BEAUTY CHANNEL     JOY KÉPESLAPKÜLDŐ     JOY TV     HOL KAPHATÓ A JOY?     MY JOY     ELŐFIZETÉS  

HOROSZKÓP    Kos | Bika | Ikrek | Rák | Oroszlán | Szűz | Mérleg | Skorpió | Nyilas | Bak | Vízöntő | Halak

   28 ℃
  2014. július 30.

SZTÁROK   DIVAT   SZÉPSÉG   SZERELEM     TIPP     FESZTIVÁL 2014    
HOL VAGYOK: KEZDŐLAP » Szerelem
Szex haladóknak - 66 trükk, amit nem felejt el a pasid!
2011. augusztus 26. 8:20 | Frissítve: 2011. augusztus 26. 8:20
CÍMKÉK: Szex | Tippek | Trükkök

A régi receptek a legjobbak. Az évszázadok során sokan kipróbálták, csiszolták a technikákat és a tudást továbbadták. Te hogyan űzheted mesterfokon a 6 klasszikus figurát? Megmutatjuk Neked! A párod biztosan azon tűnődik majd, vajon kivel gyakorolhattad be ezeket titokban.

szex,tippek,trükkök,pozitúrák,lovaglás,orgazmus,orális szex,pasik,kézimunka

1. VIRTUÓZ SZÁJMUNKA

Az úgynevezett Coitus per osszal (latin kifejezés, jelentése: „szájjal”) varázslatos hatást érhetsz el a férfiaknál, egyenesen megőrülnek tőle – főleg, ha a csúcsponthoz közeledve alkalmazod ezt a technikát. Egyedül rajtad múlik, lenyeled-e párod kiömlő élvezetét – egy biztos, ha megteszed, a pasid odáig lesz a gyönyörtől! Hogyha visszarettent már a gondolat is, ne erőltesd: inkább hagyd abba az orális kényeztetést és add át kedvesednek a befejezés jogát.

10-SZER ÉLVEZETESEBB

IRRUMÁCIÓ Az irrumáció az orális szex egyik fajtája, melynél a szádra és így rád is pusztán passzív szerep hárul. Tehát: egyáltalán ne mozgasd az ajkadat, dőlj guggolva a falhoz, partnered álljon eléd, támassza meg a kezét a falon. Formázd O-alakúra az ujjaidat és tedd a kezed a szád elé – hagyd, hogy párod pénisze ide-oda csúszkáljon ebben a rögtönzött „alagútban”, a tempót most ő határozza meg. Közben nézz egyenesen a szemébe!
DUPLA ÉLVEZET A pasid a hátán fekszik, te pedig a combjai között térdelsz. Emeld meg a csípőjét, amíg feneke a térdeden nem pihen. Kezdj orális kényeztetésbe. Játssz közben az ujjaiddal a heréjén vagy – ha épp arra kattan be – nyomd meg az ujjbegyeddel a végbélnyílását.
SZÖGLET Ha párod combjai között térdelsz vagy előtte ülsz, finoman fogd meg a péniszét és húzd oldalra – minél távolabb a hasától. Ez megnöveli a nyomást a prosztatáján, ami miatt különösen élvezetes lesz számára az aktus.
SHOWTIME! Ahelyett hogy a lábai között guggolnál, ülj inkább a csípője mellé és oldalról hajolj fölé. Cuppanj rá és kilencven fokban fordítsd el az ajkadat – nem okoz fergeteges érzést, de az izgalmas, szokatlan látvány garantált: kedvesed profilból minden apró részletet láthat.
TEMPÓS KOREOGRÁFIA Tedd az egyik kezedet a pénisze köré és mozgasd rajta benedvesített (!) ujjaidat. A kezed legalább kétszer olyan gyorsan dolgozzon, mint a szád. Kényeztetés közben nyugodtan szopogathatod a heréjét – vagy akár nagyobb levegőt is vehetsz közben.
JEGES ZACSKÓ Játssz a természet adta legjobb szexjátékkal, az előbőrrel. A makkot húzd minél magasabbra, vedd az ajkad közé és szívogasd erősen. Extra segítség: csippentsd hüvelyk- és mutatóujjad közé a péniszét, így jól kézben tarthatod a dolgokat. Csúsztasd a nyelved az előbőr alá, és körözz vele a makk körül lassan, majd egyre intenzívebben, míg párod kéjesen fel nem nyög. Páratlan erotikus élményt szerez mindkettőtöknek!
SZÉP ELMENETEL Hagyd, hogy partnered kényelmesen helyet foglaljon egy széken. Térdelj le elé egy párnára és lépj a tettek mezejére. Amikor tetőfokára hág az élvezet, húzd szét a térdeit, ne engedd, hogy megfeszítse az izmait, meglátod nagyobbat fog durranni, mint egy pezsgőskupak.
TECHNIKAI SEGÉDLET Légy nagyvonalú: oszd meg vibrátorodat a kedveseddel – kapcsold be a csodagépet a legalacsonyabb fokozatra, tartsd az arcodhoz, miközben száddal párod makkját vagy a heréje és a pénisze közötti területet kényezteted. Néha érintsd meg párod intim területeit is a vibrátoroddal – izgatónak találja majd ezt a játékot.
JÓLESNE EGY CSÉSZE TEA? Nyáron jeges tea, télen finom szőrszálaknak bizony nagyon fontos szerepük van a szenvedély fokozásában: akár négyszeresére is képesek megnövelni a gyönyört – a csipkedéssel, húzogatással, érzéki cirógatással, finom harapdálással vagy csupán egy forró ráleheléssel is kedvére tehetsz kedvesednek.

2. INTENZÍV NYELVLECKE

Madonna már pontos útmutatást adott a férfiaknak: „Először nyald le, aztán szopogasd – csodálatos.” A cunnilingusnak köszönhetően (latin cunnus = szemérem, lingere = nyalni) a nők többsége garantáltan eljut a csúcsra! Érdemes ismételni, akár többször is egymást követően: orgazmus után ugyanis sokkal érzékenyebb a hüvely.

10-SZER TÖBB ÉLVEZET

CSIKLÓ-GPS Széttárt mutató- és középső ujjadat tedd a szeméremdombodra – ujjbegyeddel pillanatok alatt megtalálhatod a csiklót. Mutasd meg a pasidnak is, így már nem tévesztheti el többet a helyet! A többit már bízd rá.
MAGASFESZÜLTSÉG Mutató- és középső ujjaddal lassan simítsd végig a vénuszdombot a szeméremajkadtól a köldök irányába – ezzel a mozdulattal feltárul a csikló és roppant élvezetessé teszi számodra a behatolás pillanatát.
A PASI MÁGIKUS HÜVELYKUJJA Kérd meg kedvesed, hogy öklét finoman nyomja oda a szeméremajkadhoz, hüvelykujjával pedig érintse meg a csiklódat. Körkörös, masszírozó mozdulatokkal kényeztessen – a nyelvével.
SZOPOGASS, DRÁGÁM! Miért ne esne jól a nőknek is a szopogatás? Partnered vegyen nagy levegőt és finoman kezdje el szopogatni a mellbimbód, de a csiklót sem csak nyalogatni lehet. Ezt az infót oszd meg a kedveseddel is.
JÓ ÍZE VAN Így növelheted jelentősen a pasi élvezetét: egyél friss ananászt, ez „megédesíti” természetes aromádat, vagy igyál naponta egy nagy pohár friss, citromos vizet.
VEDD SAJÁT KEZEDBE Fond szorosan körbe ujjaiddal a péniszét, határozottan, de ne durván – közben ő a nyelvével ügyködjön a szeméremajkad körül és simogassa a csiklód is.
ELSŐOSZTÁLYÚ ÁLLÓFOGADÁS Hagyd, hogy félig állva nyalogasson: térdeljen a lábaid közé és kivételesen ne elölről, hanem alulról közelítsen, a szokatlan szög mámorító!
RÁZVA VAGY KEVERVE? A vénuszdombod a különböző gyönyörök tárháza: kedvesed érintsen meg a hüvelykujjával, finoman húzza szét a szeméremajkadat, és a nyelve hegyével izgassa a csikló környékét. Próbálja meg ezt úgy, hogy – legalábbis egy ideig – egyáltalán ne érjen hozzá a csiklódhoz.
VÉNUSZ-GUGGOLÁS Az erotikus filmek egyik kedvelt pozitúrája, ami a valódi életben is remekül működik. Guggolj kedvesed fölé, így nyelvével könnyedén játszadozhat a legszentebb helyen. Előnye: nem szorul be véletlenül a levegő. Hátrány: a pozíció alaposan megmozgatja a felsőcombodat!
HAS-LÁB-POPSI Feltétlenül próbáld ki ezt a technikát: háton fekvő lábaidat terpeszd szét, amennyire csak bírod, szükség szerint feszítsd meg a combodat és a hátsódat is. Ez majd megkönnyíti mindkettőtök dolgát és az orális kényeztetéstől szokatlanul gyorsan képes leszel a csúcspontra jutni.

3. SZOLID KÉZI MUNKA

Minél jobban csúszik, annál nagyobb élvezet mindkettőtöknek – neked, mert kevésbé megerőltető, mint a megszokott metódus, neki pedig azért, mert így sokkal jobban siklasz rajta. TOP ÖT SÍKOSÍTÓ AZ ORÁLIS SZEX SORÁN:

1. Nyál. Nyalogasd közben a makkját.

2. Olaj. Minél erotikusabb illata van (ylang-ylang, jázmin, frangipani, kókusz), annál izgatóbb lehet.

3. Tusfürdő – persze csak a kádban…

4. Szilikonos síkosító. Kend fel a kezeddel vagy akár a melleddel.

5. Ínyenceknek: friss gyümölcsök leve(barack, dinnye, papaja, ananász), akár a szádból csurgatva..

DUPLA NYELVELÉS
A közös orális kényeztetés az érzékiség egészen más világát nyithatja mg előttetek, mint az aktus. Sok lehetőség rejlik benne, persze némi nehézséggel is számolnotok kell: ha partnered van felül, akkor a megszokottnál biztosan nehézkesebben veszed majd a levegőt, hiszen a heréje vagy a hátsója biztosan az orrodat nyomja; ha te vagy felül, akkor kedvesed nyelve csak nehezen éri el a csiklót (hacsak be nem segít a vibrátoroddal). Lepedőakrobatáknak ajánljuk az alábbi trükköket:

STABIL OLDALFEKVÉS Feküdjetek egymásra, mindketten forduljatok az oldalatokra! Felül lévő lábadat húzd fel, amennyire csak tudod. Az eredmény: könnyed levegővétel, mozgásszabadság, és ha akarod, közben még a fejedet kényelmesen rá is hajthatod a combjára.

VAGY-VAGY… Miközben egyikőtök szájjal kényeztet, a másik fél masszírozza a péniszt/ hüvelyt. Így sokkal intenzívebben koncentrálhattok az izgató érintésekre, nyelvtechnikára.

10-SZER RAFINÁLTABB KÉZÜGYESSÉG
NYOMÁS VAGY TEMPÓ Marokra fogva minél finomabban gyakorolsz nyomást a péniszére, annál gyorsabban eljuttathatod partnered a csúcsra – ha közeleg a végjáték, lassíts a tempón. Ha erősebben megszorítod a csúcs előtt, akkor késleltetheted a kielégülést, közben pedig fentről-lefelé masszírozhatod a péniszét. Röviden összefoglalva: az a legizgatóbb kézimunka, aminél a nyomás és a ritmus megfelelő kombinációját alkalmazod. Kérd meg partneredet, mutassa meg, magyarázza el, hogyan szereti leginkább az ujj-játékot.
KÉTKEZES Csavargasd lágyan, miközben mindkét markoddal a péniszét izgatod, mintha csak egy nedves törülközőt facsarnál (de csak egészen finoman, ne okozz fájdalmat!).
ELŐSZÖR LASSAN, AZTÁN ERŐSEN A férfiak makkja különösen izgatottan reagál, ha már az aktus elején becézve érsz hozzá. Kezdj finoman: a hüvelykujjad és a mutatóujjad beolajozott végével cirógasd a makkja végét, mintha egy húrt pendítenél meg. Odafigyelve a körmödet is használhatod.
SZÉPEN, HÁTULRÓL Nagyon szexi: ha mögötte állsz és átöleled a testét, ő pedig közben arccal a fal felé fordul, lábát szétterpeszti vagy egy tükör előtt áll – így ő nem lát téged, ezért még intenzívebbnek érzi manuális felfedező túrádat.
LEBILINCSELŐ PILLANTÁS Használd ki a vetkőzés adta lehetőségeket: kötözd ki a csuklójánál egy öv segítségével, és csak aztán tedd rá a kezed legértékesebb szervére.
KLASSZIKUS DÍVA Ha jólesik, hagyd magadon a magassarkúdat. Lakkozd ki előtte a körmeidet (vörös árnyalattal), és harisnyádat harisnyakötővel viseld.
PROFI FOGÁS Próbáld ki az erotikus masszázs egyik klasszikusát, az úgynevezett citromfacsarást. Ragadd meg a makkját, és ujjaiddal ide-oda forgatva simogasd – mint általában, ez esetben is csak finoman!
DOMINASTÍLUS Szabad az egyik kezed? Tenyeredet tapaszd óvatosan, de erőteljesen a szájához, amikor elmegy – ettől garantáltan hevesebben ver a szívetek, és intenzívebbé válik az orgazmus érzése is.
ÖT SZÍVDOBBANÁS EGY HALLELUJA
Akkor a legélvezetesebb a kielégülés, ha elsajátítod a késleltetés művészetét. Amint megérzed, hogy kedvesed mindjárt elmegy, tartsd magadban, fogd körbe a péniszét, hogy mozdulni se tudjon, így nem fog olyan könnyen elélvezni – legalább öt szívverésig várj. Ismételd meg a műveletet háromszor, negyedik alkalommal mindössze két másodpercig tartsd benn, és ne lepődj meg, ha ezek után robbanásszerű lesz az élvezete.
HAT INGERLŐ HELY A KÉZZEL FOGHATÓ ÉLVEZETÉRT A tus alatt állj kedvesed mögé. Használd a hajbalzsamot síkosítóként. Próbálj ki mindenféle extra és speciális fogást (ez is nyújtja az élvezetet!). A liftben bújtasd egyik kezed a zsebébe és simogasd. Dörgölőzz hozzá a gőzfürdőben – ügyelj rá, hogy ne legyen túl meleg, különben lőttek a merevedésnek -, a gőzölgő kamrában elbújhattok a kíváncsi tekintetek elől. Teszteld a próbafülkében vagy klasszikusan erotikus terepen: egy szinte teljesen üres (kert)mozi utolsó sorában.

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

KOMMENTEK
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
2014. május 19.
CÍMKÉK: | Szerelem | Szex | Tilos | Kapcsolat
Túlságosan elragad a hév vagy pont az ellenkezője történik és kivételesen nem életetek legjobb szexuális együttlétében van részetek? Bárhogy is legyen, mindig figyelj arra, hogy mit csinálsz és mit mondasz, mert vannak dolgok, amiket semmilyen körülmények között sem szabad szex közben mondani, csinálni.
Elolvasom »

2014. május 13.
CÍMKÉK: | Szerelem | Szex | Tippek
Te is elgondolkodtál már azon, hogy vajon a G-pontot miért éppen G-nek nevezik? Vagy hogy vajon egy vékonyabb vagy nagyobb darab srác bírja jobban a hosszabb meneteket? Most minden olyan szexi kérdésnek utánanéztünk, amit talán eszed ágában sem lenne leguglizni, pedig nagyon is érdekesek!
Elolvasom »

2014. május 8.
CÍMKÉK: | Szerelem | Szex | Tippek | Erotika
Technikák, tippek áradata közepette elfeledkezünk a legerotikusabb női erőről, a szendén elérhetetlennek tűnő, titokzatos végzet asszonya ősi szerepéről, melynek nincs férfi, ki ellenállna. Ezúttal varázsold el kedvesed a szerelmesek éjszakáján klasszikusan csábos, romantikus, erotikával fűtött szenvedéllyel.
Elolvasom »

2014. április 29.
CÍMKÉK: | Szerelem | Szex | Modern | Kapcsolat
Bár az alapok nem változnak, a 21. században a szexualitás régi-új körítést kapott. Tudósok hada dolgozik azon, hogy megértsék, mi is az a szerelem és miért vágyakozunk oly csillapíthatatlanul a másik érintésére, miközben a hétköznapi kapcsolatainkban felszabadultabbak és bátrabbak vagyunk.
Elolvasom »

2014. április 15.
CÍMKÉK: | Szerelem | Szex | Tippek | Kapcsolat
Mondd azt, hogy nincs igazunk, de szerintünk szexi újdonságokból sosem elég. Akár pár hete, akár több éve vagy együtt a barátoddal, ha erről a listáról bedobsz egyet-egyet a mókába, azzal tuti még emlékezetesebb lesz az éjszakátok.
Elolvasom »

2014. április 3.
CÍMKÉK: | Szerelem | Sztárok | Szex | Pasik
Úgy tűnik, hogy még a legmenőbb hollywoodi srácok is túlzásba viszik néha az oversharinget! Ezek a fickók például egészen intim dolgokról is beszéltek az interjúik alatt – de sebaj, így legalább még többet tudunk arról, hogyan gondolkodnak a férfiak a szexről.
Elolvasom »

 
2014. március 11.
CÍMKÉK: | Szerelem | Szex | Tippek | Videó
Szóval szívesen kipróbálnál valami újdonságot, amivel feltüzelheted kicsit a szexuális életed? Hollywoodnak van néhány remek tippje, most a legvadabbak közül válogattunk...
Elolvasom »

2013. november 7.
CÍMKÉK: | Szex | Tippek | Kapcsolat
Ha fejest ugrunk az ágyba, azzal rossz üzenetet küldünk a pasinak.
Elolvasom »

2013. május 29.
CÍMKÉK: | Szerelem | Szex | Tippek
Dobd fel a szexuális életed ezekkel a nagyszerű tipekkel!
Elolvasom »

2013. április 17.
CÍMKÉK: | Szex | Tippek | Pénisz | Pasik
A magazinban pontos pénisz-kezelési útmutatót olvashatsz a férfi kollégáink belső infóival és tanácsaival kiegészítve. Itt öt srác mesél arról, milyen meglepő, vagy épp mulatságos kalandokba képes keverni az embert barlangos testrésze.
Elolvasom »

2013. április 11.
CÍMKÉK: | Szerelem | Szex | Tippek | Men's Health
1430 nő véleménye sokat számít. A Men's Health ugyanis ennyi nő szexuális szokásaira kérdezett rá. Az eredmény pedig nem meglepő: ezek az együttlétek olyan vágyakat elégítettek ki, amelyeket a férfiak tabunak gondoltak.
Elolvasom »

2013. április 4.
CÍMKÉK: | Szerelem | Szex | Tippek | Men's Health
Az összebújás, ölelkezés eredménye nem csak az elgémberedett végtagok lehetnek. Sőt, a helyzet az, hogy gyakrabban végződik orgazmussal: Háromból egy ember azt állítja, hogy ha a párjával egymást babusgatják, az általában több szexhez vezet. A felmérést a Michigan-i Egyetem tudósai végezték.
Elolvasom »

TOP TÉMÁK
Sztárok
2014. július 23.
Le a kalappal! A 44 éves énekesnőnek bomba jó alakja van!
Elolvasom »

Tipp
2014. július 25.
CÍMKÉK: | Film | Szürke | Jamie Dornan
Hátborzongatóan szexi a film előzetese, reméljük az egész ilyen túlfűtöttre és izgalmasra sikerült!
Elolvasom »
Divat
2014. július 24.
A magyar modell a kiegészítőkre helyezte a hangsúlyt első filmjének bemutatóján! Lenyűgöző!
Elolvasom »


FRISS TÉMÁK
Fésű, ékszerek tisztitása
Erzsi76: Sziasztok! Szerintem érdemes megnézni ezt az oldalt is, itt van egy pár házi praktika ékszer tisztítására.. nem tudom ...
Kedvenc idézetek:)
w_viktoria: "ha egy probléma megoldható, felesleges miatta aggódni. Ha megoldhatatlan, akkro az aggódás sem segít"
KönyvAjánló
Zimány Blanka: Szia! Nem tudom hogy neked tetszene vagy lehet hogy már olvastad nem tudom de én: Szent Johanna Gimi Fejős Éva:Bankok ...
Segítség!
katyinaildi: Sziasztok! A 2014. februári JOY-ban,a divat (fotók) résznél volt egy rózsaszín Nike sneaker,kb. 28-29 ezer Ft-ért. ...
Aviva torna
fornetti: Sziasztok! Valaki hallott már az aviva tornárol? Mi a véleményetek, tapasztalatotok róla?....
CÍMKEFELHŐ
| A | Adam Brody | Adam Levine | Alexander Skarsgard | Angelina Jolie | Ashley Olsen | Astro | Avon | Axente Vanessa | Állatok | Átalakulás | Életmód | Balaton | Bikini | Blake Lively | Blogger | Brad Pitt | Britney Spears | budapest | Buli | bőrápolás | Cameron Diaz | Celebgyerek | Charlize Theron | csillogó | Cuki | Demi Lovato | divat | Előzetes | Esküvő | Fehér | Fehérnemű | film | Fotó | frizura | Futás | Gólyahír | GIF | György Herceg | Gyerek | Hétvége | Hűtlenség | Jamie Dornan | játék | Jóbarátok | Jennifer Aniston | Jennifer Lawrence | Jennifer Lopez | joy tv | Justin Timberlake | kapcsolat | Katalin hercegné | Kate Hudson | Katie Holmes | könyv | kiegészítők | Koncert | Krém | Kutya | Lancome | Láb | Leighton Meester | Magyar | magyar modell | Maybelline | Men's Health | Milan Pique | modell | mozi | Napozás | New York | Nina Dobrev | Nyaralás | Nyár | Olivia Wilde | Orlando Bloom | Palvin Barbi | party | párkapcsolat | programajánló | rúzs | Rita Ora | Ruha | Sarah Jessica Parker | Sean Penn | Shakira | Smink | sorozat | Sport | Stílus | szépség | Szépségkirálynő | színek | Szürke | szerelem | Szerinted | Szex és New York | sztárok | Sztárpár | sztárstílus | Szőrös | Táska | terhes | Termék | Tipp | tippek | Trónok harca | trend | True Blood | utazás | Vámpírnaplók | Vörös szőnyeg | Vicces | Videó | zene | Zoe Saldana

LAPOZZ BELE A LEGFRISSEBB JOY MAGAZINBA!
Lapozz bele a JOY augusztusi számába!

LÁTOGASS EL A TÖBBI KIADVÁNYUNK HONLAPJÁRA IS:
CKM | PLAYBOY | SHAPE | Éva Magazin | LATTE.hu - A nőies oldalad | InStyle
© 2014 Marquard Média Magyarország Kft.
Tilos a JOY bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése!