Bezár
Hirdetés
Előfizetés
Horoszkóp
Kos • Bika • Ikrek • Rák • Oroszlán • Szűz • Mérleg • Skorpió • Nyilas • Bak • Vízöntő • Halak
3°C
Időjárás
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szex haladóknak - 66 trükk, amit nem felejt el a pasid!
#Szex
#Tippek
#Trükkök
2011. 08. 26.
  
A régi receptek a legjobbak. Az évszázadok során sokan kipróbálták, csiszolták a technikákat és a tudást továbbadták. Te hogyan űzheted mesterfokon a 6 klasszikus figurát? Megmutatjuk Neked! A párod biztosan azon tűnődik majd, vajon kivel gyakorolhattad be ezeket titokban.
hirdetés
hirdetés

1. VIRTUÓZ SZÁJMUNKA

Az úgynevezett Coitus per osszal (latin kifejezés, jelentése: „szájjal”) varázslatos hatást érhetsz el a férfiaknál, egyenesen megőrülnek tőle – főleg, ha a csúcsponthoz közeledve alkalmazod ezt a technikát. Egyedül rajtad múlik, lenyeled-e párod kiömlő élvezetét – egy biztos, ha megteszed, a pasid odáig lesz a gyönyörtől! Hogyha visszarettent már a gondolat is, ne erőltesd: inkább hagyd abba az orális kényeztetést és add át kedvesednek a befejezés jogát.

10-SZER ÉLVEZETESEBB

IRRUMÁCIÓ Az irrumáció az orális szex egyik fajtája, melynél a szádra és így rád is pusztán passzív szerep hárul. Tehát: egyáltalán ne mozgasd az ajkadat, dőlj guggolva a falhoz, partnered álljon eléd, támassza meg a kezét a falon. Formázd O-alakúra az ujjaidat és tedd a kezed a szád elé – hagyd, hogy párod pénisze ide-oda csúszkáljon ebben a rögtönzött „alagútban”, a tempót most ő határozza meg. Közben nézz egyenesen a szemébe!
DUPLA ÉLVEZET A pasid a hátán fekszik, te pedig a combjai között térdelsz. Emeld meg a csípőjét, amíg feneke a térdeden nem pihen. Kezdj orális kényeztetésbe. Játssz közben az ujjaiddal a heréjén vagy – ha épp arra kattan be – nyomd meg az ujjbegyeddel a végbélnyílását.
SZÖGLET Ha párod combjai között térdelsz vagy előtte ülsz, finoman fogd meg a péniszét és húzd oldalra – minél távolabb a hasától. Ez megnöveli a nyomást a prosztatáján, ami miatt különösen élvezetes lesz számára az aktus.
SHOWTIME! Ahelyett hogy a lábai között guggolnál, ülj inkább a csípője mellé és oldalról hajolj fölé. Cuppanj rá és kilencven fokban fordítsd el az ajkadat – nem okoz fergeteges érzést, de az izgalmas, szokatlan látvány garantált: kedvesed profilból minden apró részletet láthat.
TEMPÓS KOREOGRÁFIA Tedd az egyik kezedet a pénisze köré és mozgasd rajta benedvesített (!) ujjaidat. A kezed legalább kétszer olyan gyorsan dolgozzon, mint a szád. Kényeztetés közben nyugodtan szopogathatod a heréjét – vagy akár nagyobb levegőt is vehetsz közben.
JEGES ZACSKÓ Játssz a természet adta legjobb szexjátékkal, az előbőrrel. A makkot húzd minél magasabbra, vedd az ajkad közé és szívogasd erősen. Extra segítség: csippentsd hüvelyk- és mutatóujjad közé a péniszét, így jól kézben tarthatod a dolgokat. Csúsztasd a nyelved az előbőr alá, és körözz vele a makk körül lassan, majd egyre intenzívebben, míg párod kéjesen fel nem nyög. Páratlan erotikus élményt szerez mindkettőtöknek!
SZÉP ELMENETEL Hagyd, hogy partnered kényelmesen helyet foglaljon egy széken. Térdelj le elé egy párnára és lépj a tettek mezejére. Amikor tetőfokára hág az élvezet, húzd szét a térdeit, ne engedd, hogy megfeszítse az izmait, meglátod nagyobbat fog durranni, mint egy pezsgőskupak.
TECHNIKAI SEGÉDLET Légy nagyvonalú: oszd meg vibrátorodat a kedveseddel – kapcsold be a csodagépet a legalacsonyabb fokozatra, tartsd az arcodhoz, miközben száddal párod makkját vagy a heréje és a pénisze közötti területet kényezteted. Néha érintsd meg párod intim területeit is a vibrátoroddal – izgatónak találja majd ezt a játékot.
JÓLESNE EGY CSÉSZE TEA? Nyáron jeges tea, télen finom szőrszálaknak bizony nagyon fontos szerepük van a szenvedély fokozásában: akár négyszeresére is képesek megnövelni a gyönyört – a csipkedéssel, húzogatással, érzéki cirógatással, finom harapdálással vagy csupán egy forró ráleheléssel is kedvére tehetsz kedvesednek.

2. INTENZÍV NYELVLECKE

Madonna már pontos útmutatást adott a férfiaknak: „Először nyald le, aztán szopogasd – csodálatos.” A cunnilingusnak köszönhetően (latin cunnus = szemérem, lingere = nyalni) a nők többsége garantáltan eljut a csúcsra! Érdemes ismételni, akár többször is egymást követően: orgazmus után ugyanis sokkal érzékenyebb a hüvely.

10-SZER TÖBB ÉLVEZET

CSIKLÓ-GPS Széttárt mutató- és középső ujjadat tedd a szeméremdombodra – ujjbegyeddel pillanatok alatt megtalálhatod a csiklót. Mutasd meg a pasidnak is, így már nem tévesztheti el többet a helyet! A többit már bízd rá.
MAGASFESZÜLTSÉG Mutató- és középső ujjaddal lassan simítsd végig a vénuszdombot a szeméremajkadtól a köldök irányába – ezzel a mozdulattal feltárul a csikló és roppant élvezetessé teszi számodra a behatolás pillanatát.
A PASI MÁGIKUS HÜVELYKUJJA Kérd meg kedvesed, hogy öklét finoman nyomja oda a szeméremajkadhoz, hüvelykujjával pedig érintse meg a csiklódat. Körkörös, masszírozó mozdulatokkal kényeztessen – a nyelvével.
SZOPOGASS, DRÁGÁM! Miért ne esne jól a nőknek is a szopogatás? Partnered vegyen nagy levegőt és finoman kezdje el szopogatni a mellbimbód, de a csiklót sem csak nyalogatni lehet. Ezt az infót oszd meg a kedveseddel is.
JÓ ÍZE VAN Így növelheted jelentősen a pasi élvezetét: egyél friss ananászt, ez „megédesíti” természetes aromádat, vagy igyál naponta egy nagy pohár friss, citromos vizet.
VEDD SAJÁT KEZEDBE Fond szorosan körbe ujjaiddal a péniszét, határozottan, de ne durván – közben ő a nyelvével ügyködjön a szeméremajkad körül és simogassa a csiklód is.
ELSŐOSZTÁLYÚ ÁLLÓFOGADÁS Hagyd, hogy félig állva nyalogasson: térdeljen a lábaid közé és kivételesen ne elölről, hanem alulról közelítsen, a szokatlan szög mámorító!
RÁZVA VAGY KEVERVE? A vénuszdombod a különböző gyönyörök tárháza: kedvesed érintsen meg a hüvelykujjával, finoman húzza szét a szeméremajkadat, és a nyelve hegyével izgassa a csikló környékét. Próbálja meg ezt úgy, hogy – legalábbis egy ideig – egyáltalán ne érjen hozzá a csiklódhoz.
VÉNUSZ-GUGGOLÁS Az erotikus filmek egyik kedvelt pozitúrája, ami a valódi életben is remekül működik. Guggolj kedvesed fölé, így nyelvével könnyedén játszadozhat a legszentebb helyen. Előnye: nem szorul be véletlenül a levegő. Hátrány: a pozíció alaposan megmozgatja a felsőcombodat!
HAS-LÁB-POPSI Feltétlenül próbáld ki ezt a technikát: háton fekvő lábaidat terpeszd szét, amennyire csak bírod, szükség szerint feszítsd meg a combodat és a hátsódat is. Ez majd megkönnyíti mindkettőtök dolgát és az orális kényeztetéstől szokatlanul gyorsan képes leszel a csúcspontra jutni.

3. SZOLID KÉZI MUNKA

Minél jobban csúszik, annál nagyobb élvezet mindkettőtöknek – neked, mert kevésbé megerőltető, mint a megszokott metódus, neki pedig azért, mert így sokkal jobban siklasz rajta. TOP ÖT SÍKOSÍTÓ AZ ORÁLIS SZEX SORÁN:

1. Nyál. Nyalogasd közben a makkját.

2. Olaj. Minél erotikusabb illata van (ylang-ylang, jázmin, frangipani, kókusz), annál izgatóbb lehet.

3. Tusfürdő – persze csak a kádban…

4. Szilikonos síkosító. Kend fel a kezeddel vagy akár a melleddel.

5. Ínyenceknek: friss gyümölcsök leve(barack, dinnye, papaja, ananász), akár a szádból csurgatva..

DUPLA NYELVELÉS
A közös orális kényeztetés az érzékiség egészen más világát nyithatja mg előttetek, mint az aktus. Sok lehetőség rejlik benne, persze némi nehézséggel is számolnotok kell: ha partnered van felül, akkor a megszokottnál biztosan nehézkesebben veszed majd a levegőt, hiszen a heréje vagy a hátsója biztosan az orrodat nyomja; ha te vagy felül, akkor kedvesed nyelve csak nehezen éri el a csiklót (hacsak be nem segít a vibrátoroddal). Lepedőakrobatáknak ajánljuk az alábbi trükköket:

STABIL OLDALFEKVÉS Feküdjetek egymásra, mindketten forduljatok az oldalatokra! Felül lévő lábadat húzd fel, amennyire csak tudod. Az eredmény: könnyed levegővétel, mozgásszabadság, és ha akarod, közben még a fejedet kényelmesen rá is hajthatod a combjára.

VAGY-VAGY… Miközben egyikőtök szájjal kényeztet, a másik fél masszírozza a péniszt/ hüvelyt. Így sokkal intenzívebben koncentrálhattok az izgató érintésekre, nyelvtechnikára.

10-SZER RAFINÁLTABB KÉZÜGYESSÉG
NYOMÁS VAGY TEMPÓ Marokra fogva minél finomabban gyakorolsz nyomást a péniszére, annál gyorsabban eljuttathatod partnered a csúcsra – ha közeleg a végjáték, lassíts a tempón. Ha erősebben megszorítod a csúcs előtt, akkor késleltetheted a kielégülést, közben pedig fentről-lefelé masszírozhatod a péniszét. Röviden összefoglalva: az a legizgatóbb kézimunka, aminél a nyomás és a ritmus megfelelő kombinációját alkalmazod. Kérd meg partneredet, mutassa meg, magyarázza el, hogyan szereti leginkább az ujj-játékot.
KÉTKEZES Csavargasd lágyan, miközben mindkét markoddal a péniszét izgatod, mintha csak egy nedves törülközőt facsarnál (de csak egészen finoman, ne okozz fájdalmat!).
ELŐSZÖR LASSAN, AZTÁN ERŐSEN A férfiak makkja különösen izgatottan reagál, ha már az aktus elején becézve érsz hozzá. Kezdj finoman: a hüvelykujjad és a mutatóujjad beolajozott végével cirógasd a makkja végét, mintha egy húrt pendítenél meg. Odafigyelve a körmödet is használhatod.
SZÉPEN, HÁTULRÓL Nagyon szexi: ha mögötte állsz és átöleled a testét, ő pedig közben arccal a fal felé fordul, lábát szétterpeszti vagy egy tükör előtt áll – így ő nem lát téged, ezért még intenzívebbnek érzi manuális felfedező túrádat.
LEBILINCSELŐ PILLANTÁS Használd ki a vetkőzés adta lehetőségeket: kötözd ki a csuklójánál egy öv segítségével, és csak aztán tedd rá a kezed legértékesebb szervére.
KLASSZIKUS DÍVA Ha jólesik, hagyd magadon a magassarkúdat. Lakkozd ki előtte a körmeidet (vörös árnyalattal), és harisnyádat harisnyakötővel viseld.
PROFI FOGÁS Próbáld ki az erotikus masszázs egyik klasszikusát, az úgynevezett citromfacsarást. Ragadd meg a makkját, és ujjaiddal ide-oda forgatva simogasd – mint általában, ez esetben is csak finoman!
DOMINASTÍLUS Szabad az egyik kezed? Tenyeredet tapaszd óvatosan, de erőteljesen a szájához, amikor elmegy – ettől garantáltan hevesebben ver a szívetek, és intenzívebbé válik az orgazmus érzése is.
ÖT SZÍVDOBBANÁS EGY HALLELUJA
Akkor a legélvezetesebb a kielégülés, ha elsajátítod a késleltetés művészetét. Amint megérzed, hogy kedvesed mindjárt elmegy, tartsd magadban, fogd körbe a péniszét, hogy mozdulni se tudjon, így nem fog olyan könnyen elélvezni – legalább öt szívverésig várj. Ismételd meg a műveletet háromszor, negyedik alkalommal mindössze két másodpercig tartsd benn, és ne lepődj meg, ha ezek után robbanásszerű lesz az élvezete.
HAT INGERLŐ HELY A KÉZZEL FOGHATÓ ÉLVEZETÉRT A tus alatt állj kedvesed mögé. Használd a hajbalzsamot síkosítóként. Próbálj ki mindenféle extra és speciális fogást (ez is nyújtja az élvezetet!). A liftben bújtasd egyik kezed a zsebébe és simogasd. Dörgölőzz hozzá a gőzfürdőben – ügyelj rá, hogy ne legyen túl meleg, különben lőttek a merevedésnek -, a gőzölgő kamrában elbújhattok a kíváncsi tekintetek elől. Teszteld a próbafülkében vagy klasszikusan erotikus terepen: egy szinte teljesen üres (kert)mozi utolsó sorában.

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

Ha még olvasnál akkor ezek közül válassz!
hirdetés
#Runner's World

1000 profi tipp futáshoz - Runner’s World könyv

  Promóció

Ingyenes házhozszállítás!

1990 Ft
Megveszem
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lapozz bele a Joy magazin aktuális számába!

Megjelent a JOY 2015-ös decemberi száma, határidőnaplóval és gumicukorral!
2015. 11. 16.
   0

Keresd az újságárusoknál a decemberi JOY-t trendi 2016-os naptárral, és tarts velünk az új évben is!

Developed by MarquardDigital

Powered by Neoport CORE Engine

Iratkozz fel a JOY magazin hírlevelére és e-mailben ajándékba küldünk neked egy részletet a könyvből!
Hozzájárulok, hogy a Marquard Media Magyarország Kft. hírleveleket küldjön e-mailben, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával.
Kérem az ingyenes részletet a könyvből és feliratkozom a JOY magazin ingyenes hírlevelére
Adataidat bizalmasan kezeljük, erről részletesebben az
adatkezelési tájékoztatóban olvashatsz.

Prix de Beauté – A szépség nagydíja 2015

Szavazok a kedvencemre

Gépeld be amit keresel!

Mehet
Horoszkóp
Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Mérleg Skorpió Nyilas Bak Halak