2021 legnagyobb haj- és sminktrendjében visszatérhetnek a 2000-es évek

Getty Images
Vadász Emese

Ha nem bánod, akkor most visszarepülünk laza 20 évet az időben!

Ugye még te is emlékszel a 2000-es évek elejére, amikor még teljesen más trendek uralkodtak haj és smink fronton? A pasztell és fényes szemhéjfesték az aranykorát élte, szemceruza nélkül senki nem indult el otthonról, a kreppelt haj pedig mindennél menőbbnek számított.

És bár ezen talán már csak nevetünk, úgy tűnik, hogy valamilyen formában visszatérnek az életünkbe ezek az idők. Legalább is a legnagyobb divatlapokban már erről lehet olvasni, ráadásul egyre több sztár posztol olyan képet, amin egyértelműen visszaköszönnek a 2000-es évek...

Olvasd el ezt is!
Kis híján felismerhetetlen lett új külsejével Justin Bieber: erre a frizurára senki sem számított tőle

Ezen felbuzdulva úgy döntöttem, hogy csinálok egy tipikus 2000-es évek eleji sminket és frizurát, nehogy lemaradjak a trendekben...

Figyelem, a look leírásának elolvasásához javaslom, hogy tedd be Britneytől az Oops!...I Dit It Again című számot, csak azért, hogy elkapd a hangulatot!

Smink:

1. lépés: Az alapozót és a korrektort ugyanúgy tettem fel, mint ahogy „normál” esetben szoktam, természetes hatású alapozó helyett viszont egy mattot választottam.

2. lépés: A természetes szemöldök nem volt létező fogalom a 2000-es években, és bár úgy gondolom, hogy mindent a végeredményért, azért mégsem tudtam rászánni magam, hogy extra vékonyra kiszedjem a szemöldökömet. Ehelyett viszont próbáltam olyan vonalat húzni, ami azért kicsit hajaz arra a korszakra.

3. lépés: Jöhetnek az extra világos, fényes, csillámos szemhéjfestékek minden mennyiségben! A legfontosabb pedig, hogy az egész szemöldökre jusson belőle, a lényeg, hogy mindenhova IS kerüljön!

4. lépés: Szemceruzával húzd ki alul a szemed, persze ezzel sem kell finomkodni, mehet bőven, aztán a szem megkoronázásaként jöhet a szempillaspirál!

5. lépés: Az ajkaidhoz válassz egy sötétebb szájkontúrceruzát, majd egy ennél világosabb rúzst, végül megspékelheted az egészet egy csillogó szájfénnyel!

6. lépés: Végül, de nem utolsó sorban jöhet egy kis pirosító, és már kész is a Britney-hatás!

Olvasd el ezt is!
A kedvenc Netflixes pasid elárulja, hogy milyen frizura passzol hozzád a legjobban
forrás: Vadász Emese

Haj:

A hajamat egészen egyszerűen készítettem el, csak középen elválasztottam, mintha két copfot csinálnék, ehelyett viszont két kontyot készítettem a két oldalra.

Olvasnál még a témában?

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Sztárok szettjei a 2000-es évekből, amelyeket most is bevállalnánk