Ne maradj le a Joy-Napokról!
nap
óra
perc
múlva kezdődik múlva vége
Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Tenyérjóslás! Mutasd a tenyered!

Tenyérjóslás! Mutasd a tenyered!
Olvasd el!

Renée Zellweger csontsoványra fogyott

Csont és bőr lett a színésznő, szinte rá sem lehet ismerni a friss képeken.

Olvasd el!

Brad Pitt ezúttal a világűrt hódította meg: az Ad Astra már az első perctől őrülten izgalmas

Spoilerek nélkül elmondjuk, milyen lett Brad Pitt űrutazós akciódrámája, az Ad Astra!

A nap cikke

Liam Hemsworth a közösségi oldalakról tudta meg, hogy Miley Cyrusszal szakítottak: nem csoda, hogy megrázta a hír

Nem csak a rajongókat, de Liam Hemsworth-t is meglepte az, hogy a válásig jutottak Miley Cyrusszal.

szeptember 17

kos 03.21 - 04.19

Bizonytalan helyzetbe kerülsz, mert egy kényelmetlen szituációban választás...

bika 04.20 - 05.20

Nem biztos, hogy minden apró, kis bolhából elefántot...

ikrek 05.21 - 06.21

Mindig jobb az őszinte utat választani, így később...

rák 06.22 - 07.22

A nagy hajtásban szakíts időt a barátaidra is,...

oroszlán 07.23 - 08.22

Nagyon nyomaszt egy bizonyos ügy, amelynek eddig nem...

szűz 08.23 - 09.22

Olyan barátra tettél szert, akire mindig, minden körülmények...

mérleg 09.23 - 10.22

Végre elindultál azon az úton, ami a győzelem...

skorpió 10.23 - 11.21

Hosszú ideje nagyon zavar valami egy hozzád közel...

nyilas 11.22 - 12.21

Komoly célokat tűztél ki magad elé, ám pontosan...

bak 12.22 - 01.19

Úgy szeretnél lezárni egy bizonyos ügyet, hogy minden...

vízöntő 01.20 - 02.18

A mai nap mindenképp alkalmas arra, hogy a...

halak 02.19 - 03.20

Kissé kezdesz besokallni attól, hogy mindenki rád pakolja...

Elolvasom végig Megnézem
Olvasd el!

Fény derült arra, ki lett Meghan és Harry gyermekének keresztanyja

Bár Meghan és Harry elég titokzatosak magánéletük terén, most mégis kiderült, ki lett Archie keresztanyja.

Olvasd el!

Victoria Beckham az ősz egyik legstílusosabb színkombinációját viselte

Victoria Beckham már viseli az ősz egyik legmenőbb színét, és érdemes inspirálódni szettjéből!

Olvasd el!

10 sorozat, amely idén ősszel visszatér

Már nem kell sokat várni, hogy folytathasd a kedvenc sorozataid nézését.

Facebook
Twitter
Pinterest
Bár a tenyérjóslás sokrétű tudást és tapasztalatot igényel, a főbb vonalak megismerésével betekintést nyerhetsz személyiséged és sorsod titkaiba.
22340.jpg

1. lépés: Három világ
A tenyeret három részre oszthatjuk. Az ujjak tetejétől az ujjak végéig található az ideális világ, amely reményeidre, vágyaidra, spirituális és intellektuális adottságaidra utal. A gyakorlati világ az ujjak tövétől indul, és a hüvelykujj aljától húzott enyhén balra lefelé ívelő vonalig, a Mars-dombnak nevezett puha területig tart. Itt a mindennapi teendőkre, feladatokra utaló vonalakat találhatod. A Mars-domb tövétől a csuklóig az anyagi világhoz való viszonyodat tükrözi a terület.

2. lépés: Árulkodó dombok
Minél magasabbak a tenyér dombjai, az illető annál életvidámabb, lelkesebb és energikusabb.
- A tenyér völgyesebb, középső részét Mars-mezőnek nevezik, és az önbizalmat szimbolizálja. Minél nagyobb ez a felület, annál jobb az önértékelésed.
- A mutatóujj és a hüvelykujj közötti belső Mars-domb fizikai ügyességedhez kapcsolódik, míg vele szemközt, a tenyér külső, felső részén látható külső Mars-domb őszinteségedet, erkölcsi tartásodat jelzi.
- A külső Mars-domb alatti terület, amely a csuklóig terjed, a Hold-domb. Ez a megérzések területe, tudatalattid, beleérző képességed jelzője.
- A hüvelykujj alatti párnácska a Vénusz-domb. Azt jelzi, milyen könnyen tudod kimutatni érzelmeidet.
- A mutatóujj alatt a Jupiter-domb található. Ez a vezetői képességek, ambíciók területe.
- A Szaturnusz-domb a középső ujj alatt rugalmasságodat, önuralmadat mutatja. A dudorodó domb pesszimista, cinikus embert takar, akinél viszont ez a terület lapos, az lazán veszi az életet, nem izgatják a kötelességek.
- A gyűrűsujjad alatt húzódó Apolló-domb életvidámságodat, művész hajlamaidat tükrözi. Minél húsosabb ez a terület, annál inkább szeretsz a középpontban lenni.
- A Merkúr-domb, a kisujjad alatt, kommunikációs képességedre és üzleti érzékedre utal.

3. lépés: Vonalszemle
Hajlítsd be a kezed, majd feszítsd meg a tenyeredet. Figyeld meg mindkét kezeden az ujjmozgatás és kéztorna hatására erősödő és halványodó vonalakat. Minél erősebb egy vonal, annál intenzívebben áramlik felé a hozzá tartozó energia.
Minden kéz egyedi, ne lepődj meg, ha egy-egy fő- vagy mellékvonal hiányzik tenyeredről. Fővonalak esetén ez ritkán fordul elő. Ilyenkor érdemes jobban szem-ügyre venni az adott területet, mert könnyen lehet, a vonal csak halványabb, kicsit arrább található, vagy túlságosan töredezett, szálkás. A kettős vonalak szerencsét jelentenek, a testvérvonal megduplázza az adott vonal energiáját. Ez általában fővonalak esetében fordulhat elő.

Életvonalad a mutató- és hüvelykujj között kezdődik és a Vénusz-domb tövénél végződik. Jelzi életed legfontosabb eseményeit, a fordulópontokat, válságot. Kezdete a gyermekkorra utal, vége a jövő nagyobb eseményeit mutatja.
A szépen ívelt életvonal ambiciózus emberre utal, aki gyerekkora óta tudja, mi a célja az életben.
- Ha az életvonal a hüvelykujjhoz esik közelebb, az motiváció- és ambícióhiányt tükröz.
- A vége felé vékonyodó életvonal a fizikai erő gyengülését jelzi, a vastagodó pedig eseménydús időskorra utal.
- Az erős, tiszta életvonal gondtalan éveket jelez, a kalászszerű, sok vonal által keresztezett vonal nehéz döntéseket mutat. A csomószerű pontok a vonalon akadályokat jeleznek.
- Ha az életvonal vége villaszerűen kettéválik az a siker és szerencse jele.

Szívvonalad a Merkúr-domb alatt kezdődik és a Szaturnusz- vagy Jupiter-domb mellett végződik. Az érzelmeket, a szeretni tudást és a szeretet elfogadásának képességét jelzi. Megmutatja, hogy szerencsés leszel-e a szerelemben.
- Ha a szívvonal jól kivehető, boldog és szeretetteljes életet jelez, A szaggatott, halvány vonal érzelmi gondokra utal.
- A mindkét kézen jól kivehetően kezdődő szívvonal boldog, gondtalan gyermekkora utal, és arra, hogy tulajdonosa képes a játékosságra és a vidámságra.
- Vége sokat elárul a vizsgált személy érzelmi állapotáról: ha olyan szívvonalat látsz, amely a teljes tenyeret kettészeli, akkor tudhatod, hogy az illető számára az a legfontosabb az életben, hogy szerethessen és szeretve legyen.
- Ha a mutató ujj alatt, a Jupiter-dombon végződik a vonal, akkor olyan emberre utal, aki rózsaszín szemüvegen át szemléli kapcsolatait, kissé naiv, hűséges és családszerető.
- A Jupiter- és Szaturnusz-domb között végződő vonal szenvedélyes természetre utal, aki azonban hajlamos érzelmeit észérvekkel felülbírálni.
- A Szaturnusz-dombon, a középső ujj alatt végződő szívvonal erős szexuális beállítottságot jelez, tulajdonosa azonban nem éli meg az érzelmek széles skáláját, nehezen tanul a hibáiból, és hajlamos
berögzült viselkedésmintáit követni, ahelyett hogy érzelmeire hallgatna.
- A szívvonal íve az empátiát jelzi. Minél inkább felfelé ível a vonal, annál inkább képes tulajdonosa mások helyzetébe beleképzelni magát.
- Ha a szívvonal az ujjakhoz közelebb van, mint a tenyérhez, nyitott személyiséggel állunk szemben, a tenyér közepe felé húzódó vonal olyan személyé, aki magába fojtja érzelmeit.
- Ha a szívvonal vége beleolvad az élet- és a fejvonalba, a kéz tulajdonosát érzelmei irányítják.

A fejvonal a szívvonal és az életvonal között található. Ez a tenyér legfontosabb vonala, tükrözi az intelligenciaszintet és a gondolkodásmódot. Gondolataid szavakba öntését is szimbolizálja. Indulhat a Jupiter-dombról, ebben az esetben magabiztos, törekvő személyt jelez, aki büszke eredményeire.
- Ha az életvonallal egybeolvadva indul, az illető nem bízik magában, nehezen dönt, mindig kikéri mások véleményét.
- Ha a Vénusz-dombon ered, gazdája nem találja helyét a világban, nem szívesen kockáztat, és szeret a háttérben maradni.
- Ha a fejvonal villásan végződik, tulajdonosának írói tehetsége van.
- A fejvonal általában a Mars-mezőn ér véget, a Merkúr-domb alatt, ami olyan embert takar, aki lassabban gondolkozik, de nem hezitál. A hosszabb fejvonal körültekintő emberre utal, gazdag képzelőerővel, a rövidebb pedig azt mutatja, hogy tulajdonosa gyors és gyakorlatias döntéseket hoz, de türelmetlen és nem elég megfontolt.

A sorsvonal a tenyér tövében kezdődik, végighalad a Mars-mezőn, és a Szaturnusz-domb közelében végződik. Ezt a vonalat időnként nehéz felismerni, esetleg több szaggatott vonalból áll, és szakaszai nem mindig állnak kapcsolatban egymással. Életutadat, karriered alakulását jelzi.
- Ha a Vénusz-dombon kezdődik, családod terve szerint választottál pályát, vagy gyerekkorod óta tudod, mi szeretnél lenni. Ilyen vonal látható annak a tenyerén is, aki a családi vállalkozást viszi tovább.
- Ha pont a tenyér közepén, a Vénusz- és a Hold-domb között kezdődik, sikerült megtalálnod az egyensúlyt saját céljaid és a szülői elvárások között.
- A Hold-dombon fakadó sorsvonal kreatív egyénre utal, akinek fontos a csapatmunka, és ha munkájában nem alkothat, művészi hobbit keres magának.

Tenyérjóslásnál érdemes az aktív kezet vizsgálni, de ha megerősítésre vágysz, figyeld meg a passzív kéz vonalait is, mert azon erősebben láthatók. Ha a két kéz vonalai eltérnek, a passzív kézen csupán a lehetőségeket láthatod, melyek rád várnak, míg az aktív kézen a jelzett események minden bizonnyal be is következnek.

Stresszmérő a tenyereden
A Merkúr-vonal, amely a tenyér szélén húzódik, az alsó szakaszától a kis-ujj felé, csak akkor található meg kezeden, ha stresszes életmódot élsz. A gyenge Merkúr-vonal azt jelzi, hogy rosszul tűröd a krízishelyzeteket. Az erősebb vonal állandó nyomásra utal.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

szeptember 18

kos 03.21 - 04.19

Bizonytalan helyzetbe kerülsz, mert egy kényelmetlen szituációban választás...

bika 04.20 - 05.20

Nem biztos, hogy minden apró, kis bolhából elefántot...

ikrek 05.21 - 06.21

Mindig jobb az őszinte utat választani, így később...

rák 06.22 - 07.22

A nagy hajtásban szakíts időt a barátaidra is,...

oroszlán 07.23 - 08.22

Nagyon nyomaszt egy bizonyos ügy, amelynek eddig nem...

szűz 08.23 - 09.22

Olyan barátra tettél szert, akire mindig, minden körülmények...

mérleg 09.23 - 10.22

Végre elindultál azon az úton, ami a győzelem...

skorpió 10.23 - 11.21

Hosszú ideje nagyon zavar valami egy hozzád közel...

nyilas 11.22 - 12.21

Komoly célokat tűztél ki magad elé, ám pontosan...

bak 12.22 - 01.19

Úgy szeretnél lezárni egy bizonyos ügyet, hogy minden...

vízöntő 01.20 - 02.18

A mai nap mindenképp alkalmas arra, hogy a...

halak 02.19 - 03.20

Kissé kezdesz besokallni attól, hogy mindenki rád pakolja...

Elolvasom végig Megnézem

Klímaszorongás – Meddig tart az élet egy élhetetlen bolygón?!

Már a csapból is a közelgő katasztrófáról szóló posztok folynak, amire ki-ki vérmérsékletétől függően szorongással, szomorúsággal vagy dühvel reagál. Te is parázol, mi lesz a Földdel? Tényleg van ok az aggodalomra?

Úgy fest, titokban megházasodott Jennifer Lawrence

Elég gyanús, hogy kimondta a boldogító igent Jennifer Lawrence és Cooke Marrone.

Hamarosan apa lesz a Sziget egyik nagyszínpados kedvence

Aranyos fotóval jelentette be a világsztár a család bővülését.

Steiner Kristóf 11 év után visszatér a képernyőre

Nem egyedül, hanem szerelme, Nimrod társaságában vezet műsort.

Renée Zellweger csontsoványra fogyott

Csont és bőr lett a színésznő, szinte rá sem lehet ismerni a friss képeken.

Noah Centineo szőke szakálla a nap legmeglepőbb látványa

Kész, erre már aztán tényleg nem találunk szavakat. Mit tettél, Noah?

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem