2019 őszi/téli essence újdonságok

Joy.hu

Ragyogó és hibátlan arc, csillogó szem smink, lenyűgöző WOW hatású szempillák, szuper csókos ajkak - az új 2019-es essence őszi/téli újdonságok korlátlan lehetőséget biztosítanak a kívánt hatás elérésében. A Crystal Power termékcsalád termékeit a csillogó kristályok és a drágakövek inspirálták, amelyek a színekkel, textúrájukkal és gyönyörű csomagolásukkal feldobják a szépség gyűjteményünket. A laza púderektől és csillogó highlighterektől, a különböző szem- és ajaktermékekig az őszi/téli szortifrissítésben minden elérhető, amire a szenvedélyes beauty szerelmesek vágynak.

crystal power szemhéjpúder paletta

A szemhéjfesték paletta biztosan feldobja a mindennapjaidat és kristályos ragyogást kölcsönöz a szemednek. A paletta erősen pigmentált színei nyolc csillogó és egy matt szemhéjfestékből állnak. A puha textúra könnyedén felvihető és keverhető ecsettel vagy az ujjunkkal. Akár rozé arany, zöldeskék vagy irizáló fehér - a szemhéjfesték biztosan ragyogóvá varázsolja a szemed.

Ár: 2099 Ft*.

WHAT THE FAKE! szempillaspirál

Üdv a családban! Az "I need a miracle! dúsító és erősítő szempillaspirál" már kiemelkedő tagja a kínálatnak, és most egy új testvérrel bővül a család. A mandula alakú, ergonómikus ecsetnek köszönhetően már két ütemben eléri és befesti az összes szempillát. A speciális nejlonszálak egyidejűleg lélegzetelállító hosszúságot és kifejező dús hatást biztosítanak.

Ár: 1299 Ft*.

perfect shine ajakrúzs

Rendkívül pigmentált, kellemes viseletű és egyidejűleg ápoló: ez a rúzs egy igazi csoda. A krémes-puha textúrájának köszönhetően könnyen felvihető, és szuper fényes végeredményt hagy maga után. A gazdag összetevők, mint az E-vitamin és a shea vaj táplálják az ajkakat. A rozé árnyalatú fémes csomagolás is igazán feltűnővé teszi a rúzst.

Ár: 1099 Ft*.

highlighter

Highlighter on fleek? Nem probléma! Az új szuper lágy highlighterekkel garantált a lélegzetelállító ragyogás. A puha, porszerű textúra sugárzó végeredményt és természetes csillogást biztosít a finom csillogó részecskékkel.

Ár: 949 Ft*.

contouring duo paletta

A vegán, kontúrozó duo púder paletta két árnyalatban érhető el, így alkalmas minden bőrtónushoz. A matt árnyalatú paletták puha textúrájuknak köszönhetően könnyen keverhetők és alkalamzhatók. A világosabb árnyalat használható önmagában vagy a sötétebbel kombinálva az extrémebb megjelenésért.

Ár: 1299 Ft*.

hydrating + perfecting primer

Ez az primer tökéletes alap a tartós és hibátlan sminkeléshez. A 20-as faktor védi a bőrt az UV sugárzás ellen, míg a vitamin komplex hidratálja és táplálja. Ugyanakkor láthatóan finomítja a pórusokat, és a előkészíti a bőrt az alapozóra. A praktikus cseppadagolásnak köszönhetően az üveg flakonban lévő primer könnyen adagolható a pipettával. A könnyű textúra kellemes érzést biztosít a bőrnek.

Ár: 1399 Ft*.

További információkért látogass el az essence hungary Facebook oldalára vagy a www.essence.eu/hu weboldalra.