2020-ban érkezik az Eufória 2. évada, ráadásul Zendaya is visszatér!

youtube
Bíró Eszter

Aki nagy Eufória rajongó volt, annak van egy jó hírem: az HBO végre bejelentette, hogy készül a folytatás!

Az Eufória azon sorozatok egyike, amelyek szó szerint meghódították az idei évet. Az óriási sikerű széria elsősorban annak köszönheti a népszerűségét, hogy tabuk nélkül mutatja be a mostani generáció fiataljait, akik a főszereplőhöz, Ruehoz hasonlóan keresik a helyüket a világban. Ezt pedig a drogokkal és a szexszel próbálják könnyebbé tenni.

Olvasd el ezt is!
Ezt látnod kell! Zendaya Disney-hercegnőnek öltözött a vörös szőnyegen

A 2. évad történetéről még alig lehet tudni valamit, de az biztos, hogy Rue karakterének problémái még nem értek véget. Vagyis a következő évadban is nagy szerepet kapnak a drogok és a múltja legyőzése. Ez azonban még nem minden, ugyanis a főhős két régi barátjának, Fezcónak és Lexinek is nagyobb szerepet szánnak a készítők. Így a már ismert sztorit lesz mivel felturbózni a rajongók számára.

Az Eufória új évada mellett természetesen lesznek még finomságok az HBO jövő évi kínálatában. Jön a Lovecraft Country című dráma-horror sorozat, valamint két minisorozat is, amelyek közül az egyik a Winona Ryder nevével fémjelzett The Plot Against America, a másik pedig a Nicole Kidman főszereplésével készült The Undoing.

Ha kíváncsi vagy, mely sorozatot kéne megnézned a csillagjegyed alapján, akkor kattints a galériára!

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
Ezeket a sorozatokat kéne megnézned a csillagjegyed alapján