JOY KÉPESLAPKÜLDŐ     JOY TV     MY JOY     ELŐFIZETÉS  
HOROSZKÓP    Kos | Bika | Ikrek | Rák | Oroszlán | Szűz | Mérleg | Skorpió | Nyilas | Bak | Vízöntő | Halak

Csacsogó » Smink tippek!

„Sziasztok!

Elsősorban az én problémámra keresnék megoldás, de természetesen sok-sok hasznos praktikát is meg lehet itt egymással osztani!
Nos leírnám az én problémámat. Hogy úgy mondjam eléggé "olajos" a szemhéjam és szeretnék végre olyan sminket ami nem gyűlik össze a szemhéjam közepén. Már nem merek több 1000 Ft-ot kiadni smink cuccokra, itt áll így is egy csomó a fürdőben. Próbáltam már alapozó, púdert is a smink alá rakni mondhatom elég kevés sikerrel. Vízálló sminkekkel ugyanez a problémám. Remélem tud valaki segíteni!
Előre is köszönöm csajok!:)”

« vissza a témákhoz

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | >>>

Andi555
2012. 05. 14. 11:44:37
Sziasztok! Hát az ilyen krémes állagú szemhéjpúderek biztosan nem jók, és az alapozó is csak ronthat a helyzeten. A hintőporról én is hallottam, de nem próbáltam ki soha. Szerintem nem ártana egy kozmetikust megkérdezned, ő biztosan tud ajánlani neked valami használható terméket vagy jó praktikát. Inkább, mint kifizetni egy rakat pénzt, hátha beválik...Most ide írhatom, hogy nekem teljesen bejött a Golden Rose szemhéjpúder (a többi terméküket nem is ismerem csak ezt), de ki tudja másnak mi a jó?
Amivel még sokáig problémám volt, az a rúzs. Már a színválasztás is nehéz (egyszerűen hiába próbálom ki a kezemen, soha nem adja azt a hatást az ajkakon), a másik, hogy sokáig féltem is használni, mert kicsit sárgák voltak a fogaim. Ez az utóbbi azóta megoldódott (elkezdtem használni, egy ecsetelős fogfehérítőt, White Angel, http://www.whiteangel-fogfeherito.hu/ ), szóval a bátorság már megvan, de nem tudom milyen rúzsmárkát válasszak. Nektek mi jött be?

KatieN
2012. 04. 10. 22:29:16
Sziasztok! Én egy 22 éves végzős főiskolás lány vagyok, és a környezettudatosság témájával kapcsolatban érdekelne a véleményetek!  Ha 18-33 éves korosztályba tartozol és van maximum 5 perced kitölteni a kérdőívemet, hatalmas segítség lenne, és nagyon megköszönném!!!! Szép napot mindenkinek! Üdv, Kata

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEx2TUoyZmt0dlNSWXBRM3ZSQWZhbXc6MQ#gid=0

KatieN
2012. 04. 10. 22:28:34
Sziasztok! Én egy 22 éves végzős főiskolás lány vagyok, és a környezettudatosság témájával kapcsolatban érdekelne a véleményetek!  Ha 18-33 éves korosztályba tartozol és van maximum 5 perced kitölteni a kérdőívemet, hatalmas segítség lenne, és nagyon megköszönném!!!! Szép napot mindenkinek! Üdv, Kata

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEx2TUoyZmt0dlNSWXBRM3ZSQWZhbXc6MQ#gid=0

kklau
2012. 04. 10. 17:47:43
Eltűnt a néhány nappal ezelőtti hozzászólásom..

jobb7
2012. 04. 09. 16:21:17
próbáld ki a hintőport.az is nagyon jó a smink alá.

kklau
2012. 04. 06. 20:23:05
Sziasztok!

Múlt héten jártam egy oktatáson, ahol megtanították hogyan sminkeljem magamat. Nagyon hasznos volt, most már tudom milyen színek állnak jól nekem, és hogyan nagyíthatom fel a szememet, mert mint kiderült eddig mindig csak szűkítettem... és végre tudom hogyan kell tökéletes füstös sminket készíteni, holnap tuti nyerő leszek este
Nagyon tudom ajánlani nektek ezt a sminkest,és a tanfolyamot, és nagyon baráti áron dolgozik szerintem. Ha valakit érdekel írjon, és küldök elérhetőséget, vagy bővebb infókat.

És ami a legfontosabb, nem kell semmilyen terméket vásárolni, vagy nem fog egy márkára sem rábeszélni, a saját cuccaimat használtam elsősorban.de neki is van egy mindenfélével megpakolt táskája

Angelgirl
Angelgirl

2011. 01. 23. 20:21:57
úristenazapasi Na az olyan meg meg is érdemli, h üresfejű cicababája legyen

MoonAngel
MoonAngel

2011. 01. 22. 20:10:02
Persze a csajok szerintem másképp működnek, de hány pasi van aki ilyen üresfejű barbie babákkal van. Én tapasztalatból tudom hogy a jó pasik nagy része megijed ha rájön hogy egy csajnak van esze is. Én már megkaptam hogy inkább csak mosolyogjak és fogjam be a szám, mert hogy nem akar hülyének látszani mellettem. Meg volt olyan srác, akivel randiztam és a második randi előtt sms-ben írta meg hogy bocs, de inkább hagyjuk, mert nekem nem kell olyan csaj aki, csak könyvekről, művészetről, filmekről, zenéről, politikáról és komoly dolgokról akar beszélgetni. Visszaírtam hogy akkor milyen kell aki celebekről meg a műkörméről fecseg? Ő meg: Hát inkább! oO

Nuss
Nuss

2011. 01. 22. 20:01:28
Hát nem tudom. Én inkább normálisan élnék, minthogy egy jó pasi ilyet csináljon velem.

MoonAngel
MoonAngel

2011. 01. 22. 19:54:38
Hát nem tudom. A srác nem egy nagy szám. Olyan átlagos. A csaj meg tényleg jól néz ki, csak hát defektes. Meg hát láttam az előző barátnőjét és a legnagyobb jóindulattal sem lehetett szépnek nevezni. Szerintem azt hiszi a srác hogy úgysem állna vele szóba még 1 ilyen csaj. A pasik meg általában a külsőre mennek.

Angelgirl
Angelgirl

2011. 01. 22. 18:27:02
na pont az ilyet zárnám be gumiszobába A sráccal együtt, aki meg olyan dinnye, h nem hagyja el, illetve h egyáltalán összejön vele

Nuss
Nuss

2011. 01. 22. 18:03:07
Miért nem szakít vele?

MoonAngel
MoonAngel

2011. 01. 22. 17:44:42
Én olyat is ismerek akinek a csaja reggel elkíséri a munkahelyére, délután elé megy. Sehová sem mehet a csaj nélkül. De ezt úgy képzeljétek el hogy még boltba sem. Hiába mondják neki a haverjai hogy a csaj nem százas (tök jól néz ki meg minden, de ha beszélsz vele tisztára lejön, hogy nem normális) és nem akarja elfogadni. De már olyan szinten vannak hogy a sráccal már a szülei sem tartják a kapcsolatot mert félnek a csajtól.

annácska
annácska

2011. 01. 22. 17:19:23
itt nem a lényegeg hogy miért nem hagyják el őket, haenm egyáltalán miért jönnek össze velük? XD

Angelgirl
Angelgirl

2011. 01. 22. 15:58:50
na ez egy jó kérdés És erre én is kíváncsi lennék

« vissza a témákhoz

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | >>>
Keresés a témák között:

PROMÓCIÓ (1/4)
2013. június 11.
Most Te választhatod ki, hogy melyik címlappal szeretnéd megvásárolni kedvenc magazinodat! Ezzel pedig nyerhetsz ...
Elolvasom »

PROMÓCIÓ (2/4)
2013. június 11.
Szeretnél együtt bulizni Rihannával és több ezer rajongójával? Akkor válaszd ki, hogy melyik címlap tetszik ...
Elolvasom »

PROMÓCIÓ (3/4)
2013. június 17.
CÍMKÉK: Promóció | Lola | Sugarbird
A Sugarbird tervezői csapata szereti az újabb és újabb vendégtervezők ötleteinek megvalósításával járó ...
Elolvasom »

PROMÓCIÓ (4/4)
2013. június 11.
2013. június 15-én Alsónémediben 8:45-kor útjára indul az MME szervezésében az országos Gólya Road Show. A ...
Elolvasom »

PROMÓCIÓ (1/6)
2013. június 11.
Frissítsd fel a nyarat az új Tic Tac Strawberry Mix különleges epres ízével!
Elolvasom »

PROMÓCIÓ (2/6)
2013. június 5.
CÍMKÉK: Promóció | Opel | Adam | Autó
Az „Automotive Interiors EXPO 2013 AWARD“ első helyét nyerte a szériajárművek kategóriájában
Elolvasom »

PROMÓCIÓ (3/6)
2013. június 10.
CÍMKÉK: Promóció | Femcafe | Bikini | Tour
Június 6-án, csütörtökön tartotta VIP turnényitó rendezvényét a FEMCAFE BIKINI TOUR 2013. Az országos ...
Elolvasom »

PROMÓCIÓ (4/6)
2013. június 7.
CÍMKÉK: Promóció | Rider | Papu
Brazíliát manapság sokat emlegetjük a "szamba" futball és a kiemelkedő GDP mutatójuk miatt, de talán ...
Elolvasom »

PROMÓCIÓ (5/6)
2013. június 10.
CÍMKÉK: Tipp | Film | Ajánló | Legjobb
Összegyűjtöttük nektek az elmúlt 25 év legnőcisebb filmjeit. Összeveszések és nagy kibékülések, ...
Elolvasom »

PROMÓCIÓ (6/6)
2013. június 17.
Vásároljon 2 db bármilyen Good Milk joghurtot és nyerjen!
Elolvasom »
FRISS TÉMÁK
Sokat szeretsz csókólózni?
szasza67: Napjában kb., na erre nem tudnék felelni, mert soha nem számoltam meg: Amikor jól esik. Hol nyelves, hol ajakra adott, ...
fogamzásgátló tabletta
Lilluska10: Gyógyszer abbahagyása miatt megmaradt 8 levél lindynette 20-t eladnám, akár együtt, akár ...
AVON:)
d.dori: Sziasztok! Én nekem minden Avonos-termék bejön, bár persze vannak kivételek. Szívesen segítek bárkinek, bármilyen ...
Avon termékek
d.dori: Sziasztok! Én használom az Avon-t, nagyon klassz termékeik vannak. Szívesen segítek bárkinek bármilyen tanácsot adni.
szavazás
egylány22: Sziasztok! Elvileg a joy.hu/szerinted címet beírva tudok én is szavazni, és akkor összesítenek, hogy pl. a szavazók ...
CÍMKEFELHŐ
| 2013 | Ada | Ajánló | Amanda Seyfried | Angelina Jolie | Autó | Állat | Átváltoztatjuk | Ékszer | Életmód | Élő | Így készült | Beyonce | Bikini | Boldogság | Bradley Cooper | Britney Spears | Buli | címlap | Channing Tatum | Chris Brown | Cica | Cindy Crawford | cipő | Comet | Csobot Adél | Debreczeni Zita | Deichmann | Diéta | Dior | divat | Divatanyag | Dukai Regina | Előzetes | Esemény | Esküvő | Félmeztelen | fürdőruha | Fehérnemű | film | fogyókúra | Forever | Fotópályázat | frizura | Gisele Bündchen | Gisele Bundchen | Givenchy | Gyerek | H&M | haj | Heidi Klum | Instagram | Instalove | interjú | Istenes Bence | Janicsák Veca | Játékszabályzat | Július | JOY Parti | joy tv | Kampány | Kanapé | Kanye West | Karkötő | Kate Middleton | Kate Winslet | Kézápolás | könyv | Köröm | Körömlakk | Köszöntő | Különleges | kiegészítő | Kim Kardashian | kollekció | Koncert | Kristen Stewart | Leonardo DiCaprio | Lola | Macska | Manikűr | Megjelent | Megszületett | Miley Cyrus | modell | Mozgás | mozi | New York | Nyaklánc | Nyár | nyereményjáték | Olivia Palermo | One Direction | Opel | Palvin Barbi | parfüm | Parti | Pasi | Pénteki Pasi | Promóció | Radics Gigi | Részlet | Rihanna | Robert Pattinson | Ryan Gosling | Sandra Bullock | Sarah Jessica Parker | Shakira | Smink | Stílus | Sugarbird | Swarovski | Szabó Zsófi | szakítás | Szavazás | szépség | születésnap | szerelem | Szerinted | szex | szexi | Sztárhírek | sztárok | sztárstílus | Tóth Gabi | Tóth Vera | Tipp | tippek | trend | válás | Vörös szőnyeg | video | VIVA | Vogue | Werkvideo | Zséda | Zsidró Tamás

LAPOZZ BELE A LEGFRISSEBB JOY MAGAZINBA!
Lapozz bele a JOY júliusi számába!

LÁTOGASS EL A TÖBBI KIADVÁNYUNK HONLAPJÁRA IS:
CKM | PLAYBOY | SHAPE | Éva Magazin | LATTE.hu - A nőies oldalad | InStyle
© 2013 Marquard Média Magyarország Kft.
Tilos a JOY bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése!