1
/
7
forrás: Getty Images
Chili paprika
Az elsősorban a paprikafélékben található csípősségét okozó vegyület, a kapszaicin a mikrohullámú sütőben a melegítés hatására a sütő zárt levegőjébe párolog, ezáltal az ajtó kinyitásakor olyan gőzök szabadulhatnak ki, amelyek irritálják a tüdőnket, a torkunkat, a szemünket vagy az orrunkat. Úgyhogy mikrózás helyett inkább párold, pirítsd vagy grillezd a paprikát!
Életmód
2024. május 14.
A hasi elhízás és a zsigeri zsír kialakulásának 4 fő oka: 6 tipp, amivel megelőzheted a bajt
A hasi elhízás napjaink egyik leggyakoribb társadalmi problémája, és sokakat érint világszerte. De miért alakul ki, és hogyan lehet megelőzni? Bemutatjuk a hasi elhízás négy fő okát és megoldásokat kínálunk a megelőzésére!
Életmód
2024. május 14.
Divat
2024. május 14.