JOY

JOY.HU | szépség | divat | sztárlat | szerelem | trend & tipp | joy tv | promóciók | astro | életmód
   MyJOY | Kedvencek | Barátok, ismerősök | Fotók | Csacsogó | JOY bolhapiac | designROOM

Téma hozzáadása a kedvencekhezCsacsogó | Avon

„Mi a véleményetek az Avonos termékekről?mennyire váltak be?van valami pozitiv v. negativ vélemény ezzel kapcsolatban?:)”

« vissza a témákhoz

<<< | Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | >>>
Nina88
Nina88

2010. 04. 08. 21:52:31
Röviden: én szeretem, mert szeretem. Szerintem jók az Avon termékek, én meg vagyok elégedve 100%-ig.
ShineAngel
ShineAngel

2010. 04. 08. 21:39:53
kinéztem avonból ezt a gyémántfényesen csillogó szemceruzát sztetek milyen lehet?van kék szürek meg barna, én barnába szeretném nem tudom megrendljem e
Lius
Lius

2010. 03. 29. 22:40:51
nálunk a nővérem avonozott d emár nem.. akkor megszakadt a rendelgetés, de mostanában újra tölük vásárolom a legtöbb dolgot, mert jók is a cuccok és ami a legfontosabb: nem tesztelnek állatokon, mint sok más termék
Biusss92
2010. 03. 29. 18:18:47
Böbcsi19
anyum is igy volt vele abba is hagyta én meg elkezdtem oriflame-zni de az avon termékek továbbra is megtalálhatók nálunk mert tényleg nagyon jo
Böbcsi19
Böbcsi19

2010. 03. 28. 20:08:21
Én voltam tanácsadónő de meg untam azt hogy állandóan rohangálni kellett a pénz után hogy ugyan fizesd már ki amit rendeltél! Ez elég rossz volt! DE nekem az AVON-os termékekről nincs rossz véleményem! A Krémek jók de a parfümökkel meg az a baj hogy szinte egyforma az illatuk! Vagy egy régi már kifutott illatot hoznak vissza csak új csomiba!
Balea
Balea

2010. 03. 28. 16:32:13
Sziasztok!
Amennyiben időtök engedi látogassatok el a honlapomra!
Köszi
www.anitaavon.mindenkilapja.hu
Mesi
2010. 03. 27. 13:25:24
Ha szeretnétek törzsvásárlók lenni, vagy tanácsadónők, nekem is írhattok.

Mindkettő ugyanazokkal az előnyökkel jár ( ajándékok, kedvezmények stb).

Nem muszáj eladni, akkor is jó, ha magadnak olcsóbban akarsz rendelni! És nincs belépési díj, vagy ilyesmi!

Csak Pest megyeiek vagy Budapestiek írjanak, mert csak őket tudom regisztrálni...

mesi19@citromail.hu
tina24
2010. 03. 17. 17:18:16
Sziasztok!

Aki akar Avonból rendeli, Szigetszentmiklós és környékéről írjon a fórumba.
Köszi
Malacka
Malacka

2010. 03. 15. 20:35:24
Véleménye szerint tök jók az avonos kütyük
Most épp bőrfeszesítő tusfürdőt és testápolót is használok,utánna cici krém
Nekem bevállt.eddig
Angelgirl
Angelgirl

2010. 03. 11. 21:58:19
lehet én csinálok vmit rosszul
Angelgirl
Angelgirl

2010. 03. 11. 21:58:04
én eddig semmi változást nem látok
Angelgirl
Angelgirl

2010. 03. 11. 21:35:46
te is rendeltél olyan cicikrémet effy? Én azt este szoktam, mert tökre ragadok utána
Angelgirl
Angelgirl

2010. 03. 11. 17:08:49
anya hívott reggel (3/4 12kor ) h rendeljen-e olyan parfümöt, amit mutattam neki Nemtom a nevét, van az a kettő, aminek 50 és 60 a neve (vagy vmi hasonló), amelyikbe van szilva, azt akarom, mert régen megszaglásztam, annyira tetszett az illata, h azóta szerelmes vok bele, csak tök sok volt eddig... Most vmi 3000körül van Jupíí
annácska
annácska

2010. 03. 10. 13:45:24
nekem avonosból a percive jön be..bár anyum egyszer vett nekem today-eset annyiért nem jók, mert tényleg azon már mexx v puma v akármi ami azért jobb
Angelgirl
Angelgirl

2010. 03. 10. 13:30:11
Angel olyan lilám nekem is van Avonos Szeretem, tök jó illata van, de sztem se semmi köze a vattacukihoz A lila bruno bananit is szeretem, bár olyanom még nem volt csak mintába Sajnálok sokat kiadni egy parfümért

« vissza a témákhoz

<<< | Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | >>>

Megelőzhető fejlődési rendellenességek
Kismamaként sokat tehetünk születendő gyermekünk egészségéért...

Napi Divat Tipp

Ha egy kis luxusra vágysz a szorgos hétköznapokon és szeretnéd kényeztetni magad akkor bujj egy selyemhatású fényes anyagú blúzba. Garantáltan feldobja a napodat!
elolvasom...

KönyvAjánló
Angelgirl: láttam h tettél fel másikat is És bad girlből melyiket akarja a vki?

Filmek :)
Angelgirl: én szeretem a halat, de törpét még nem ettem, nem tudtam mire számítsak, de nagyon finom volt Éjszakára már mi se akarunk ...

Smink tippek!
Angelgirl: én is max 1x vasalom 1héten, vagy ha megyek vhova... De ha nincs kedvem akkor csak összefogom, úgy nem látszik milyen hülyén áll

Bármilyen kérdés topik!
Angelgirl: szavaztam ma is mindenkire

Mióta vagy együtt a pároddal?
Angelgirl: naa, grat Hamar megejtettétek a nagy eseményt Mármint nem baj, csak jó nektek És azt szabad kérdezni, h hány évesek ...

Levi's Curve ID - fantasztikus akció! (x)
Gittab: Próbáltál :D ?

Játssz és nyerj! Kora őszi kényeztetés
Gittab: Már jó nekem is :) . Az előző ilyen nyerős játékot is időben sorsolták (a nyár végis-et)

Íme "az új fekete" buggyosan, selymesen!
annácska: szerintem gáz...nekem nem jön be...

Játssz és nyerj! Kora őszi kényeztetés
Juci7: ma még elfogadja. még lehet holnap is, majd talán 1 hónap múlva sorsolnak :D,

Sportcipő is lehet egy igazi divatos műalkotás!
Erosz: megtaláltam a cipőt,de élőben már nem tetszik annyira...még gondolkodom

Astro: Életmód | Ezotéria | Gyógymód | Horoszkóp | Sztárok |

Divat: Átváltoztatjuk | Cipők | Divatbemutató | Ékszer | Esemény | Haj | Joy TV | Kiegészítők | Napi Divat Tipp | OurFashion | Stílus | Színek | Sztárstílus | Táska | Tippek |

Promóciók: Nyereményjáték | Szponzorált cikk |

Szépség: Bőrápolás | Frizura | JOY Prix de Beauté | Smink | Sztárstílus | Testápolás |

Szerelem: Barátnő | Kapcsolat | Pasik | Szex | Tippek |

Sztárlat: Celebcikik | Külföldi | Magyar | Sztárstílus |

Trend&Tipp: Életmód | Étterem | Film | Gyakornok | Játék | Koncert | Kultúra | Könyv | Mozi | Parfüm | Recept | Stílus | Szavazás | Szórakozás | Utazás | Zene |

Bolhapiac
Állatok | Autó, motor, egyéb jármű | Baba-mama | Egyebek | Ékszer, óra | Háztartási gép | Ingatlan, Építkezés, Otthon | Játék | Kiegészítők | Kozmetika, szépség, egészség | Kutya, cica, kedvencek | Könyv | Lakás, albérlet, ingatlan | Mobil és telefon | Műszaki cikk | Ruha, cipő | Sport, fitness | Számítástechnika, Informatika | Szépségápolás | Utazás, Szabad idő | Zene |

Videók
Átváltoztatjuk | Bulvár | Divat | Események |

Látogass el a többi kiadványunk honlapjára is:
CKM | PLAYBOY | SHAPE | Éva Magazin | LATTE.hu - A nőies oldalad | InStyle | DesignRoom

© 2010 Marquard Média Magyarország Kft.

Tilos a JOY bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése!

Adatvédelem és jogi nyilatkozat | Impresszum