Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

"Pont ott vagyunk, ahol lennünk kell."- interjú a BSW zenekarral

BSW
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Néhány csillagjegy egy nagyon nehéz időszakot fog hamarosan lezárni, aminek következtében végre megoldódnak a pénzügyi gondok is!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 6.: a Mérlegek vitás helyzetbe kerülnek, a Nyilasok fontos döntést hoznak meg

A csillagok a hét első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a céljai elérésében májusban: minden sikerülni fog nekik, amibe belevágnak!

Nekik a május egy fantasztikus hónap lesz.

Olvasd el!

A rák 8 korai jele, amit sokan nem ismernek: a köhögés és az állandó fáradtság is figyelmeztető tünet

Sok esetben a ráknak nagyon szokatlan, meglepő jelei vannak, amelyeket sokan nem ismernek, pedig fontos, hogy időben felismerje mindenki!

Olvasd el!

Így segít az őrangyalod abban, hogy meggazdagodj 2024-ben a csillagjegyed alapján

Minden csillagjegyhez tartozik egy őrangyal, és most azt is eláruljuk, hogy a saját őrangyalod hogyan fog segíteni meggazdagodni ebben az évben.

Facebook
Twitter
Pinterest
Szókimondó, merész, humoros, és még sorolhatnánk a végtelenségig azokat a jelzőket, amelyekkel le lehetne írni a BSW kéttagú rapcsapatát. A srácok már több mint 15 éve vannak jelen a magyar zeneipar legjobbjai között, amit hullámvölgyek és törések nélkül értek el.

Számukra a rap nemcsak önkifejezés, hanem művészet és szabadság is, amit az egyre növekvő követőtáboruk szeretete csak még értékesebbé tett számukra. A velük készült interjúban az indulásukról és még sok más izgalmas dologról faggattuk őket.

Nem túlzás, hogy a legismertebb rapzenekarok, bandák közé tartoztok, de hogyan sikerült idáig eljutni?

Ha nagyon vissza akarunk menni az időben, akkor 2006 óta létezik az együttes, csak akkor még Beerseewalk (Bír-szívók) néven voltunk ismertek. 2010-ben, az első lemezünk után már az underground körökben ismertek lettünk, de a nagy áttörést a 2013-as Rapstar hozta meg, ami gyakorlatilag megalapozta a hírnevünket, és azt is, hogy hivatásszerűen is a zene lett az életünk. 2017-ben alapítottuk meg az élőzenekart, ami egy nagy szintlépés volt a BSW történetében.

A rap, a hip-hop műfaja elsősorban a 90-es és 2000-es években élte fénykorát, ti is akkor szerettetek bele?

Azokban az időkben inkább egyfajta szubkultúra volt, ma viszont minden műfajban ott található. A pop, a rock és az elektronikus zenében is. Talán úgy is lehetne fogalmazni, hogy adaptálódott a világgal. Tulajdonképpen ma a mainstream rap a legnépszerűbb műfaj.

Nagy változáson ment keresztül a rap, amit ti nagyszerűen vettetek. Mi az, amitől szerintetek máig nem tud kimenni a divatból?

Mindig képes megújulni, változni. Egy igazi evolúciós fejlődésen ment keresztül, tehát az alaparégi, de a stílus mindig új és új, ami pedig egy új közönséget is bevonz. Nem lehet összehasonlítani a 10 évvel ezelőtti és a mostani rapet, de mégis tudjuk, hogy
a műfaj maga ugyanaz.

Igen erős egységet alkottok. De talán ezt nem is lehet másképp csinálni. Hogyan írnátok le a kapcsolatotokat?

A BSW-vel egyidős a barátságunk, vagyis már 15 éve boldogítjuk egymás mindennapjait. Mindketten úgy gondoljuk, hogy a zene adta a kapcsolatunk pályáját, és ahogy a stílusunk, úgy változtunk együtt mi is.

Pedig pont az ilyen pillanatoknál mennek el egymás mellett az emberek.

De mi úgy mentünk végig ezen a 15 éven, ahogy a másik. Szerencsések vagyunk, mert nekünk nagyon jól működik együtt a kettő, ami az évek alatt tovább nőtt, így a közös vállalkozás és üzlet is szerves részét képezi a barátságunknak.

Több mint egy évtizednyi zenéléssel a hátatok mögött mi volt a legnagyobb tanulság vagy tapasztalás, amivel gazdagodtatok?

Nagy elvünk lett az elmúlt években, hogy a görcsös ragaszkodás helyett inkább esélyt adunk valami olyannak, amit az adott szintünkhöz tartunk megfelelőnek vagy méltónak. Élvezzük, amit csinálunk, nem akarunk megfelelni senkinek, csak magunknak. Sosem adunk mások véleményére, az ösztöneinkre hallgatva hozzuk meg a számunkra legjobb döntést, ami eddig mindig bejött.

Kikaparni a siker első magját mindig nehéz, most viszont befutott együttesként hogy érzitek? Ott tartotok, ahol akartok?

Bármilyen nagyképűen is fog hangzani: megkerülhetetlenek vagyunk a magyar zeneiparban. Amit eddig lehetett, azt elértük, és mindezt annak köszönhetően, hogy csak a saját és egymás véleményére támaszkodtunk. Sosem szerettük a majmolást, és azt, ha valami másnál működő dolgot teszünk a magunkévá, mert az már nem azt adja vissza, és nem az születik belőle, amit először elképzeltünk. Pont ott vagyunk, ahol lennünk kell, és reméljük, ugyanezt fogjuk tudni mondani neked 10 év múlva is.

Mi a helyzet a jövővel, ha már így szóba hoztátok? Mit tartogat 2022?

Mi ennél sokkal nagyobb távlatokban gondolkodunk, főleg amiatt, mert még soha ilyen nagy pezsgés nem vette körül a BSW-t. Rengeteg új dalt írtunk, amiket nyárig szeretnénk megjelentetni. Jövőre egy teljesen új show-val szeretnénk indulni a következő fesztiválszezonban, ami nemcsak az új számokat jelenti, hanem a vizuális és fénytechnológiát, illetve a koncertélményt is.

A teljes interjút keressétek a JOY Magazin decemberi számában!

Kép

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

Toplista: ezek a legkiábrándítóbb helyek a világon az utazók szerint

Mutatjuk a top 15 helyet, ami a netezők szerint a leginkább kiábrándító a világon.

Kép

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép

10 öregedésgátló tipp Julia Robertstől, aminek köszönhetően legalább 15 évet letagadhat

Mindig is egyértelmű volt, hogy Julia Roberts sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál. Most viszont elárulta a legtitkosabb öregedésgátló trükkjeit!

Kép

Gyászol a világ: Elhunyt a Titanic és a Gyűrűk ura sztárja, Bernard Hill

Bernard Hill neve sokak számára lehet ismerős, ugyanis a tehetséges színész volt A Gyűrűk Ura egyik legfontosabb karakterének, Théoden királynak a megformálója.

Kép

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!