Nuss: szeretnék zuglóban maradni Ma a kalapács utcába, meg a majdnem a mogyoródi-hungária sarkára megyünk Kalapács utcairól nem láttam képet, de a környéket imádom. Mogyoródi-Hungária kicsit zajos, de még jó környék, és elég szép a lakás A fürdőben a kád melletti fal végig tükör
ne is mond Gin...nekem meg albi társ keresésből..őszintén szólva inkább némileg ismerős emberrel akarok menni..mert pl neten is vannak h albitársat keresnek de egy utcáról összeszedett idegennel nem kéne csaknem összeköltözni..hehe
úgyvolt hogy egyik haver srác jön velem..de közben nem vették fel suliba..aztán így melózik..viszont nem kapott pesten melót henm itt nem messze így ő is kilőve..szal ciki..
angel majd linkelek
Nem értem, hogy miért ragaszkodik ennyire oda. Én is imádok ott lakni, ahol most, de mégis költözöm, mert pasival akarok lenni. Ma megyünk 2 albit is megnézni És mind2 helyre mehet kutya Csak mostmár össze is jöhetne vmi, mert már pont a tököm kivan az albi nézegetéstől.
persze pesten..egyértelmű viszont én ugye olcsón akarok vagyis ne legyenmagas rezsi és mindezt örs környéke, zugló vagy max blaha hamár ott a sulim..de ott annyra nem szívesen...már nem is érdekel hogy mit csinál..felőlem fel is fordulhat...nem hat meg.. mondam neki először menjünk közösen albiba itt ahol most lakunk jah mert ugye apjával nem jövünk ki..aztán ő nem..hát akkor rohadj meg itt gondoltam pf
Na majd meglesem, hogy miket dobálsz fel teszveszre Akkor télleg eléggé megromlott már a kapcsolototk, hogy ennyire nincs semmi És merre keresel albérletet? Pesten vhol?
Grat a vizsgákhoz
XDXD.... hát igen.. már megint nem férek el a szekrényben most ürítettem ki..szóval feldobom teszveszre őket aztán kész..legalább veszek újakat hehe
Gin: am 1 vizsgám nem lett meg így majd azt párhuamosan meg kell csinálnom..és majd a közepén csúszok fél évet... de nem érdekel..mert mostmár meglesz XD és igen sex nincs de hát lassal zárdába is vonulhatok
jajj, annácska Nem rossz indulatból mondtam Akkor végülis pasival már csak éltek egymás mellett? Még szex sincs?
Vizsgák jól sikerültek?
Szorsi: én se tudok segíteni, mert ugye mi nem kertesházban lakunk, szóval mindig sétáltatni kell a kutyát, de ő általában az utcán is ugyanarra a helyre kakil mindig Ha meg vendégségben vagyunk, ahol van kert, ott nem kakil. Érdekes, mert ilyeneket nem is tanítottunk neki. De ezért ne küldjétek őket vissza, előbb-utóbb ők is jó helyre fognak kakilni
őő hát mostanában nemsok mindent vettem: csak 5-6 felsőt, meg itthonra + mászkálni ilyen buggyos melegítőnacit...meg farmert, fürdőrucit..meg rövidnacit XD majd most hétvégén-vasárnap lesz nagy shopping...most annyira nem is volt kedvem vásárolni..vagyis kedvem van csak mivel nem nagyon mozdulok ki nyáron normál ruhában (csak gyakszi) ezért gondoltam annyira sokat nem veszek van egy csomó nyári göncöm..majd ink őszre vásárolok be jobban...
sehogy..nem nagyon találkozunk csak este mikor hazaér melóból aztán netezik én tv-zek aztán alszik..szóval így nem olyan vészes... majd jövőre lesz már csak nyaralásból..mert mostmár nincs annyi pénzem...olyan meg h balcsi... nem szeretem mert azon az áron már akkor ki is mehetnék... és ink vásárolok mostmár abból nem nyaralok XDXD
nicole:
pasimmal együtt vagyok még..amíg nem találok albit..vagyis van albi csak egyedül nem bírnám aztán lakótársat keresgetek (de nem so sikerrel) ismerőseim vannak albiban ahova mehetnék, de így is 6an vannak már..sztem az meg nem faxa..szval addig tűrnöm kell (de már konkrétan tisztáztam hogy csak azért vagyok itt mert egyelőre nincs albim) szóval erről inkább ennyit is...
suli faxa..utolsó vizsgám júli 8-án volt..szóval jól kitoltam magammal de ez van...XD hát idén nem tudtam elmenni nyaralni azért uncsi, mert júli elején indultam volna olaszba de még júli 8-án vizsgám volt..és még indexeket is le kellett adni meg blablabla és így nem jött össze..szóval mind1..majd jövőre xtra nagy nyaralás lesz XDXD..hát tömören ennyi
Megelőzhető fejlődési rendellenességek Kismamaként sokat tehetünk születendő gyermekünk egészségéért...
Napi Divat Tipp
Ha egy kis luxusra vágysz a szorgos hétköznapokon és szeretnéd kényeztetni magad akkor bujj egy selyemhatású fényes anyagú blúzba. Garantáltan feldobja a napodat! elolvasom...
KönyvAjánló Angelgirl: láttam h tettél fel másikat is És bad girlből melyiket akarja a vki?
Filmek :) Angelgirl: én szeretem a halat, de törpét még nem ettem, nem tudtam mire számítsak, de nagyon finom volt Éjszakára már mi se akarunk ...
Smink tippek! Angelgirl: én is max 1x vasalom 1héten, vagy ha megyek vhova... De ha nincs kedvem akkor csak összefogom, úgy nem látszik milyen hülyén áll
Mióta vagy együtt a pároddal? Angelgirl: naa, grat Hamar megejtettétek a nagy eseményt Mármint nem baj, csak jó nektek És azt szabad kérdezni, h hány évesek ...