Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

2013 témájú cikkek

Kép

Megjelent a 2013-as februári JOY!

Már kapható a 2013-as februári JOY tele hazai és külföldi sztárokkal, exkluzív interjúkkal, Gossip Girl-ös divatanyaggal, Valentin-napi divattippekkel, szépségápolási tanácsokkal és újabb JOY-os vetítéssel!

Kép

Golden Globe 2013 - A nyertesek és a 12 legszebb vörös szőnyeges ruha

Tegnap este került megrendezésre a 70. Golden Globe díjátadó. Az est során a legjobb rendező és film díját Ben Affleck és Az Argo-akció című alkotása nyerte. Ezen kívül a legtöbb díjat A nyomorultak című musical film zsebelte be. Na de ki volt a legszebb a vörös szőnyegen? És kik nyertek még díjat? Cikkünkből kiderül!

Kép

13 stílustipp 2013-ra

Itt az új év és a megújulás ideje! Listánkból megtudhatod, hogy hogyan lehetsz trendi 2013-ban is!

Kép

13 dolog, amit nagyon várunk 2013-ban

Új év, új izgalmak! Persze nem csaptunk fel jövendőmondónak, de anélkül is sejthetjük már, milyen izgalmakban lesz részünk 2013-ban. Íme, a mi listánk - szigorúan nem fontossági sorrendben! Te mit vársz legjobban az új évben?

Kép

4 könnyű lépés, hogy jó éved legyen!

A 2012-es évet magunk mögött hagyva és az újév kezdetén nem árt tartani egy kis számvetést az elmúlt évről. Javítsunk a hibáinkon és legyen szebb évünk, mint a tavalyi. Most adunk neked 4 egyszerű tippet, amelyek segítségével te is jobbá varázsolhatod az éved.

Kép

Burberry 2013 tavaszi kampányvideó Romeo Beckhammel

Kép

Trendelőrejelzés: Eláruljuk, mi lesz divat 2013-ban!

Mi lesz a trend 2013-ban? Nos, a jó hír, hogy sok mindent megtarthatsz a ruhatáradból, hiszen 2013 trendjeiben is visszaköszönnek az előző évek. Azért persze minden frissül és változik is, de kis finomításokkal és trükkökkel hamar beilleszkedhetsz majd az új trendekbe. Lássuk mi az 5 legmeghatározóbb 2013-as tavaszi-nyári trend!

Kép

Így készült a 2013-as januári divatanyag! 3. rész

Kép

Így készült a 2013-as januári divatanyag! 2. rész

Kép

Így készült: 2013-as januári JOY divatanyaga - 1. rész

Kép

Megjelent a 2013-as januári JOY!

Már kapható a 2013-as januári JOY, címlapon Kirsten Dunsttal, a magazinban pedig a nagy éves szerelmi horoszkóppal és rengeteg sztárral, tippel, divattal, szépségtrenddel!

Előző oldal