk sokkal többszörös energiát kap, ami érhető módon erősebben befolyásolja a jövőnket. Éppen ezért különösen fontos, hogy ha más napokon nem is vagy totálisan tudatos, legalább ezekre a napokra fókuszálj erőteljesebben! Jöhet minden, ami pozitív, azonban az összes negatív energiát ki kellene iktatni a napodból, nincs helye sem vitának, sem rossz gondolatoknak.

Olvasd el ezt is!
Ha valóra akarod váltani az álmaidat, az alábbi 3 dolgot tedd meg telihold alatt

2021 első tízmilliószoros napja február 27-re esik, amely egyben telihold is, így mondani sem kell, hogy még erőteljesebben, intenzívebben élhetsz meg ezen a napon minden egyes pillanatot. A telihold alapvetően is egy sokkal felfokozottabb állapotot hoz el, ilyenkor az erre fogékonyabbak nagyon érzékenyen reagálhatnak az élet dolgaira. Ha teheted, akkor ezt a napot töltsd a természetben és vedd körül magad olyan emberekkel, akik társaságában önfeledten, boldogan tudsz létezni. Este pedig a nap zárásaként jöhet egy relaxációs fürdő, egy jóga, vagy akár könnyed meditáció.

2021-ben ekkora lesznek még tízmilliószoros napok:


május 26.

július 14.

október 27.

A szakértők úgy tartják, hogy a tízmilliószoros napok közötti időszakokra érdemes ciklusként tekinteni. A mostani nap az előző tízmilliószoros nap óta eltelt időszak lezárása, ami rengeteg leckét hozott az arra nyitottaknak, és ami nem mellesleg érezhetően kőkemény „vizsgákkal” zárult. A következő ciklus egészen május 26-ig fog tartani, amikor is megérkezik 2021 második tízmilliószoros napja. Ez a mostani időszak az apróbb változásokra és a boldogság megélésére fókuszál.

Nézd meg a galériánkat - 11 kép
Oprah Winfrey inspiráló idézetei nehéz napokra