kinéztem avonból ezt a gyémántfényesen csillogó szemceruzát sztetek milyen lehet?van kék szürek meg barna, én barnába szeretném nem tudom megrendljem e
nálunk a nővérem avonozott d emár nem.. akkor megszakadt a rendelgetés, de mostanában újra tölük vásárolom a legtöbb dolgot, mert jók is a cuccok és ami a legfontosabb: nem tesztelnek állatokon, mint sok más termék
Böbcsi19
anyum is igy volt vele abba is hagyta én meg elkezdtem oriflame-zni de az avon termékek továbbra is megtalálhatók nálunk mert tényleg nagyon jo
Én voltam tanácsadónő de meg untam azt hogy állandóan rohangálni kellett a pénz után hogy ugyan fizesd már ki amit rendeltél! Ez elég rossz volt! DE nekem az AVON-os termékekről nincs rossz véleményem! A Krémek jók de a parfümökkel meg az a baj hogy szinte egyforma az illatuk! Vagy egy régi már kifutott illatot hoznak vissza csak új csomiba!
anya hívott reggel (3/4 12kor ) h rendeljen-e olyan parfümöt, amit mutattam neki Nemtom a nevét, van az a kettő, aminek 50 és 60 a neve (vagy vmi hasonló), amelyikbe van szilva, azt akarom, mert régen megszaglásztam, annyira tetszett az illata, h azóta szerelmes vok bele, csak tök sok volt eddig... Most vmi 3000körül van Jupíí
Angel olyan lilám nekem is van Avonos Szeretem, tök jó illata van, de sztem se semmi köze a vattacukihoz A lila bruno bananit is szeretem, bár olyanom még nem volt csak mintába Sajnálok sokat kiadni egy parfümért
Megelőzhető fejlődési rendellenességek Kismamaként sokat tehetünk születendő gyermekünk egészségéért...
Napi Divat Tipp
Ha egy kis luxusra vágysz a szorgos hétköznapokon és szeretnéd kényeztetni magad akkor bujj egy selyemhatású fényes anyagú blúzba. Garantáltan feldobja a napodat! elolvasom...
KönyvAjánló Angelgirl: láttam h tettél fel másikat is És bad girlből melyiket akarja a vki?
Filmek :) Angelgirl: én szeretem a halat, de törpét még nem ettem, nem tudtam mire számítsak, de nagyon finom volt Éjszakára már mi se akarunk ...
Smink tippek! Angelgirl: én is max 1x vasalom 1héten, vagy ha megyek vhova... De ha nincs kedvem akkor csak összefogom, úgy nem látszik milyen hülyén áll
Mióta vagy együtt a pároddal? Angelgirl: naa, grat Hamar megejtettétek a nagy eseményt Mármint nem baj, csak jó nektek És azt szabad kérdezni, h hány évesek ...