Megmutatjuk, melyek voltak 2018 legváratlanabb szakításai Hollywoodban

Getty Images
Kerekes Vivien

Az idei évben nagyon sok híresség lett szingli: sokan több éve, évtizede tartó házasság után döntöttek úgy, hogy már nem szeretnének párjukkal maradni.

2018 elég sokszínű és izgalmas év volt, nem csak számunkra, hanem a sztárok életében is. Idén nagyon sok híresség kötötte össze életét: például Priyanka Chopra és Nick Jonas egy egész hétvégén át ünnepelték a boldogító igent, Justin Bieber és Hailey Baldwin teljes titokban házasodtak össze, de tény, hogy a legemlékezetesebb esküvők a királyi családhoz kötődtek. Meghan hercegné és Harry herceg házasságkötését egy egész világ követte figyelemmel, de Eugénia hercegnő őszi esküvője is legalább annyira csodás volt.

Azonban az örömhírek mellett néhány szomorú eseményre is sor került. Akadtak ugyanis 2018-ban olyan sztárpárok, akik évek óta tartó házasság után idén úgy döntöttek, hogy nem akarják már együtt folytatni közös életüket. Sok szakításra, válásra került sor, amelyek alaposan ledöbbentettek mindenkit. Most összegyűjtöttük, melyek voltak 2018 legváratlanabb sztárszakításai.

Olvasd el ezt is!
Már tudjuk, melyik frizura lesz 2019 legnagyobb kedvence

Téged melyik lepett meg legjobban?

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
2018 legdurvább sztárszakításai