Ne maradj le a Joy-Napokról!
nap
óra
perc
múlva kezdődik múlva vége
Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Angyaltan - Kik ők és hogyan segítenek nekünk?

Angyaltan - Kik ők és hogyan segítenek nekünk?
Olvasd el!

Hivatalos: film is készül a P.S I Love you folytatásából!

Maga az írónő jelentette be, hogy legfrissebb regényének filmváltozata is elkészül a közeljövőben!

Olvasd el!

8 mód, ahogy a bőrdzsekit idén ősszel viselni fogjuk

A bőrkabát mindig menő, de most ezek a fazonok lesznek a legtrendibbek!

A nap cikke

Egészen meghökkentő, hogy néznek ki A szolgálólány meséje szereplői a való életben

Te felismernéd A szolgálólány meséje sztárjait a vörös szőnyegen?

szeptember 20

kos 03.21 - 04.19

Te vagy az a személy, aki mindig azon...

bika 04.20 - 05.20

Általában a "szabálykövető" kategóriába tartozol, most mégis jól...

ikrek 05.21 - 06.21

Nem igazán vagy hozzászokva ahhoz, hogy mások irányítsanak,...

rák 06.22 - 07.22

A hét utolsó munkanapján egészen egyedülálló módon lehetőséged...

oroszlán 07.23 - 08.22

Túlságosan sokat foglalkozol a múltban történt dolgokkal, nem...

szűz 08.23 - 09.22

Nagyon nincs ínyedre egy bizonyos feladat, legszívesebben nem...

mérleg 09.23 - 10.22

Akad valaki a környezetedben, aki minden fórumot kihasznál...

skorpió 10.23 - 11.21

Nagy dologra készülsz, amibe nem lehet csak úgy...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyasfajta rejtélyről sikerülhet ma lerántanod a leplet, amely...

bak 12.22 - 01.19

Akad valaki a környezetedben, akinek nem vagy épp...

vízöntő 01.20 - 02.18

Bizonyos keretek között mindig a legjobbat igyekszel kihozni...

halak 02.19 - 03.20

Amikor már teljes meggyőződéssel és az esélyesek biztos...

Elolvasom végig Megnézem
Olvasd el!

Jennifer Anistontól meghökkentő dolgot kértek a filmesek, mielőtt megkapta volna a Jóbarátok főszerepét

Jennifer Aniston 50 évesen is csúcsformában van, de volt egy időszak, amikor egészen más kritikával találta szemben magát.

Olvasd el!

Szavazd meg, a Jóbarátok párosai közül szerinted kik passzoltak össze igazán - Vajon a véleményed megegyezik a többségével?

Lássuk, vajon a te véleményed mennyire egyezik meg a nagy átlagéval!

Olvasd el!

6 év alatt 5 gyerek: ismét babát vár Alec Baldwin felesége

A 61 éves színésznek már van öt gyermeke, de nemsokára megszületik a hatodik is.

Facebook
Twitter
Pinterest
Szárnyas segítőink, az angyalok minden pillanatban óvnak minket. Tudják, miért vagyunk a Földön, és ősi célunk tudatában segítenek minket. De kik ők pontosan, és mit kell tenned, ha úgy érzed, tanácsukra, segítségükre szorulsz?

22603.jpg

Fotó:Europress

A szeretet hírnökei

Már i. sz. 500 körül is keletkeztek olyan feljegyzések, amelyeknek központjában az angyalok állnak. Az angyal szó szerint Isten fényében élőt jelent. Az ősi írások szerint az angyalok feladva szabad akaratukat az isteni teremtő erő munkálatába álltak, hogy segítsék az embereket valódi céljaik elérésében, emlékeztessék őket feladatukra. Az angyalok születésed kezdetétől melletted vannak. Hogy miért? Amikor a Földre kerültél, esküt tettél, hogy a tőled telhető legtöbbet hozod ki életedből ezen rövid idő alatt, és tartod magad életfeladatodhoz. Azonban szabad akaratunk terhe alatt gyakran megfeledkezünk erről az esküről, a sok döntési lehetőség összezavar minket. Az angyalok segítenek nekünk emlékezni, és támogatnak minket személyes küldetésünkben. Ezek a mesebeli lények éreztetik veled a legnehezebb helyzetben is, hogy nem vagy egyedül.

Milyen angyalaid vannak?

Arkangyalok
Biztos hallottál már az arkangyalokról. Ők az angyalok főnökei. Nevük általában -el-re végződik, mint például Gabriel, Zadkiel. Ez a héber végződés azt jelenti: Istentől eredő. Az arkangyaloknak nincs testük. Olyanok, mint a gondolat, mint a fény, azonban képesek testet ölteni számodra. Életünk kettősségek ellentétén alapszik: fekete és fehér, jó és rossz, férfi és nő. Az arkangyalok azonban e kettősség felett állnak, nem ítélkeznek, csupán emlékeztetnek minket isteni célunkra. A karmánk felett állnak, és arra törekszenek, hogy ráébresszenek minket, mi teremtjük saját életünket.

Őrangyalok
Létezik kifejezetten melléd rendelt angyal is, ő a te őrangyalod. Személyes védelmeződ, mintegy az idegenvezetőd itt a Földön. Néha megvéd, hogy elkerüld a balesetet, a balszerencsét, máskor viszont tétlenül nézi küzdelmedet. Ez csupán attól függ, hogy tetted életcélodat szolgálja, vagy sem. Őrangyalod csak akkor avatkozik az életedbe, ha az megvan írva sorsodban, vagy – és ez igen fontos – ha megkéred rá. Bizony, ha őrangyalod segítségét kéred, ő azonnal melletted terem, hiszen erre hivatott. Most már csak meg kell tanulnod a segítségüket kérni.

Segítő angyalok
Őrangyalod mellett segítő angyalok is rendelkezésedre állnak, akik egy-egy életszakaszban sietnek a segítségedre. Mindig olyan, akire épp szükséged van. Ők a tanáraid, akik támogatnak téged abban, hogy jobban értsd az élet dolgait.

Szeráfok és kerubok
Míg az arkangyalok és a segítő angyalok közelebb állnak az emberhez, addig a szeráfok és a kerubok az isteni szférával állnak kapcsolatban. A szeráfokat Isten jobbkezének is nevezik, feladatuk, hogy megőrizzék az emberi szív tisztaságát, szeretetre neveljenek minket. Emiatt dicshimnusz zengi őket körül. Akerubok az édenkert és a tudás fájának őrzői, akozmikus tudás angyalai, az univerzum és a galaxisok energiájával bírnak.

22602.jpg

Angyal kerestetik!

Ha eldöntötted, hogy felveszed a kapcsolatot a téged segítő angyalokkal, először is gondold át, mi vezérel téged! Segítséget kérnél, kérdeznél, vagy csupán kíváncsi vagy? Ha tisztázod magadban az okokat, könnyebben meghallják hívó szavad. Ezek után ülj le egy asztalhoz, gyújts gyertyát, helyezkedj el kényelmesen, és vegyél magad elé egy cetlit és egy tollat. Fogalmazz meg egy apróhirdetést, mintha tanárt vagy barátot keresnél. Fogalmazd meg pontosan, mit szeretnél. Például: „Angyalt keresek, aki hajlandó segíteni pénzügyi gondjaimon. Szerető támogatásra várok, hogy segítsen békét és jólétet hozni életembe.”

Ha elkészült a hirdetés, hunyd le szemed, tartsd a kezedben a cetlit, és olvasd fel gondolatban a szöveget. Ezután tedd zsebre a papírt! Hordd mindennap magadnál, és várakozz türelmesen. Angyalod hamarosan a segítségedre siet.

A segítség szárnyakon érkezik

Ha váratlan akadályba ütközöl, nem tudod, merre tovább, és gyors útmutatásra, jelre vagy segítségre vágysz, bátran szólítsd név szerint az arkangyalokat. Ők azok, akik azonnal tudnak neked segíteni. Rafael arkangyal gyógyító erővel bír. Gábriel vágyaidat váltja valóra, és döntéseidet segíti, Mihály pedig a védelmedre kel. Ariel párkapcsolatodban lehet támogatód, segíti a testi és lelki megtisztulást és a pozitív gondolatokat. Az arkangyalok esetében nem kell mást tenned, mind kimondani nevüket, és segítségüket kérni.
Kérésedet azzal is erősítheted, ha a hívott angyalra jellemző elemekkel, kövekkel veszed magad körbe. Ebben segít neked táblázatunk is.

Minden napra egy angyal

Ha nagy döntés vagy fontos találkozó előtt állsz, amely életed egy bizonyos területét jelentősen befolyásolhatja, hívd az angyalok segítségét a napok és a rád váró feladat szerint.

Hétfő – Ez a nap a Hold energiái köré összpontosul. Ilyenkor könnyebben rendeződnek a lelki élet dolgai , mert a női energiák erősebbek. Az egészség és aspirituális fejlődés is előtérbe kerül.
Angyalai: Gábriel és Arkan.

Kedd – A marsi energiák napján a tanulás, a szexualitás és a vásárlás kerül előtérbe. Kérd az angyalok segítségét ezen a napon, ha új vállalkozásba kezdesz, ha randid lesz, és lehetőség szerint szervezd erre a napra a vizsgáidat!
Angyalai: Camael, Satael és Amabiel.

Szerda – A kommunikáció és a gördülékeny ügyintézés napja. Uralkodó bolygója a Merkúr. Ezen a napon gördülékenyebben rendezheted vitás ügyeit, és könnyebben ki tudod fejezni azt, ami téged foglalkoztat vagy ami bánt.
Angyalai: Rafael, Miel és Szerafiel.

Csütörtök – Pénzügyek rendezéséhez, az önismereted fejlesztéséhez, egy szerencsés utazáshoz kérheted az angyalok segítségét ezen anapon, amely a Jupiter uralma alatt áll.
Angyala: Sachiel

Péntek – Ha egy jó bulira vágysz, vagy csak azt kéred, nyílj meg egy kicsit a külvilág számára, vegyenek észre az emberek, akkor pénteken kérd mindezt az angyaloktól. Ha szerelmi életeden szeretnél változtatni, a vénuszi napon ehhez is kérhetsz angyali segítséget.
Angyalai: Ariel, Rachiel és Sachiel.

Szombat – Ezen a napon minden negatív dolgot kiûzhetsz életedből. Ha valamelyik rossz szokásodtól szeretnél megszabadulni, ezen a napon kérj hozzá erőt.
A Szaturnusz uralta napon jogi ügyeidet is sikeresen intézheted.
Angyalai: Ariel, Mahatan, Cassiel, Orifiel.

Vasárnap – A testmozgás, az eladás, a termékenység és a játékosság ideje. Találj vissza gyermeki énedhez ezen a napon. A Nap energiái vidámságot teremtenek az életedben, ehhez azonban kérd az angyalok támogatását is.
Angyalai: Mihály, Rafael, Gábriel, Samael.

Hogyan kérj?

Ha konkrét kérdésben kérsz tanácsot az angyaloktól, sose várj kérdésedre konkrét választ. Az angyalok nem oldhatják meg helyetted problémádat, csak abban segíthetnek, hogy mire koncentrálj, mit fejlessz az életedben és önmagadban, hogy ügyeid rendeződjenek. Az angyalok csak akkor avatkoznak életedbe, ha veszélyben vagy, netán valami nagyon eltérít karmádtól.

A kérdezésben segítségedre lehet egy pakli angyalkártya vagy jóskártya, mert ennek segítségével könnyebben megértheted az angyali üzenetet. Először is tisztítsd meg a teret a kérdezéshez: gyújts egy fehér gyertyát, és illóolajjal erősítsd az angyali energiákat. Erre a mirha, a ilang-ilang, az ánizs és a levendula a legalkalmasabb. Ezután helyezkedj el kényelmesen, és három percig csak a légzésedre koncentrálj. Konkrétan fogalmazd meg a kérdésedet, és húzz egy angyalkártyát. Ha nincs kártyád, a következő órákban és napokban jelként kapod majd meg a választ.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

szeptember 20

kos 03.21 - 04.19

Te vagy az a személy, aki mindig azon...

bika 04.20 - 05.20

Általában a "szabálykövető" kategóriába tartozol, most mégis jól...

ikrek 05.21 - 06.21

Nem igazán vagy hozzászokva ahhoz, hogy mások irányítsanak,...

rák 06.22 - 07.22

A hét utolsó munkanapján egészen egyedülálló módon lehetőséged...

oroszlán 07.23 - 08.22

Túlságosan sokat foglalkozol a múltban történt dolgokkal, nem...

szűz 08.23 - 09.22

Nagyon nincs ínyedre egy bizonyos feladat, legszívesebben nem...

mérleg 09.23 - 10.22

Akad valaki a környezetedben, aki minden fórumot kihasznál...

skorpió 10.23 - 11.21

Nagy dologra készülsz, amibe nem lehet csak úgy...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyasfajta rejtélyről sikerülhet ma lerántanod a leplet, amely...

bak 12.22 - 01.19

Akad valaki a környezetedben, akinek nem vagy épp...

vízöntő 01.20 - 02.18

Bizonyos keretek között mindig a legjobbat igyekszel kihozni...

halak 02.19 - 03.20

Amikor már teljes meggyőződéssel és az esélyesek biztos...

Elolvasom végig Megnézem

Alacsony szénhidráttartalmú diétába kezdesz? Elmondjuk, hogy kalkuláld ki, mennyit kellene enned!

Teljesen felesleges megvonni magadtól a szénhidrátokat, hiszen ezekből nyered az energiát, ráadásul a jól megválasztott szénhidrátoknak rengeteg pozitív hatása van a testre. Ha mégis kipróbálnál egy alacsony szénhidráttartalmú étrended, érdemes pontosan kiszámolnod, mennyit kellene belőle bevinni a szervezetbe!

A tökéletes magas sarkú nyomában

Mindenkinek szüksége van egy tökéletes magas sarkúra. Legalább egyre, de a legjobb, ha van háromféle is a szekrényedben. Lássuk, hogy mitől lesz egy magas sarkú kényelmes és praktikus!

10 híres ember, aki volt már börtönben

Szeretjük azt gondolni, hogy a sztárok mind tökéletesek. Pedig ez korántsem igaz. A hírességek is hibázhatnak. Sőt, vannak celebek, akik még börtönben is ültek egy-egy baklövésük miatt.

A kor csak illúzió - szívdöglesztő férfi modellek 40 felett

A férfiaknak igenis jót tesznek az eltelt évek. Amíg sok esetben a saját stílus megtalálására is hosszú éveket kell várniuk, úgy az érettség, a sárm is bizonyos kor felett érkezik meg igazán a férfiak életébe. Az InStyle cikke.

10 őrülten aranyos fotó kutyákról és cicákról, amik biztosan mosolyt csalnak a te arcodra is

Ha egy kicsit nehezen indult a napod, vagy rossz kedved van, ezek a képek biztosan felvidítanak majd!

Jennifer Anistontól meghökkentő dolgot kértek a filmesek, mielőtt megkapta volna a Jóbarátok főszerepét

Jennifer Aniston 50 évesen is csúcsformában van, de volt egy időszak, amikor egészen más kritikával találta szemben magát.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem