Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Lakatos Levente: Neked ideális a tested? Teszteld le! + VIDEÓ

Lakatos Levente: Neked ideális a tested? Teszteld le! + VIDEÓ
A nap cikke

Nagyon úgy tűnik, hogy igaz: összejött a Bridgerton két sztárja a való életben

Ezek a fotók most ismét nagy figyelemnek örvendenek, és egyre többen vélik úgy, hogy egy párt alkot a két sztár.

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Olvasd el!

9 dolog, amit a pasik csak akkor csinálnak, ha nagyon szerelmesek

Sokszor nehéz különbséget tenni vonzalom és igaz szerelem között, pedig óriási különbség van a kettő között, ami a férfiak esetében még inkább igaznak mondható.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 13.: a Bikák hatalmas lendületet kapnak, a Skorpiók elhamarkodottan ítélkeznek

A hét első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Palvin Barbi gyönyörű erdei tündérnek öltözött: elképesztő szettben jelent meg

A magyar modell mindig meg tudja lepni a rajongókat.

Olvasd el!

6 jel, hogy olyan kapcsolatot erőltetsz, aminek nincs értelme

Nem könnyű beismerni magunknak, hogy olyan ember mellett kötöttünk ki, aki valójában nem tehet minket boldoggá hosszútávon, de ha az alábbi jeleket észreveszed magadon, az már mindenképpen szakító-ok!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki május végén megtapasztalja az igazi jólétet: váratlan gazdagság éri őket!

A májusi eső aranyat ér – szól a mondás. Ez pedig valóban manifesztálódni fog ebben a hónapban!

Facebook
Twitter
Pinterest
Amikor testképzavarról beszélünk, leginkább a csontsovány női modellek, illetve a “hétköznapi" testtel élő nők ellentétére asszociálunk. Pedig ez a kontraszt már rég a múlté, az Instagram térhódításával a fitneszforma lett az új “vezérhangya”, ami immár a férfiakkal szemben is komoly elvárásokat támaszt.

A minap egy új, a budapesti MOM Parkban nyitott Libri Könyvesbolt átadásán jártam, az ott készült egyik fotót kiposztoltam az Instagram oldalamra.

Ismét kiderült számomra, hogy az Instagram egy külön világ… Nézzük az alap tényt: készült egy fotó, amin rajtam kívül még ketten – pontosabban hárman – szerepelnek. Az ember egy közös kép esetén nem tudja megválogatni, hogy milyen szögben fotózzák, milyen fény essen rá és nem tudja többféle póz közül választani a legelőnyösebbet… Elkerülhetetlen, hogy néha a szokásosnál előnytelenebb fotó készüljön. És? Ez a természetes. Emberi. Valós. Életszagú.

Megkaptam a fotóért a magamét: hogy el vagyok hízva. Mindezt egyébként úgy, hogy hónapokkal korábban valóban volt problémám a súlyommal, egyáltalán nem figyeltem az étkezésemre és nem foglalkoztam az edzéssel. (Teszem hozzá az Instagramra sem posztoltam…) Február óta viszont heti négy-öt alkalommal biztosan sportolok és megválogatom, mit eszem. Tény, hogy nem vagyok még a topformámban, de lényegesen jobban állok, mint annak előtte. Az önbizalmam is kezd visszatérni, pontosan ezért történt, hogy éppen a megnyitó előtti napon Csányi István barátommal készítettünk néhány új fotót rólam. Íme az egyik közülük:

Természetesen láttam én is, hogy nagyobbnak látszom a megnyitós fotón, mint az tőlem megszokott, de a “kövérséggel” ellentétben nekem ez azt jelentette, hogy a sok-sok kihagyás után nagy nehezen kezd rám visszaépülni az izom. Szóval nem is a képre kapott beszólás viselt meg, hanem a tény, hogy az emberek mennyire érzéketlenek tudnak lenni a másikkal szemben. Pláne úgy, hogy író vagyok, nem fitnessmodell, akinek éjjel-nappal bedurrant formában kell lennie.

Az illetőnek nyilván nem feltétlenül kellett tudnia, hogy milyen folyamat közepén járok éppen – de pontosan ezért felháborító a beszólás.

Ne bántsuk már a külseje miatt a másikat, pláne úgy, hogy fogalmunk sincs arról, milyen időszakon megy keresztül! Írom ezt úgy, hogy gyerekkoromban kifejezetten sokat bántottak a túlsúlyom miatt.

Sosem voltam cingár alkat, sokat küzdök a hízékonyságommal, de nem azért diétázom és edzem, mert az szebb emberré tesz. Hanem azért, mert én fitten érzem jól magamat a bőrömben, akkor vagyok kiegyensúlyozott és magabiztos. És meggyőződésem, hogy a vonzerő nem elsősorban a külsőből, hanem a komfortos lélekből ered.

Erről – és arról, hogy az ágyban is fitten érzem elememben magamat – a magyar plus-size modellel, Sikorai Dianával készített videóbeszélgetésemben is kitértem. Nézzétek meg:

Egy szó, mint száz, el kell fogadnunk, hogy egy adott ember hogyan érzi jól magát a bőrében és nincsen jogunk gúnyolódással vagy piszkálódó megjegyzésekkel feldúlni a komfortérzetét. Tilos önkényesen felállított mértékegység szerint bírálunk a másik testét! Arról már nem is beszélve, hogy a külsőn történő élcelődés nyilvánvalóan rámutat a piszkálódó sebezhetőségére, hiszen, aki a másik kinézetét kritizálja nagy valószínűség szerint a saját megjelenéséért is aggódik, csak próbálja eltolni magától az önmarcangolást. Félre az irreális elvárásokkal! Ha jól érzed magad ruhában, illetve meztelenül a partnered előtt, minden rendben van!

Ha az Instagram felületes is,
ne hagyjátok, hogy azzá tegyen benneteket!

Gondoljatok arra, hogy a képeken szereplő fitness-véleményvezérek a testükből élnek. Ők a nap nagy részében azzal foglalkoznak, hogy minél jobban hajazzanak az ideálra – ez a munkájuk. Ne akarjátok egymást vagy magatokat hozzájuk mérni! Az ideális test az, amiben jól érzed magadat – nem pedig az, amiről úgy érzed, hogy elvárják tőled!

A címben szereplő teszt tehát egyszerű: ha nem érzed úgy, hogy takargatnod kell magadat – például szex közben –, a tested ideális! :)

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép

4 csillagjegy, akinek egy életre szóló lehetőség kínálkozik a közeljövőben: nagy változások jönnek!

A tavaszi szellő a meleg mellett igazi csodát is hozott az életünkbe, hiszen sokaknak végre most kezd igazán jó lenni a 2024-es év, többek között az anyagi biztonság, az álmok megvalósítása és a rengeteg pozitív energia miatt.

Kép

6 sztár, aki kipróbálta magát a romkomok világában - És csúnyán belebukott

Ezek a sztárok nem sokszor próbálták ki magukat romantikus vígjátékban, sőt, a többségük akkor először és utoljára mondott igent ilyen szerepre.

Kép

Erre nem számítottunk: Ryan Reynolds és Blake Lively egy hónapig Budapesten tartózkodnak

Hollywood egyik kedvenc álompárja a bennfentesek szerint egy belvárosi szálloda luxuslakosztályában tölti majd a következő négy hetet.

Kép

Napi horoszkóp május 14.: az Ikreknek érdemes kevesebbet aggodalmaskodniuk, a Mérlegek számukra fontos projekten dolgoznak

A csillagok a mai napra is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

8 hollywoodi sztár, aki csak 40 felett coming outolt

Egy ember szexuális irányultsága vagy nemi identitása nem lehet szégyellnivaló.

Kép

A legvadabb okok, amik miatt pároknak fel kellett függeszteniük a hancúrozást

Annak ellenére, hogy élvezetes és kifejezetten felemelő a szexuális együttlét, bizonyos esetekben mégis élhetünk át kínos pillanatokat.