Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

„Nagy a bizonytalanság és nagyon nehéz most a jövőbe tekinteni.” - interjú Marsalkó Dáviddal

Marsalkó Dávid
A nap cikke

Nagyon úgy tűnik, hogy igaz: összejött a Bridgerton két sztárja a való életben

Ezek a fotók most ismét nagy figyelemnek örvendenek, és egyre többen vélik úgy, hogy egy párt alkot a két sztár.

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Olvasd el!

9 dolog, amit a pasik csak akkor csinálnak, ha nagyon szerelmesek

Sokszor nehéz különbséget tenni vonzalom és igaz szerelem között, pedig óriási különbség van a kettő között, ami a férfiak esetében még inkább igaznak mondható.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 13.: a Bikák hatalmas lendületet kapnak, a Skorpiók elhamarkodottan ítélkeznek

A hét első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 14.: az Ikreknek érdemes kevesebbet aggodalmaskodniuk, a Mérlegek számukra fontos projekten dolgoznak

A csillagok a mai napra is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

8 hollywoodi sztár, aki csak 40 felett coming outolt

Egy ember szexuális irányultsága vagy nemi identitása nem lehet szégyellnivaló.

Olvasd el!

6 jel, hogy olyan kapcsolatot erőltetsz, aminek nincs értelme

Nem könnyű beismerni magunknak, hogy olyan ember mellett kötöttünk ki, aki valójában nem tehet minket boldoggá hosszútávon, de ha az alábbi jeleket észreveszed magadon, az már mindenképpen szakító-ok!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ebben az évben ünnepelte 16. születésnapját a Halott Pénz, amelyet a zenekar frontembere ugyan egyedül indított útjára, de állítása szerint mindig is csapatban álmodta meg a „projektet”, ezzel pedig napjaink legsikeresebb magyar zenekarává nőtte ki magát.

A Pécsről indult és a csúcsra jutott Marsalkó Dávid az ország legnépszerűbb zenészeinek egyike, akinek a zene mellett a jó ügyek képviselése is fontos része az életének. Ezért sem volt kérdés, hogy a Highlights of Hungary csapata idén az ő nevével is kiegészüljön…

Azt hiszem nem túlzás azt mondani, hogy igazi csodát értél el a zenekarral, hiszen volt már telt házas koncertetek az Arénában, a Budapest Parkban és minden számotok garantált siker. Ez egy kicsit olyan mint egy valóra vált álom.

Sosem gondoltam, hogy egyszer ilyen nagy sikereket ér el a zenekar, ahogy azt sem, hogy 16 év után is működni fog. Én ennél kicsit realistább ember vagyok. Szeretek álmodozni, de két lábbal állok a földön.

Klisésnek klisés kérdés, de muszáj megkérdeznem, hogy mégis, hogyan sikerült ezt megvalósítani?

Kemény munkával, a zene szeretetével és azt hiszem az is elengedhetetlen volt, hogy mindig nyissunk az új dolgok felé. A stílusunkat megtartva fejlődtünk, ami nagyon fontos!

Kép
forrás: Temesi Ádám

Van egy befutott zenekarod, a személyed pedig igenis nagy befolyással bír. Sok ember, fiatal számára vagy példakép. Ezt bizonyítja az is, hogy idén te is bekerültél a Highlights of Hungary nagykövetei közé. Milyen érzéssel tölt el?

Borzasztó büszke vagyok, hiszen annak idején, amikor megalapítottam a zenekart, rám is számos zenész volt nagy hatással, akiknek a munkássága igazán példamutató volt számomra. Arról nem beszélve, hogy óriási motivációt adott ahhoz is, hogy ma már én is hasonlót adhassak a fiatalabb generációnak.

Azt hiszem a 2020-as évnek – ha lehet így fogalmazni – szüksége van olyan emberekre, mint a Highlights of Hungary csapata. Nincs igazam?

Régebben – főleg, amikor én kezdtem – nem volt annyi lehetősége egy zenésznek/zenekarnak. Azt látom, hogy a világban még mindig sokan vannak, akik szeretnék átadni a tudásukat és bármilyen módon segíteni azokat a tehetségeket, akiknek nincs vagy csak kevés lehetőségük van.

És most láttad elérkezettnek az időt, hogy te is beállj közéjük?

Igen. Sűrű és munkával teli évek állnak a hátunk mögött, most viszont végre arra is jutott időm, hogy olyan jó ügy mellé állhassak, amelyhez szívesen adtam a nevem.

A kezdeményezés célja, hogy megtaláljátok a legkiválóbb magyar teljesítményeket, valamint hogy a közösség támogatásával bemutassátok a legjobbak történetét, ezzel is segítve a fejlődésüket. Nagykövetként mit tartasz elengedhetetlennek?

A szenvedélyt és a munkába vetett hitet. Nincs az a vállalkozás, termék, zenekar vagy projekt, ami sikeres lehet ezek nélkül.

Ebben az évben szerinted sokat változott az emberek hozzáállása?

Persze, mivel nehéz most pozitívnak maradni. Nagy a bizonytalanság és nagyon nehéz most a jövőbe tekinteni, de pont ezért kell összefognunk és támogatnunk egymást.

A nagykövetek között olyan nevek szerepelnek, mint Takács Ákos, Törőcsik Franciska vagy éppen Háfra Noémi. Milyen volt a közös munka?

Jó érzés volt ilyen inspiráló és a szakmájukban sok mindent elért emberekkel dolgozni. Sokat agyaltunk közösen, hogy milyen dimenziók mentén rakjuk össze a jelöltjeinket, hogyan prezentáljuk őket. A végeredmény pedig magáért beszél.

Kép
forrás: Dobrovszki Dániel

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép

4 csillagjegy, akinek egy életre szóló lehetőség kínálkozik a közeljövőben: nagy változások jönnek!

A tavaszi szellő a meleg mellett igazi csodát is hozott az életünkbe, hiszen sokaknak végre most kezd igazán jó lenni a 2024-es év, többek között az anyagi biztonság, az álmok megvalósítása és a rengeteg pozitív energia miatt.

Kép

6 sztár, aki kipróbálta magát a romkomok világában - És csúnyán belebukott

Ezek a sztárok nem sokszor próbálták ki magukat romantikus vígjátékban, sőt, a többségük akkor először és utoljára mondott igent ilyen szerepre.

Kép

Erre nem számítottunk: Ryan Reynolds és Blake Lively egy hónapig Budapesten tartózkodnak

Hollywood egyik kedvenc álompárja a bennfentesek szerint egy belvárosi szálloda luxuslakosztályában tölti majd a következő négy hetet.

Kép

Napi horoszkóp május 14.: az Ikreknek érdemes kevesebbet aggodalmaskodniuk, a Mérlegek számukra fontos projekten dolgoznak

A csillagok a mai napra is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

8 hollywoodi sztár, aki csak 40 felett coming outolt

Egy ember szexuális irányultsága vagy nemi identitása nem lehet szégyellnivaló.

Kép

A legvadabb okok, amik miatt pároknak fel kellett függeszteniük a hancúrozást

Annak ellenére, hogy élvezetes és kifejezetten felemelő a szexuális együttlét, bizonyos esetekben mégis élhetünk át kínos pillanatokat.