Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Gazdikereső kutyák lesznek a kifutón egy jótékonysági divatbemutatón

Gazdikereső kutyák lesznek a kifutón egy jótékonysági divatbemutatón
Facebook
Twitter
Pinterest
Divatbemutatóval egybekötött örökbefogadó estet és jótékonysági árverést szervez a Vigyél Haza Alapítvány a gazdátlan és sérült kutyák megsegítésére augusztus 29-én Budapesten.

A Vigyél Haza Alapítvány magyar dizájnerek segítségével rendezi meg a programot a kutyabarát BB'z Bar & Grill-ben - közölte az alapítvány az MTI-vel.

Az este során a kezdeményezéshez csatlakozó kutyabarát dizájnerek kollekciói mellett az alapítvány örökbefogadható állatai közül több is megjelenik majd a kifutón, a divatbemutató után pedig annak a fotósorozatnak a képeiből nyílik kiállítás, amelyet az alapítvány gondozásában lévő gazdátlan állatokról készítettek profi fotósok.

A megnyitót követően jótékonysági árverést tartanak, itt a felvonuló tervezők termékeit, felajánlásait árverezik el, a bevétel teljes összegét a Vigyél Haza Alapítványnak ajánlják fel. A szervezet tíz éve a fővárosban kószáló és az Illatos útra kerülő gazdátlan és sérült kutyák életkörülményeinek, örökbefogadási esélyeinek javításáért dolgozik. Munkájuk során eddig több mint 900 állatot segítettek gazdához. Többek között gyógyíttatják és gondozásba veszik a sérülten bekerült állatokat is, majd szocializálják, megszépítik, és felelős gazdákhoz juttatják őket.

További információk az esemény FB oldalán.

Forrás: MTI

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

9 sztárpár, akik egy sorozat forgatásán szerettek egymásba

Igen gyakori, amikor az emberek a munkahelyükön habarodnak a kollégájukba, ami aztán egy forró kalanddal vagy egy kapcsolattal teljesül be.

Kép

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!

Kép

Ez a magyar zöldség, amiért megőrülnek külföldön: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép

Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.