„Sziasztok!
Elsősorban az én problémámra keresnék megoldás, de természetesen sok-sok hasznos praktikát is meg lehet itt egymással osztani!
Nos leírnám az én problémámat. Hogy úgy mondjam eléggé "olajos" a szemhéjam és szeretnék végre olyan sminket ami nem gyűlik össze a szemhéjam közepén. Már nem merek több 1000 Ft-ot kiadni smink cuccokra, itt áll így is egy csomó a fürdőben. Próbáltam már alapozó, púdert is a smink alá rakni mondhatom elég kevés sikerrel. Vízálló sminkekkel ugyanez a problémám. Remélem tud valaki segíteni!
Előre is köszönöm csajok!:)”
| Andi555 2012. 05. 14. 11:44:37 |
Sziasztok! Hát az ilyen krémes állagú szemhéjpúderek biztosan nem jók, és az alapozó is csak ronthat a helyzeten. A hintőporról én is hallottam, de nem próbáltam ki soha. Szerintem nem ártana egy kozmetikust megkérdezned, ő biztosan tud ajánlani neked valami használható terméket vagy jó praktikát. Inkább, mint kifizetni egy rakat pénzt, hátha beválik...Most ide írhatom, hogy nekem teljesen bejött a Golden Rose szemhéjpúder (a többi terméküket nem is ismerem csak ezt), de ki tudja másnak mi a jó?
Amivel még sokáig problémám volt, az a rúzs. Már a színválasztás is nehéz (egyszerűen hiába próbálom ki a kezemen, soha nem adja azt a hatást az ajkakon), a másik, hogy sokáig féltem is használni, mert kicsit sárgák voltak a fogaim. Ez az utóbbi azóta megoldódott (elkezdtem használni, egy ecsetelős fogfehérítőt, White Angel, http://www.whiteangel-fogfeherito.hu/ ), szóval a bátorság már megvan, de nem tudom milyen rúzsmárkát válasszak. Nektek mi jött be? |
| KatieN 2012. 04. 10. 22:29:16 |
Sziasztok! Én egy 22 éves végzős főiskolás lány vagyok, és a környezettudatosság témájával kapcsolatban érdekelne a véleményetek! Ha 18-33 éves korosztályba tartozol és van maximum 5 perced kitölteni a kérdőívemet, hatalmas segítség lenne, és nagyon megköszönném!!!! Szép napot mindenkinek! Üdv, Kata
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEx2TUoyZmt0dlNSWXBRM3ZSQWZhbXc6MQ#gid=0 |
| KatieN 2012. 04. 10. 22:28:34 |
Sziasztok! Én egy 22 éves végzős főiskolás lány vagyok, és a környezettudatosság témájával kapcsolatban érdekelne a véleményetek! Ha 18-33 éves korosztályba tartozol és van maximum 5 perced kitölteni a kérdőívemet, hatalmas segítség lenne, és nagyon megköszönném!!!! Szép napot mindenkinek! Üdv, Kata
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEx2TUoyZmt0dlNSWXBRM3ZSQWZhbXc6MQ#gid=0 |
| kklau 2012. 04. 10. 17:47:43 |
Eltűnt a néhány nappal ezelőtti hozzászólásom.. |
| jobb7 2012. 04. 09. 16:21:17 |
próbáld ki a hintőport.az is nagyon jó a smink alá. |
| kklau 2012. 04. 06. 20:23:05 |
Sziasztok!
Múlt héten jártam egy oktatáson, ahol megtanították hogyan sminkeljem magamat. Nagyon hasznos volt, most már tudom milyen színek állnak jól nekem, és hogyan nagyíthatom fel a szememet, mert mint kiderült eddig mindig csak szűkítettem... és végre tudom hogyan kell tökéletes füstös sminket készíteni, holnap tuti nyerő leszek este Nagyon tudom ajánlani nektek ezt a sminkest,és a tanfolyamot, és nagyon baráti áron dolgozik szerintem. Ha valakit érdekel írjon, és küldök elérhetőséget, vagy bővebb infókat. És ami a legfontosabb, nem kell semmilyen terméket vásárolni, vagy nem fog egy márkára sem rábeszélni, a saját cuccaimat használtam elsősorban.de neki is van egy mindenfélével megpakolt táskája |
Angelgirl 2011. 01. 23. 20:21:57 |
úristenazapasi |
MoonAngel 2011. 01. 22. 20:10:02 |
Persze a csajok szerintem másképp működnek, de hány pasi van aki ilyen üresfejű barbie babákkal van. Én tapasztalatból tudom hogy a jó pasik nagy része megijed ha rájön hogy egy csajnak van esze is. Én már megkaptam hogy inkább csak mosolyogjak és fogjam be a szám, mert hogy nem akar hülyének látszani mellettem. |
Nuss 2011. 01. 22. 20:01:28 |
Hát nem tudom. Én inkább normálisan élnék, minthogy egy jó pasi ilyet csináljon velem. |
MoonAngel 2011. 01. 22. 19:54:38 |
Hát nem tudom. A srác nem egy nagy szám. Olyan átlagos. A csaj meg tényleg jól néz ki, csak hát defektes. Meg hát láttam az előző barátnőjét és a legnagyobb jóindulattal sem lehetett szépnek nevezni. Szerintem azt hiszi a srác hogy úgysem állna vele szóba még 1 ilyen csaj. A pasik meg általában a külsőre mennek. |
Angelgirl 2011. 01. 22. 18:27:02 |
na pont az ilyet zárnám be gumiszobába |
Nuss 2011. 01. 22. 18:03:07 |
Miért nem szakít vele? |
MoonAngel 2011. 01. 22. 17:44:42 |
Én olyat is ismerek akinek a csaja reggel elkíséri a munkahelyére, délután elé megy. Sehová sem mehet a csaj nélkül. De ezt úgy képzeljétek el hogy még boltba sem. Hiába mondják neki a haverjai hogy a csaj nem százas (tök jól néz ki meg minden, de ha beszélsz vele tisztára lejön, hogy nem normális) és nem akarja elfogadni. De már olyan szinten vannak hogy a sráccal már a szülei sem tartják a kapcsolatot mert félnek a csajtól. |
annácska 2011. 01. 22. 17:19:23 |
itt nem a lényegeg hogy miért nem hagyják el őket, haenm egyáltalán miért jönnek össze velük? XD |
Angelgirl 2011. 01. 22. 15:58:50 |
na ez egy jó kérdés |