Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 29.: az Ikrek kötetlenül pihenhetnek végre, a Szüzeknek érdemes óvatosan bánniuk a segítőkészségükkel

Napi horoszkóp március 29.: az Ikrek kötetlenül pihenhetnek végre, a Szüzeknek érdemes óvatosan bánniuk a segítőkészségükkel
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hosszú hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 29.

KOS (március 21-április 20)

Nagy dologra készülsz, amibe nem lehet csak úgy gondolkodás és előzetesen kidolgozott terv nélkül beleugrani, ezért a munkaszüneti napot használd fel arra, hogy a külvilágot annak befolyásoló tényezőivel együtt kizárd és a legapróbb részletekig mindent végiggondolj. Bár teljesen nem tudsz a meglévő feladataidra koncentrálni, ennek ellenére pontosan tudod, hogy ezt az áldozatot most meg kell hoznod annak érdekében, hogy végül elérd azt, amire mindig is vágytál. Hidd el, amikor mások még keményen dolgoznak, te majd már nyugodtan, hátradőlve figyelheted majd őket!

BIKA (április 21-május 20)

Az esetek döntő többségében abszolút szabálykövető vagy, aki nem szereti a saját hátárait sem átlépni, legyen szó bármiről. Noha ezúttal sem kívánsz különösebben renitenskedni, a helyzet ma mégis úgy hozza, hogy nem feltétlenül tudsz az általad szabott keretek között maradni. Nyugtasd meg a lelkiismeretedet azzal, hogy egy nemes cél érdekében rúgod fel a szabályokat, de arra mindenképp ügyelj, hogy erkölcsileg elfogadható keretek között maradj és ne árts másoknak. Ne aggódj, nem minden nap történik ilyesmi, holnaptól majd ismét visszabújhatsz a jó zsaru szerepébe!

IKREK (május 21-június 21)

Mivel borzasztóan fárasztó, zsúfolt életet élsz jó ideje, épp ezért kezded fizikailag is érezni azt, hogy kevésbé bírod a terhelést, mint annak előtte. Mielőtt azonban teljesen lemerülne az akkumulátorod, s ez talán az egészségedet is veszélybe sodorhatja, érdemes a hosszú hétvégét azzal kezdened, hogy a sok tennivaló helyett saját magadat helyezed előtérbe. Szánd ezt a napot a teljes kikapcsolódásra, minden kötelezettséget félretéve foglalkozz azokkal a dolgokkal, amelyek a lelki és testi épülésed szolgálják, és amelyek csak a te érdekedben és akaratodból történnek. Hidd el, sokkal hatékonyabban fog menni minden, ha lehetőséget adsz magadnak a feltöltődésre!

RÁK (június 22-július 22)

A hosszú hétvége első napja a nosztalgiáé, rég nem látott ismerős keres ugyanis fel, akivel jó ideje nem volt alkalmad találkozni, ám most annál nagyobb melegség önti el a szíved az illető láttán. Használjátok ki a lehetőséget, töltsetek egy kis időt együtt, igyekezzetek minden eddig elmaradt beszélgetést pótolni és egy napra felejtsétek el a gondjaitokat, neked is jót fog tenni az, hogy kikapcsolsz, s félreteszel mindent, ami jelen pillanatban nyomaszt. Kifejezetten bearanyozza a napodat az illető, bizonyára gyakrabban kellene találkoznotok, ha ilyen jó hatással van rád!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, aki minden fórumot kihasznál arra, hogy okoskodjon, hogy elmondja, mit és hogyan csinálj, mert szerinte az lesz a legcélravezetőbb. Te azonban pontosan tudod, hogy az illető hozzád képest nem rendelkezik elegendő tapasztalattal, ennek ellenére folyamatosan osztja az észt. Épp ezért a lehető leghamarabb hozd a tudtára, hogy abszolút hidegen hagy a mondanivalója, te ugyanis a saját utadat kívánod járni mindenféle külső segítség nélkül és nincs szükséged az effajta kioktatásra. Ha elbotlasz, az is a te bajod lesz és nem az övé!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hosszú hétvége első napján egy hozzád eléggé közel álló ember keres fel a problémájával, remélve, hogy te leszel az, aki majd segítséget tud nyújtani ebben az ügyben. Mielőtt azonban gondolkodás nélkül állást foglalsz valamiben, esetleg felelőtlen ígéreteket tennél, érdemes végigzongoráznod, hogy a tetteidnek mi lehet a következménye mind rád, mind pedig az illetőre nézve. Csak abban az esetben vállalj tehát bármit is, ha tisztában vagy a dolog kockázatával és pontosan tudod, hogy mit csinálsz. Ellenkező esetben a nagy jótékonykodással bajba kerülhetsz te is és az a személy is, aki a segítséget tőled remélte!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A húsvéti hosszú hétvége első napján valahogy nem igazán vágysz nagy kalandokra és kihívásokra, egyszerűen csak jól esik pihenni, azt csinálni, amihez épp kedved van, kertészkedni, olvasni, összebújni a szerelmeddel és együtt megnézni egy filmet vagy nagyokat beszélgetni. Nem zavar az sem, ha bárki befolyásolni próbálna, ha furcsállják az emberek körülötted, hogy miközben lehet, hogy komolyabb dolgod lenne, te elodázod a feladatot. Bár senkinek nem tartozol elszámolni valóval, mégis aki fontos a számodra, annak magyarázd el, hogy időnként neked is szükséged van kis lazításra, amikor nem vállalsz semmilyen nehéz feladatot, erre pedig mi sem alkalmasabb, mint a munkaszüneti nap. Jól teszed, ha a számodra értékes emberekre is figyelsz, hiszen szükséged van a lelki feltöltődésre, amelyet semmivel sem érdemes felcserélned!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad valaki a környezetedben, akinek nem vagy épp túl szimpatikus, épp ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy hátráltasson vagy ártson neked. Mivel azonban téged ennél sokkal keményebb fából faragtak, mindenképp hozd az illető tudtára, hogy pontosan tisztában vagy vele, mire megy ki a kisded játéka és a végsőkig ellenállsz majd, bármivel is próbál ártani neked. Ne hagyd magad, te sokkal-sokkal erősebb vagy az efféle kisstílű embereknél! Állj ki magadért annak érdekében, hogy ne te kerülj nehéz helyzetbe azért, mert valaki nem kedvel. Különben meg nem szerethet mindenki, gondolj bele, milyem unalmas lenne az élet!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem igazán vagy hozzászokva ahhoz, hogy mások irányítsanak, de időnként akármennyire is igyekszel, nem tudod befolyásolni az eseményeket, a hosszú hétvége első napján ráadásul olyasfajta szituációba keveredsz, amelyben te is tömeg része vagy és az olajozott működés érdekében alkalmazkodnod kell a környezetedhez. Emiatt eleinte kissé frusztráltnak érzed magad, ám ha jobban belegondolsz, kifejezetten jól jön az, hogy a felelősség nem téged terhel, hanem egyszerűen csak mindenféle nyomás nélkül sodródhatsz az árral. Ne akard mindenáron magadhoz ragadni az irányítást, próbáld ki, milyen a másik oldalon állni!

BAK (december 22-január 20)

Túl sokat foglalkozol a múltban történt dolgokkal, nem nagyon szeretsz bizonyos helyzeteket lezárni. Ez történik veled a húsvéti hétvége első napján is, valami ugyanis véget érni látszik, ami kifejezetten elszomorít, nem szeretted volna, ha ilyen hamar ismét befejeződik. Nem érdemes emiatt azonban melankóliába süllyedned, gondolj bele, hogy mennyi minden új dolgot hozhat a jövő, új élményeket, új kapcsolatokat, új tapasztalatokat, amelyektől csak tapasztaltabb emberré válhatsz. Próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy lehet, valami véget ért, de ezzel együtt el is kezdődött egy másik kaland, ami rengeteg pozitívumot tartogathat a számodra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Apró botlás miatt bosszankodsz a hosszú hétvége első napján, valami ugyanis nem a terveid szerint sül el, mely tudat roppant módon frusztrál. Nem érdemes azonban sokáig ebben ragadnod, jobban jársz, ha megoldás centrikusan tekintesz a helyzetre és olyan megoldó kulcsot keresel, amellyel mihamarabb pontot tehetsz a dolog végére. Ha arra koncentrálsz, hogy a pillanatnyi kudarcon mérgelődj és megmakacsolod magad, ez esetben számolnod kell azzal, hogy nem fogsz tudni más feladatokat elkezdeni és annál lassabbá válik a tempód. Engedd el és lazíts, hisz te sem vagy tévedhetetlen!

HALAK (február 20-március 20)

A hosszú hétvége első napján egész nyugodtan add át magad az élvezeteknek, hagyd, hogy ezúttal mások vegyék át az irányítást, te pedig egyszerűen csak engedj a csábításnak. Nem sokszor adódik alkalmad arra, hogy mindenféle felelősség nélkül, hátradőlve pihenhess, épp ezért használj ki minden pillanatot, hisz ki tudja, meddig áll fenn ennek a lehetősége. Ma légy nyitott mindenre, hisz olyan dolgokban próbálhatod ki magad, amelyekre máskor nem biztos, hogy alkalmad adódik. Gondolkodj átfogóan és ne csak az orrod hegyéig láss, hiszen az élet tele van élményekkel és új kalandokkal, melyek most csakis rád várnak!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

A csillagjegy, akinek nagy szerencsét hoznak április utolsó napjai

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép

A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Kép

7 elképesztően hangulatos vár Magyarországon

Számtalan programlehetőség, gyönyörű kilátás, középkori hangulat. Többet nem is kívánhatunk!

Kép

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!