Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Tedd jobbá az életed! 33 mentális gyakorlat

Tedd jobbá az életed! 33 mentális gyakorlat

szeptember 25

kos 03.21 - 04.19

Teljesen biztos vagy a dolgodban, magabiztosan és öntudatosan...

bika 04.20 - 05.20

Az a személy vagy, aki nagyon nehezen tűri...

ikrek 05.21 - 06.21

Magukkal ragadnak az emlékek, szívesen gondolsz vissza „a...

rák 06.22 - 07.22

Vízválasztóhoz érkeztél, olyasmivel kapcsolatosan kell fontos döntést meghoznod,...

oroszlán 07.23 - 08.22

Komoly vitába keveredsz egy olyan személlyel, aki közel...

szűz 08.23 - 09.22

Egy hozzád közelálló személy a számára eget rengető...

mérleg 09.23 - 10.22

A várakozásaidnak megfelelően alakul minden körülötted, bármelyik eldobott...

skorpió 10.23 - 11.21

Túl sok szálat mozgatsz egyszerre, próbálsz több fronton...

nyilas 11.22 - 12.21

A környezeted elismeréssel tekint rád, mert olyasmit tettél...

bak 12.22 - 01.19

Bármiféle projektbe kezdesz, mindenképp ragaszkodsz azokhoz a bevált...

vízöntő 01.20 - 02.18

Nagyon vékony jégen próbálsz ellavírozni, folyamatosan az lebeg...

halak 02.19 - 03.20

Megtaláltad a helyed, jól érzed magad a bőrödben,...

Elolvasom végigMegnézem
Facebook
Twitter
Pinterest
Hurrá, végre boldog vagyok!

Egyeseknek mindig minden sikerül, folyton az élet napos oldalán állnak. Neked sem kell kimaradnod ebből! Egyszerű, ám annál hatásosabb trükkjeink segítségével megtanulhatod, hogyan érheted ezt el.

1. Szeresd magad!

Ébreszd fel szunnyadó optimista éned! Ennek legkönnyebb módja: mormolj mantrát, és meglátod, valóra válik az álmod. Reggelente állj a tükör elé, és mondogasd: „Én vagyok a legfontosabb saját magam számára. Mindenért, ami történik velem, én vagyok felelős.” Ismételd rendszeresen – beválik. A nap folyamán minden feladatot könnyebben veszel majd, és ha kell, végre nemet is tudsz mondani. További fontos mantrák: „Minden sikerül, amit eltervezek”, „Klassz és határozott nő vagyok!”, „Szeretem magam!” Néhány nap elteltével lazábbnak, kiegyensúlyozottabbnak és erősebbnek érzed majd magad.

Legyél a reklámok sztárja!Valósítsd meg az álmod!
Játssz a Garnierrel ITT!

2. Fedezd fel a spiritualitást!

Gondoskodj fényterápiával belső nyugalmadról: helyezkedj el kényelmesen, dőlj hátra, és hunyd be a szemed. Vegyél hosszan, mély levegőt, hatszor egymás után. Képzeld el, ahogy egy ragyogó fénynyaláb kellemesen átmelegíti a fejed tetejét. Élvezd, ahogy rásüt a mellkasodra és megmelegíti a szíved, végigpásztázza a karjaidat és a gerincoszlopodat. Hagyd, hogy elérjen egészen a combjaidig. Ugye milyen felemelően jó érzés, ahogy „átjárja” a tested? Mindeközben gondold végig, mire vágysz (pl. nyugalmasabb élet, több szabadidő, egy megértő társ stb.), és képzeld el, ahogy elönt a nyugalom. Maradj így tíz percig, és tudatosan élvezd, ahogy minden porcikád feltöltődik energiával. Garantáltan úgy érzed majd, hogy szinte eggyé váltál az univerzummal.3.

10 pozitív érzelem, ami képes jobbá tenni az életed

3. Jókedv – azonnal

Eláruljuk neked a rosszkedv elűzésének leggyorsabb módját: állj egyenesen, lélegezz mélyeket, és közben mosolyogj! Amikor legközelebb hatalmába kerítene a mélabús hangulat, próbáld ki a következő trükköt: szoríts egy ceruzát a fogaid közé, maradj így legalább egy percig, hogy az izmok jelzéseket adhassanak az agyadnak – rögtön vidámabb leszel, és mosolyra húzódik a szád.

Garnier ajándékcsomagért játssz velünk ITT!

4. Blokkold a negatív hullámokat!

Mihelyt felbukkannak a rossz érzések, figyelmeztesd magad, hogy ebből már elég. Ha egyedül vagy, csapd össze a tenyered, és kiáltsd hangosan: „Stop!” Lazítsd el a vállad, az állkapcsod és a nyakad, rázd meg a tested egy kicsit. Sóhajts mélyeket, húzd ki magad – ez elűzi a negatív energiákat. Fontos, hogy miután megálljt parancsoltál, valamilyen pozitív dologra tereld a figyelmed. Olyasmire, ami örömet szerez. Segíteni fognak a „Sikerülni fog!” vagy az „Úgy vagyok jó, ahogy vagyok!” típusú önbizalom-növelő mondatok.

5. Lásd be hibáidat!

Sokan hajlamosak vagyunk arra, hogy ha valami nem sikerül, rögtön másokban keressük a hibát, ahelyett hogy magunkba néznénk és mi próbálnánk meg változtatni vagy javítani a kialakult helyzeten. A jövőben légy erősebb és vállalj felelősséget a tetteidért. Minden akadály előtt kérdezd meg magadtól, mit tanulhatsz ebből, hogyan fordíthatod hasznodra a történteket. Lelked megtisztulásában segítségedre lesz az ún. „erőltetett menet”: állj egyenesen, bal lábaddal lépj előre, majd jobb karod lendítsd jó magasra. Nézz felfelé, hunyd be a szemed, és nyújtózkodj, amíg csak bírsz. Gondold végig, milyen hibát követtél el, mi az, amit helyre kell tenned. Végy egy nagy levegőt, és koncentrálj arra, hogy megbocsáss magadnak. Tartsd vissza a lélegzeted legalább tíz másodpercig, majd fújd ki. Végezd el ezt a gyakorlatot a másik karoddal és lábaddal is. Ismételd meg az egészet háromszor.

Sztárok és gurujaik - És Neked ki a gurud?

6. Tanuld meg elengedni a problémát!

Annak, ami a fejünkben jár, néha tényleg semmi köze a valósághoz. Ha például félresikerül valami, hajlamosak vagyunk kedvezőtlenebb színben lát-ni a világot. Amikor megszólalnak a vészharangok, állítsd le őket. Gondűző gyakorlat: koncentrálj a problémára, és engedd szabadjára az érzéseidet. Kérdezd meg magadtól: Meg tudok válni ettől? Készen állok rá? Szabad akarok len-ni, vagy továbbra is hagyom, hogy lehúzzanak a sötét gondolatok? Tedd fel magadnak annyiszor a kérdéseket, amíg végül azt nem érzed, hogy megkönnyebbültél és elégedettebb lettél.

7. Legyél hálás!

Aki a kisebb dolgokat is képes értékelni, sokkal boldogabb, optimistább és életvidámabb lesz. Apró trükk, nagy hatás: Esténként elalvás előtt sorolj fel öt dolgot, amiért hálát adhatsz aznap (pl. a kedves fickó, aki előreengedett a pénztárnál a sorban, a főnök dicsérete, a napsütéses idő). Ismételd meg a gyakorlatot mindennap: elégedettebben alszol majd el és kiegyensúlyozottabban ébredsz másnap reggel.

--pagebreak--

8. Mindenki a maga szerencséjének kovácsa

Emlékezz vissza életed valamelyik boldog pillanatára (pl. amikor megismerkedtél a pároddal). Amikor intenzíven feltörnek az emlékek, tégy valami szokatlant – fogd be az orrod, vagy húzd meg a füled – a lényeg, hogy valami olyan legyen, amit amúgy nem csinálsz. Ismételd meg néhányszor, így a jövőben elég lesz pl. meghúzni a füled, és már el is áraszt az örömérzet!

9. Ontsd te is mások felé a szeretetet és a jóságot!

Egy buddhista bölcsesség szerint: „Aki szeretetet ad, az szeretetet és barátságot kap vissza!” Ezt könnyen kipróbálhatod. Egy nyugalmas helyen hunyd be a szemed, ismételgesd magadban a következő mondatokat: Szeretnék biztonságban, gondtalanul és egészségesen élni. Szeretnék boldog lenni. Bővítsd ki a kívánságok sorát vágyaidnak megfelelően, terjeszd ki a családtagjaidra és a barátaidra is. Addig koncentrálj ezekre a vágyakra, míg meg nem érzed a lelkedet melengető szeretetet.

10. Ász hármas

Ezek a dolgok garantáltan mindig és mindenhol beválnak rossz hangulat ellen. Felszabadítóan ható gyakorlatok: lélegezz mélyeket, énekelj hangosan vagy végezz intenzív mozgást. Legjobb, ha legalább kettőt ezek közül egyszerre csinálsz. Meglátod, milyen könnyedén elszáll belőled minden feszültség!

Hogy működik a teremtő gondolat? Tudj meg többet a vonzás törvényéről!

11. Önértékelés!

Aki semmibe sem veszi magát, akár egy méregdrága Armani ruhát is felvehet, akkor sem mutat sehogy. Minden reggel nézz bele a tükörbe – mit látsz? Figyeld meg, mit veszel észre először. A magadról alkotott kép megmutatja, milyen az önértékelésed. Szánj időt a megjelenésedre, vedd górcső alá az összes testrészedet – lehetőleg elfogulatlanul. Légy pozitív, ahelyett hogy azon keseregnél, hogy mondjuk utálod a hézagos fogsorodat. Gondold azt, hogy szereted a mosolyod, mert kihangsúlyozza a szexi gödröcskéidet a pofidon. Háromnaponta ismételd ezt meg, és minden alkalommal légy pozitívabb. Nyugodtan fogalmazd meg, ha valami nem tetszik, de aztán koncentrálj a kellemesebb részekre. Az új, pozitív látványnak köszönhetően jobban szereted majd magad, s ez megerősíti az öntudatodat.

12. Lelki tisztulás

Harag, düh és mérhetetlen gyűlölet. Valaki alaposan meg-bánthatott téged! De csak akkor nyugodhatsz le, ha megbocsátasz. Gyakorlat: hunyd be a szemed, gondolj arra az emberre, aki feldühített vagy megbántott. Fogadd el, hogy a történtek visszafordíthatatlanok. Tudatosítsd magadban, hogy a kialakult szituáción nem lehet változtatni. Lásd be, hogy csak akkor sebezhetnek meg, ha hagyod magad. Szemléld az illetőt teljes együttérzéssel – sajnáld. Érezd, ahogy egyre jobban kitárul a szíved és elönti a megbocsátás.

Boldogság 10 lépésben

13–16. Pörgesd fel a szervezeted!
Az egészséges sejtek életerősebbé tesznek, energiával (kínaiul: csí) töltenek fel, gyógyító folyamatokat indítanak el benned, feloldják érzelmi gátlásaidat.
- Víz
Ahhoz, hogy az élelmiszerekben található értékes tápanyagok teljesen fel tudjanak szívódni a szervezetben, bőséges folyadékbevitelre van szükség. Naponta igyál meg a testsúlyod harmincadrészének megfelelő mennyiségű vizet (60 kiló esetén pl. 2 litert). Tipp: minden reggel tegyél két liter vizet az íróasztalodra. Így esténként könnyedén ellenőrizheted, hogy eleget fogyasztottál-e.
- Táplálkozás
Kerüld az egészségedre káros, „üres” kalóriákat: ilyen a cukor (ahogy felszívódik, úgy csökkenti az energiáidat) vagy a szénhidrát (a teljes kiőrlésű termékeken kívül) és a koffein (csak rövid időre dobja meg az energiaszintet, aztán hirtelen álmos leszel, úgy érzed, elhagy minden erőd).
- Sport
A szervezetben olyan anyagokat, hormonokat szabadít fel (pl. endorfin, tesztoszteron), melyek serkentik a sejtek növekedését. Mozgás közben sokkal több oxigént szállítanak a vörös vértestek, ami salaktalanítja és méregteleníti a szervezetet – így sokkal egészségesebb le-szel, lassabban öregszel, és a bőröd is megszépül.
- Alvás

A sejtmegújulás leginkább alvás közben valósul meg. Egy ájurvédikus bölcsesség szerint: „Éjfél előtt egy óra alvás felér két éjfél utánival.” Japán kutatók szerint azoknál az embereknél, akik rendszerint még éjfél előtt lefekszenek, nagy arányban csökken a szívbetegségek kialakulásának kockázata.
- Extra tipp
Ha boldogtalannak vagy feszültnek érzed magad, három egymást követő este bújj ágyba 22 óra (ideális esetben 21 óra) előtt – meg fogsz lepődni, mennyivel energikusabban és vidámabban ébredsz reggel!

Segítünk! Tudd már az arcvonásokból, kivel állsz szemben!
Arcelemzés - Az arcodra van írva

17. Ereszd el a múltat!

Adj helyet új dolgoknak, érzéseknek – rendkívül felszabadító. Apró lépésenként kezdd: minden héten nézz át egy fiókot, vagy szelektálj a ruháidból, rakj rendet az irodai dolgaid között. Ha a kezed ügyébe kerülő holmit nem használtad az utóbbi egy évben, gondolkodás nélkül válj meg tőle. Ha valami kincsre bukkansz, amiről már elfeledkeztél – add olyan embernek, akinek még értékes lehet.

--pagebreak--

18. Zárd le függő ügyeidet!
Ne hagyj befejezetlenül semmit: ha nem intéztél el valamit, az Damoklész kardjaként lebeg feletted mindaddig, amíg a végére nem jársz. Ráadásul valószínűleg tudat alatt is állandóan ezzel foglalkozol majd. Minél tovább tart ez az állapot, annál nagyobb lelkiismeret-furdalásod lesz. Így csak energiát veszítesz, ami máshonnan is elvonja az erőd. Mindennap készíts pontos listát az elintéznivalókról. Kezdd a könnyebb feladatokkal, így hamar rájössz majd, nem is olyan nehéz elvégezni azokat. Idôvel kellemes érzés lesz úrrá rajtad, és a jövőben gyorsabban megoldod a problémákat!

19. Összpontosíts a pozitív dolgokra!

A következő bevásárlás során vedd szemügyre a körülötted lévő embereket. Számold meg, hány elégedetlen alakot láttál az üzletben, és azt is, hányan tűntek felhőtlenül boldognak, akik nyugodtan nézelődtek. Ha eddig csak a morcos embereket vetted észre, ezentúl koncentrálj azokra, akik mosolyognak: lassan magadban is észreveszed majd a jót.

20. Keresd a jót mindenben!

Ha szeretnél könnyebben megbirkózni a gondokkal, segít a következő egyszerű – elcsépelt, ám annál hatásosabb – mondat: „Minden rosszban van valami jó!” Ültesd át ezt a filozófiát a hétköznapjaidra, és mindig biztasd ezzel magad, ha csalódás, kellemetlenség ér. Így lelkesebben nézel majd a jövő elé.

21. Kapcsold ki a világot!

A tudatos semmittevés igazán kellemes dolog. Az ilyesmi közelebb hoz minket önmagunkhoz. Gyakorlat: naponta egyszer hagyj fel – lehetőleg ugyanabban az időben – egy pillanatra azzal, amit éppen csinálsz. Ülj le és csukd be a szemed. A következő negyedórát töltsd azzal, hogy csak a lélegzetvételedre koncentrálsz. Csinálj rituálét ebből a gyakorlatból. Látványosan jobban leszel.

22. A barátok nagyon fontosak

Roppant fontos gyakorlat: üsd fel a címtárad. Ki az, akivel nevetni, sírni, beszélgetni tudsz? Tegyél egy piros karikát a neve mellé. Nem muszáj túl sokat bejelölnöd. Ezzel a módszerrel azonban rögtön kiderül az is, ki az, aki már nem fontos számodra és nincs helye a szívedben. Zárd ki azokat, akik az utóbbi években nem kerestek, vagy folyton csak kifogásokat találtak, ha össze akartál futni velük. Ők egyszerűen lehúznak és nem visznek előre.

Boldogságdiétán Rachel Weisz

23. Távozz a csúcson!

Daniel Kahneman Nobel-díjat kapott azért, hogy az elégedettség mértékét az agyunk két féltekéjének tanulmányozásával határozta meg. Az esemény csúcspontját és végpontját is figyelembe véve megállapította a középértéket. A végeredmény: minél gyorsabban követi a csúcspontot a végpont, annál szebb képek maradnak meg bennünk. Ha azonban túl sok idő telik el a kettő között, csak a kellemetlenségre emlékszünk vissza. A legközelebbi randin vagy a soron következő bulin figyeld meg, milyen az utolsó benyomásod az adott alkalomról – azonnal tudni
fogod, milyen emléket kreál belőle az agyad.

24. Sose unatkozz!

Amikor legközelebb idegesen téblábolsz a pályaudvaron a vonatodra várva, sorban állsz a pénztárnál vagy késik a találkozóról a partnered, kösd le magad: mozizz – figyeld meg a körülötted lévő embereket. Tedd fel magadban a kérdést: vajon az öltönyös pasinak mi a foglalkozása, kivel telefonál olyan ingerülten az a srác? Nemsokára azon kapod magad, hogy nyoma sincs az unalomnak – remekül szórakozol!

25. Szerezz örömet!

Havonta egyszer tarts ajándéknapot: minden embernek, akivel aznap dolgod van, adj valamit. Elég egy kedves apróság is: egy szem finom keksz a délutáni kávé mellé a kolléganődnek, nagyvonalú borravaló a pincérnek az étteremben, egy tábla csoki a szerelmednek stb. Hamarosan rájössz, hogy milyen jó érzés jót cselekedni, és milyen gyorsan jönnek feléd a pozitív visszajelzések.

26. Edzd a tudatalattid!

Légy pozitív, és fogalmazd meg konkrét vágyaidat. Ha azt mondod magadban: „Tulajdonképpen szívesen élnék egy szebb és világosabb lakásban”, semmilyen változás nem fog történni, mert a tudatalattid úgy értelmezi majd, „Nincs szükségem új lakásra, a jelenlegi is megfelel”. Sokkal jobb így: „Megérdemlem, hogy egy szebb, világosabb lakásban éljek”, így a tudatalattid azt érzékeli majd: „Változtatnom kell az életemen, mert megérdemlem. Már pakolok is!” Minél konkrétabb kívánság lebeg a szemed előtt, annál inkább módosul majd a hozzáállásod.

27. Állítsd feje tetejére az életed!

Indítsd új lendülettel a napjaidat: ha mindig ugyanazon a helyen eszel, kivételesen ülj be máshová. Munkába menet válassz más útvonalat vagy közlekedési eszközt (ne ülj kocsiba, menj bringával, vagy szállj villamosra busz helyett). Beszélgess olyanokkal, akikkel nem szoktál. Munka után – ahelyett, hogy a tévét bámulnád – menj sportolni, bulizni. Így lassan változtathatsz megrögzött szokásaidon, melyek eddig meghatározták az életed. Következmény: nyitottabb leszel.

Tenyérjóslás! Mutasd a tenyered!

28. Szimatold ki a szerencséd!

Nemcsak a gondolatok és az érzések határozzák meg az életünket – az illatok is befolyásolják a pszichénket. Gondoskodj napfényes hangulatról: használj finom illóolajokat, füstölőt, gyertyát. Derítsd ki, melyik illat tesz jót a lelkednek, a közérzetednek.

29. Engedd ki a fáradt gőzt!

Ha a munkából dühösen, ingerülten érkezel haza, próbáld ki villámgyors és igen hatásos stresszűző tréningünket: bömböltesd hangosan a zenét és közben püföld a párnáidat. Hatás: kiadod magadból a feszültséget, és előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor elkezdesz nevetni magadon és a gondjaidon!

30. Aktiváld az agyad!

A test ebéd után elfárad, leereszt, a koncentráció lankad, úgy érzed, mozdulni sem bírsz, kimerült vagy. Tenned kell valamit ez ellen. Kiváló erre a szemtorna (kicsit jojózz a szemeddel, írj le nyolcasokat vele), mert összeköti a két agyféltekét, így nemcsak a kreativitást szabadítja fel, de önbizalmat és tiszta gondolatokat is ad.

31. A feszültségnek fújtak – végérvényesen!

Ha hatalmába kerít a félelem (pl. vizsgázol, előadást kell tartanod kisebb-nagyobb közönség előtt, fogorvoshoz mész, vagy először találkozol szerelmed szüleivel), segít a hasi légzés: szorítsd erősen a tenyered két centivel a köldököd alatt a hasfaladra. Lélegezz mélyeket, képzeld el, hogyan áramlik lefelé a levegő a testedben, majd emeld fel a kezed. Aztán képzeld el, hogy hogyan áramlik visszafelé a levegő a mellkasból indulva az orron át, kifelé. Koncentrálj közben arra, hogyan emelkedik és süllyed a kezed. Ismételd a gyakorlatot mindaddig, amíg ténylegesen felszabadultabbnak és nyugodtabbnak nem érzed magad. Ezt a mozdulatsort este elalvás vagy közvetlenül vizsga előtt próbáld ki. A titok: hasi légzésnél csak a légzőizmok egy kis része aktív, ezáltal kevesebb energiát használsz fel a készleteidből.

Angyaltan - Kik ők és hogyan segítenek nekünk?

32. Ellenkezz!

Emberi tulajdonság, hogy állandóan kritizáljuk társainkat. Aki viszont valamire is tartja magát, nem tesz ilyesmit! Tehát amikor következő alkalommal egy kolléganőd elcsíp a folyosón és odasúg: „Már megint felszedtél egy-két kilót?”, azonnal szólj vissza neki: „Jobban érzed magad, ha sértegetsz?” Az emberek nagy része szeret epés megjegyzéseket tenni, és kicsit megkönnyebbül, amikor másokon csámcsoghat. Ha ellenvéleményed van, megakadályozhatod, hogy az illető belegázoljon az érzéseidbe. Húzd meg világosan a határvonalakat, és minden visszaszólással erősítsd az önbecsülésed.

33. Süsd ki a szerencsédet!

Recept olyan napokra, amelyeken egyébként nem lenne kedved sütni.

Hozzávalók:
3 tojásfehérje,
80 g porcukor,
1 csipetnyi só,
45 g olvasztott vaj,
60 g liszt

Elkészítés: verd fel habosra (ne keményre!) a tojásfehérjét, majd óvatosan dolgozd bele a többi hozzávalót. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra, bélelj ki sütőpapírral egy tepsit, és tegyél rá egy-egy evőkanálnyi masszát, majd simítsd kb. 8 centi átmérőjű kör alakúra. A kekszeket legalább 5 percig süsd, míg a szélük aranybarna nem lesz. Míg a tészta sül, készíts szerencseüzenetet (pl. „Légy büszke minden nevetőráncra a szemed körül!”). A még meleg kekszek közepébe tedd bele a papírokat, és hajtsd össze a tésztát. Ha valamilyen helyzetben elbizonytalanodnál – csak vegyél egyet. Talán épp a saját üzeneted lesz a megoldás kulcsa.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

szeptember 25

kos 03.21 - 04.19

Teljesen biztos vagy a dolgodban, magabiztosan és öntudatosan...

bika 04.20 - 05.20

Az a személy vagy, aki nagyon nehezen tűri...

ikrek 05.21 - 06.21

Magukkal ragadnak az emlékek, szívesen gondolsz vissza „a...

rák 06.22 - 07.22

Vízválasztóhoz érkeztél, olyasmivel kapcsolatosan kell fontos döntést meghoznod,...

oroszlán 07.23 - 08.22

Komoly vitába keveredsz egy olyan személlyel, aki közel...

szűz 08.23 - 09.22

Egy hozzád közelálló személy a számára eget rengető...

mérleg 09.23 - 10.22

A várakozásaidnak megfelelően alakul minden körülötted, bármelyik eldobott...

skorpió 10.23 - 11.21

Túl sok szálat mozgatsz egyszerre, próbálsz több fronton...

nyilas 11.22 - 12.21

A környezeted elismeréssel tekint rád, mert olyasmit tettél...

bak 12.22 - 01.19

Bármiféle projektbe kezdesz, mindenképp ragaszkodsz azokhoz a bevált...

vízöntő 01.20 - 02.18

Nagyon vékony jégen próbálsz ellavírozni, folyamatosan az lebeg...

halak 02.19 - 03.20

Megtaláltad a helyed, jól érzed magad a bőrödben,...

Elolvasom végigMegnézem
Kép

Hogy mi? Ő vette el majdnem Jennifer Anistontól élete nagy szerepét

El sem tudjuk képzelni, hogy nem Jannifer Aniston Rachel!

Kép

Tuti, nem tudtad, miért fehér szinte az összes toalett

Észrevetted már, hogy akármilyen színű is a fürdő, a wc általában fehér marad?

Kép

Dallos Bogi sírva fakadt Puskás Peti múltja miatt

Talán az egyik legkínosabb kérdés merült fel a Nyerő párosban, Dallos Bogi meg is könnyezte a témát.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem