Az elmúlt évek egyik kedvenc szoknyája most igazán népszerű lett!

Pinterest
Ujvári Viki

A tervezők szeretik elővenni a korábbi évtizedek trendjeit, de néha nem kell ennyire visszamenni az időben.

Az elmúlt évek népszerű trendjei is tökéletesek arra, hogy időről időre új életet leheljünk beléjük, így kerülhettek a reflektorfénybe a 2014-es év felkapott rakott szoknyái is.

Már az 50-es években is imádták a nők ezt a redőzött megoldást, és több, mint 60 évvel később sincs ez másként. Így ha a szekrényed mélyén ott lapul valahol neked is egy rakott szoknya, most elő vele, mert nem egy szuper ötletünk van arra, miként is hozhatod vissza a mindennapokba.

Olvasd el ezt is!
Rétegezés trükkösen: egy tipp, amivel feldobhatod téli összeállításaidat

A bővebb pulóverek már számtalan esetben bizonyítottak, így kár azt hinni, hogy csak nadrághoz kaphatod fel őket. Pláne, így, hogy szoknyával is mutatósak.

forrás: ar.pinterest.com

A harsányabb színeket éppen annyira imádjuk télen, mint a visszafogottabb árnyalatokat, így a kettő találkozásából csak valami jó sülhet ki.

forrás: pinterest.com

A klasszikus vonal is szuper irány. Nyugodtan válassz hosszabb darabot, amit nem a csípődig kell felhúzni, hanem még feljebb!

forrás: pinterest.com

De természetesen a jó idő megjelenésével a térd fölé érő rakott szoknyák is bejönnek a képbe. Ha még fázol egy kicsit, akár egy hosszú szárú csizmával is viselheted.

forrás: pinterest.com
Olvasd el ezt is!
6 alapdarab, amire mindenképp szükséged lesz télen

Hasonló szoknyatrendet a galériában találsz!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Ez a szoknyafazon a divatguruk őszi kedvence

whowhatwear.co.uk