Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Megjelent a JOY novemberi lapszáma: JOY-Napok kuponok 54 oldalon, több mint 300 db, akár 70% kedvezmény + extra tartalom, több olvasnivaló, tuti shoppingtippek

Megjelent a JOY novemberi lapszáma: JOY-Napok kuponok 54 oldalon, több mint 300 db, akár 70% kedvezmény + extra tartalom, több olvasnivaló, tuti shoppingtippek
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Olvasd el!

Hogyan viselkednek a pszichopata nők? 6 jel, ami alapján könnyen felismerheted

A pszichopata nők sok mindenben másképp viselkednek, mint a pszichopata férfiak.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 8.: az Ikreknek hirtelen kell cselekedniük egy bizonyos helyzetben, a Vízöntők számára nagy kihívás adódik

A hét közepe is számos izgalmat ígér, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Még a kivillanó mellek és fenekek sem kaptak ennyi figyelmet! Zendaya ismét ellopta a show-t a 2024-es MET-gálán

Zendaya híres arról, hogy azonnal magára vonja a figyelmet, ha a vörös szőnyegre lép, ez pedig a tegnap megrendezett MET-gálán sem volt másképp!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 7.: az Ikreknek érdemes lassítaniuk a tempón, a Szüzek sikereihez hozzájárulhat a rugalmasabb gondolkodás

A mai nap folyamán is izgalmas események várnak, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

8 sztár, aki tragikus körülmények között veszítette el élete szerelmét

A tragédiák még a világsztárokat sem kíméli, sokszor ugyanis ők is megtapasztalják azt, hogy milyen is elveszíteni valakit, akit nagyon szeretnek.

Facebook
Twitter
Pinterest
Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra ajánlóját, és nézz bele a magazin tartalmába!

Vásárolj szuper kedvezményekkel több száz márka kínálatából, magyar tervezői kincsekből is - nézd meg a JOY-Napok kuponlistát ITT!

Kedves Olvasónk!

A japánok számára az ikigai az, amiért kikelnek az ágyból mindennap. Hogyan találhatod meg a tiédet? Nézd meg, miben vagy jó, mivel tudsz pénzt keresni, mi a szenvedélyed, és mivel tudod jobb hellyé tenni a világot - ahol ez a négy tényező metszi egymást, ott lesz a te ikigaid, ami boldoggá és kiegyensúlyozottá teszi a mindennapjaidat. (Részletesebben a magazin 116. oldalán olvashatsz róla) Bár a lapzárta kellős közepén (amikor ezt a levelet írtam) kicsit nehéz erre gondolni, de a csapatom kemény munkáját és töretlen kreativitását, profizmusát látva azt gondolom, hogy a munkánk a szenvedélyünk is - és ezt mindenkinek köszönöm!

Csakúgy, mint címlaplányunknak, Scarlett Johanssonnak is, aki tíz évet dolgozott ezért a nagy pillanatért, a saját Marvel-filmjéért, a Fekete Özvegyért...

Kép

...vagy interjúalanyainknak, akik más-más hivatásban és projektben találták meg a saját szenvedélyes ügyüket.

Kerekes Vica: "Szeretek mindent nulláról kezdeni"

JOY-lány rovatunkban Kerekes Vicával beszélgettünk új filmjéről és szakmai kihívásairól. Nemcsak különleges szépségével, hanem sokszínű színészi játékával is kiérdemelte a közönség elismerését.

Kép

Csitáry Gergely: "Nem hagytam, hogy mások véleménye formálja a jövőmet"

Reflektor rovatunkban a jóképű műsorvezető arról mesélt, hogyan volt képes új álmokat találni, ha az élet közbeszólt.

Kép

Szabados Ági: "Az olvasás a lelki immunrendszernek is jót tesz"

Példakép rovatunkban az olvasás nagykövetével, Szabado Ágival többek között arról beszélgettünk, hogyan is szerettette meg ezrekkel a könyveket a gyönyörű híradós.

Kép

A szezon kulcsdarabjai, a legjobb őszi-téli stílustippek, shopping útmutató

E havi lapszámunkban a szezon legmeghatározóbb trendjeit és legjobb vételeit mutatjuk be, elhoztuk az ősz kulcsdarabjait, és segítünk, hogyan viseld és variáld őket: néha éppen a legegyszerűbb, laza szettek ütnek a legjobban, és olykor érdemes szokatlan anyagok, színek és fazonok kombinációjával kísérletezni.

Kép

Szépség ABC, pattanáskisokos

Gyors sminktrükkjeink segítenek, hogy minden helyzetben elbűvölő legyél, szépségábécénk pedig segít kiigazodni a trendek és a hozzád legjobban illő árnyalatok, sminktípusok kiválasztásában, sőt azt is segítünk kideríteni, mire utalnak a pattanásaid megjelenési helyei, és mit tehetsz ellenük.

Kép

Fitt horoszkóp, tippek a csúcsformáért

Segítünk formába lendülni a hozzád legjobban illő módon!

Kép

Lélek

  • Mutatunk 50 life hacket a könnyebb mindennapokért
  • Körüljárjuk a bumeráng-férfiak jelenségét
  • Miért érzünk szégyent, és mit tehetünk a kellemetlen érzés ellen?
  • A túl sok munka miatti kiégést már sokan ismerik, de hallottál már a semmittevésbe való belefáradásról? Beszéljünk a boreout-ról
Kép

Téged mi tesz boldoggá? Tesztünk a 106. oldalon segít kideríteni, addig is: bármit is csinálsz nap mint nap, megérdemled érte a jutalmat, legyen ez akár egy jó könyv vagy egy szép új ruha - a mi ajándékunk ehhez pedig a több száz kedvezményes JOY-Napok kupon, hogy meg tudd lepni magad. Hidd el, megérdemled!

Szeretettel ajánlom a JOY novemberi számát, keresd az újságosoknál, vagy vásárold meg online a shopaholic.hu-n vagy a ShoppieGo applikáción keresztül.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Kép

4 csillagjegy, akit újholdkor egy óriási örömhír ér: meglepetések és ajándékok várnak rájuk!

Nagyon jó energiákat hoz az újhold ezeknek a csillagjegyeknek az életébe.

Kép

Metzker Viki meglepő dolgot árult el a magánéletéről: ez a boldog házasságának titka

A JOY Magazin legújabb számának címlaplánya a gyönyörű Metzker Viki, aki nemcsak külsejével, hanem kitartásával és zenei tehetségével is kiérdemelte az emberek szeretetét.

Kép

Napi horoszkóp május 8.: az Ikreknek hirtelen kell cselekedniük egy bizonyos helyzetben, a Vízöntők számára nagy kihívás adódik

A hét közepe is számos izgalmat ígér, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A pasid csillagjegye rejtett dolgot árul el a személyiségedről és a kapcsolatotok jövőjéről

Megismerkedtél valakivel, és bár nem tudod megmagyarázni miért, de már az első pillanattól fogva elképesztően vonzódsz hozzá? A titok a pasik csillagjegyében rejlik!

Kép

A 8 legjobb természetes vérnyomáscsökkentő tea: így fogyaszd őket, hogy hassanak is

Vannak olyan teák, amelyek természetes módon hatnak a vérnyomásra, és képesek csökkenteni azt. Most ezeket a teákat, és azok pontos adagolását járjuk körül.

Kép

A 6 legjobb vitaminpáros, amik együtt a leghatékonyabbak: tökéletesen kiegészítik egymást!

Amennyiben nem napi 1 multivitamint szedsz, felmerülhet a kérdés, hogy vajon melyik vitamin mivel kompatibilis, mit mivel érdemes egyszerre bevenni. Egyszerre az összeset letudni ugyanis kényelmes megoldásnak tűnhet, de a szakértők nem minden esetben javasolják ezt. Most megmutatjuk, mik azok, amiket érdemes összepárosítani!