Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

10 dolog, amit biztosan nem tudtál Meghan és Harry kapcsolatáról

Harry herceg,Meghan,esküvő,szerelem,Megxit,királyi család,II. ERzsébet
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Most, hogy a hercegi pár lemondott a királyi címükről és Kanadába teszi át a székhelyét, tekintsünk vissza nem mindennapi kapcsolatuk történetére!

Már az egész világon végigsöpört a hír, miszerint Harry herceg és neje, Meghan hercegné lemondanak a királyi címeikről, és Kanadába költöznek. Először maga a Királynő is megdöbbent ezen a döntésen, de aztán belement a dologba.

Ennek alkalmából pedig összegyűjtöttük az érdekességeket Harry és Meghan kapcsolatának alakulásáról, amik közül biztosan van olyan, amit nem tudtál:

1. Minden úgy kezdődött, akár a mesében: Meghan sikeres színésznőként dolgozott, Harry pedig a világ legvonzóbb agglegényeként tengette az életét, amikor 2016-ban egy közös ismerősük egy vakrandin össze nem hozta őket. Többek szerint a divattervező Mischa Nonoo volt a kerítő, míg mások úgy tartják, hogy Harry régi barátja, Violet von Westenholz.

2. Meghan a randi előtt csak annyit kérdezett, hogy az „ismeretlen” férfi kedves-e? Állítólag nem igazán volt tisztában azzal, hogy kicsoda Harry. „Mivel Amerikában nőttem fel, ezért nem igazán ismertem a királyi családot” – magyarázta egy interjúban. „Számomra csak az volt fontos, hogy mennyire kedves ember, mert ha nem olyan típus, akkor nem láttam volna értelmét a találkozónak.”

gif

3. Harry azonnal tudta, hogy számára Meghan az igazi, de az akkor még színésznőként dolgozó Meghan is erős vonzalmat érzett a herceg iránt. Mindössze két randi után úgy döntöttek, hogy közösen Botswanába utaznak, és onnan már igazi párként tértek haza.

4. Bár a herceg már 2016 végén elismerte, hogy komoly kapcsolata van, az első közös eseményük 2017-ben történt meg Torontóban, ahol Harry az Invictus Játékokon jelent meg. Ez egy olyan sportrendezvény, melyet a herceg (aki maga is tiszt) a harcokban megsebesült katonák számára hozott létre.

5. A brit média a kezdetektől fogva ellenségesen viselkedett Meghannal, emiatt több pert is indítottak ellenük, melynek többsége a mai napig folyamatban van. Harry szerint cápaként támadtak mostani feleségére, és számtalanszor rosszindulatúan, rasszistán írtak róla, durván megsértve a magánéletüket.

Meghan,Harry,eljegyzés,gyűrű,Diana,Megxit
forrás: Getty Images
Az a bizonyos jegygyűrű, aminek két szélső köve Diana hercegnő ékszeréből való

6. Harry maga tervezte a jegygyűrűt, amivel megkérte Meghant. A benne lévő gyémántok közül kettő néhai anyukájának, Dianának gyűrűjéből származott, a középső pedig Botswanából, ahol végül összejöttek.

7. 2017 novemberében történt a lánykérés, méghozzá a Kensington Palotában, Harry lakrészében. Meghan sültcsirkét készített vacsorára, és ezt az alkalmat választotta a herceg arra, hogy féltérdre ereszkedve feltegye a nagy kérdést.

gif

8. Az esküvőjüket 2018 májusában tartották, és bár elsőre elég hagyományosnak tűnhetett, a szakavatott szemeknek azonnal egyértelmű volt, hogy a hercegi pár elég modern módon áll a közös életükhöz. Például a zenét gospel kórus szolgáltatta, a csellista is egy fiatal, fekete fiú volt, illetve a szertartáson is egy afroamerikai, Bishop püspök (Meghanék régi családi barátja) mondott beszédet.

gif

9. Mindketten nyilvánosan is vállalták azt, hogy lelkileg és mentálisan nincsenek a topon. Meghan a szülését (kisfiuk, Archie 2019 május 6-án született) követően adott interjúban ismerte el, hogy nagyon nehéz számára a folyamatos alkalmazkodás a királyi protokollhoz, illetve folyamatosan nyomás alatt érzi magát a média által támasztott elvárások miatt. „Soha senki sem kérdezi meg, hogy jól vagyok-e” – mondta.– „Az életben nem elég túlélni, muszáj élvezni is azt.” Sussex hercege pedig elmondta, hogy úgy érzi, a történelem megismétli magát, és a sajtó ugyanolyan hadjáratot folytat Meghan ellen, mint annak idején az édesanyja, Diana ellen. Mint ismeretes, a Wales-i hercegnő Párizsban szenvedett halálos kimenetelű autóbalesetet, miközben az őt üldöző paparazzik elől menekült, mikor Harry csupán 12 éves volt.

Meghan,Harry,királyi család,Archie,Megxit
forrás: Getty Images
Archie baba a trónörökösi sorban a 7., és egyben II. Erzsébet a 8. dédunokája

10. Sok találgatás született arról, hogy vajon mihez kezd Kanadában a hercegi pár. Meghan kommunikációból diplomázott, és mindig is szívén viselte a nők sorsát, így valószínűleg folytatja ezt a fajta jótékonysági és humanitárius munkát. Illetve a World Vision Canada alapítvánnyal is együttműködik, amely fejlődő országokban élő gyerekeket támogat.

És ezt Láttad már?

Galéria / 7 kép

Katalin, Meghan és Diana hercegné bikinis fotói

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.