Hozzávalók 1 főre:
2 hatalmas marék friss spenót
1 marék eper/áfonya
pár kocka ananász
10 szem fekete olajbogyó
1 kis fej lilahagyma
Halmozd a spenótra a felkarikázott olajbogyót és a hagymát, én ilyenkor forgatom át a dresszinggel, amihez kikeverek pár evőkanál olívaolajat egy fél citrom levével, pici sóval és chilivel. Erre rádobom az epret és az áfonyát, ha netán fokoznám az élvezeteket, pirított dióval is megszórom. Mennyei lesz!
Bebizonyítjuk, hogy a Balaton tavasszal is menő! Erre indulj, ha a magyar tengernél jársz!
Szerencsére az utóbbi időben már tényleg kezd megdőlni az a tévhit, hogy csak a főszezonban, azaz a nyári melegben érdemes ellátogatnod a Balatonhoz. Bár a víz hőmérséklete még sokak számára biztosan nem érte el az ideális szintet, adunk pár ötletet, amelyekkel biztosan meghozzuk a kedveteket, hogy mihamarabb felfedezzétek a Balcsi környékét!