Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Victoria Beckham is szőrmementes designer lett

Victoria Beckham is szőrmementes designer lett
Facebook
Twitter
Pinterest
Breaking News! Victoria Beckham divatháza bejelentette, hogy a jövőben száműzik kollekciójukból a szőrmét és az egzotikus állatok bőrét.

A divatház hétfőn jelentette be, hogy ügyfeleik és vásárlóik elvárásának köszönhető a döntés, melynek értelmében a 2019/20 ősz-téli szezontól már semmilyen kígyóbőr vagy aligátor bőrből készült termék nem lesz a kollekciókban. A szőrme használata eddig sem volt jellemző náluk, de kígyóbőr cipők és táskák a kollekciók hangsúlyos részét képezték.

Victoria szóvivője azt is hangsúlyozta, hogy a jövőben nagy hangsúlyt fektetnek az etikus eredetű alapanyagok beszerzésére, melyek környezet károsító hatása egyre kevesebb.

A PETA igazgatója, Elisa Allen is üdvözölte a bejelentést, hiszen sokszor és sok helyen kommunikálják, hogy a krokodil-, gyík- és kígyóbőr táskák és lábbelik előállítása az állatok erőszakos halálát követeli. Ezzel a döntéssel újabb állatok menekülnek meg a divatipar kegyetlenségétől.

Az alábbi márkák már szőrmementesek, bizonyára egyre többen fogják követni a példájukat: Chanel, Coach, Giorgio Armani, Gucci, Michael Kors, Vivienne Westwood, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Calvin Klein

Forrás. independent.co.uk

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép

4 csillagjegy, akinek egy életre szóló lehetőség kínálkozik a közeljövőben: nagy változások jönnek!

A tavaszi szellő a meleg mellett igazi csodát is hozott az életünkbe, hiszen sokaknak végre most kezd igazán jó lenni a 2024-es év, többek között az anyagi biztonság, az álmok megvalósítása és a rengeteg pozitív energia miatt.

Kép

6 sztár, aki kipróbálta magát a romkomok világában - És csúnyán belebukott

Ezek a sztárok nem sokszor próbálták ki magukat romantikus vígjátékban, sőt, a többségük akkor először és utoljára mondott igent ilyen szerepre.

Kép

Erre nem számítottunk: Ryan Reynolds és Blake Lively egy hónapig Budapesten tartózkodnak

Hollywood egyik kedvenc álompárja a bennfentesek szerint egy belvárosi szálloda luxuslakosztályában tölti majd a következő négy hetet.

Kép

Napi horoszkóp május 14.: az Ikreknek érdemes kevesebbet aggodalmaskodniuk, a Mérlegek számukra fontos projekten dolgoznak

A csillagok a mai napra is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

8 hollywoodi sztár, aki csak 40 felett coming outolt

Egy ember szexuális irányultsága vagy nemi identitása nem lehet szégyellnivaló.