Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Alig lehet megismerni! Berkes Olivér letolatta a haját: elárulta, mi áll a drasztikus változás mögött

Alig lehet megismerni! Berkes Olivér letolatta a haját: elárulta, mi áll a drasztikus változás mögött
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, hogy extra szerencsés időszak érkezik néhány csillagjegy számára, akiknek maximálisan fellendülnek a pénzügyeik a közeljövőben!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 9.: a Bikáknak kellemes meglepetésben lehet részük, a Rákok hatalmas lépésre szánják rá magukat

A csillagok a hét második felére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek hamarosan teljesül élete legnagyobb álma: egy őrangyal segít nekik ebben!

Ha megtalálod a csillagjegyedet a listánkon, akkor igazán szerencsés vagy, mert hamarosan valóra válhat az, amire már nagyon régóta vártál - méghozzá nem akármilyen segítséggel.

Olvasd el!

Erősen hat a fogyásra, ha így fogyasztod a D-vitamint: kutatások bizonyítják az eredményt!

Kevés időt töltesz a napon, és nem figyelsz oda arra sem tudatosan, hogy pótold a D-vitaminbevitelt? Jobb, ha ezen sürgősen változtatsz, mert így nehezebben adod le a plusz kilóidat.

Olvasd el!

Szoboszlai Dominik külseje drasztikusan megváltozott: a rajongók szúrták ki, mi lett teljesen más a sztárfocistán

Szoboszlai Dominik lassan olyan híres, mint egy hollywoodi sztár, így egyértelmű, hogy a rajongók minden apró változást észrevesznek a külsején!

Olvasd el!

Azonnal dobj el mindent: Hailey Bieber babát vár!

Szinte hihetetlen, hogy az egykori tinisztár Justin Bieber hamarosan apa lesz, az viszont biztos, hogy Hailey-vel tökéletes párt alkotnak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Alig lehet megismerni az énekest!

Bár egy férfi esetében nem szoktunk nagyobb jelentőséget tulajdonítani egy drasztikus hajváltásnak, azonban Berkes Olivér esetében határozottan szembetűnő a változás. Az általában hosszabb fürtökkel pózoló énekes ugyanis most rendesen megnyíratta magát. És tette mindezt legújabb videóklipje kedvéért, amelyet a BSW-vel együtt forgatott. De hogy hogyan is élte meg, illetve hogy a Nem volt szép című sláger mögött milyen szerelmi csalódások bújnak meg, arról már Berkes Olivér maga mesélt a nekünk adott interjúban.

A klip kedvéért megváltál az ikonikus frizurádtól. Azt mondják, hogy egy drasztikusabb hajvágás felér egy karmatisztítással, te hogy éled meg?

Ha jól emlékszem még a stúdióban beszélgettünk a fiúkkal, hogy valami extra történés kellene a klipbe, és azonnal bedobtuk, hogy milyen jó lenne, ha lenyírnánk a hajamat amire én egyébként is titkon vágytam. Akkor röhögtünk egy nagyot és folytattuk a munkát, aztán végül tényleg megcsináltam. Nem csak, hogy imádom így a hajamat, de tényleg extraként jelenik meg a klipben. Jó döntés volt!

Kép
forrás: PR/Magneoton

Volt bármi különlegessége a klipforgatásnak?

Amennyiben különlegességnek mondható az, ha nincs engedélyünk az adott helyszínen ahol éppen forgattunk akkor volt bőven. De szerencsére profi csapattal dolgoztunk, úgyhogy megoldottunk mindent. Egyedül az időjárással gyűlt meg a bajunk, amit sajnos akkor és ott nem is tudtunk orvosolni, úgyhogy be kellett iktatnunk egy második stúdiós forgatási napot is ami nem volt tervben. Az alaptörténete is különleges véleményem szerint. Gyakorlatilag egy werkfilm lett videóklipként elkészítve és ez szerintem nagyon egyedi.

Sokatmondó a dal szövege, a saját negatív tapasztalatok hozták magukkal ezt a dalt?

A fiúk nevében nem tudok nyilatkozni, de csodálkoznék ha a múlt során nem égették volna meg magukat a nők terén. Nekem is volt részem ilyen mérgező kapcsolatban, amit most már szerencsére tanulópénzként fogok fel. Jelenleg mindhárman boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban élünk, úgyhogy ez már a múlt.

Kép
forrás: PR/Magneoton

Egyfajta szakítós himnusznak szántátok ezt a dalt?

Ha nem is ennek szántuk, biztos lesznek emberek, akik tudnak a hangulattal és a szöveggel azonosulni. Jó húzása van a dalnak, amit már a stúdióban angol szöveggel éreztünk is. Ezt szerettük volna egy odamondós szöveggel megvalósítani és szerintem zseniálisan sikerült.

Volt már részed olyan szakításban, ami abszolút dalért kiáltott?

A dalaim nagy része így született. De persze van, amikor más életéből adaptálok, vagy akár csak elképzelem magam egy adott helyzetben és az ad ihletet. Változó, de válaszolva a kérdésedre, igen, volt amikor ki kellett írnom magamból egy szakítás történéseit.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Kép

Ezek a nők a múlt szexszimbólumai voltak, így néznek ki napjainkban - akkor és most fotók!

Egykor őket tartották a világ legjobb nőinek. Mutatjuk, hogyan változtak az évek alatt a múlt szexszimbólumai!

Kép

Azonnal dobj el mindent: Hailey Bieber babát vár!

Szinte hihetetlen, hogy az egykori tinisztár Justin Bieber hamarosan apa lesz, az viszont biztos, hogy Hailey-vel tökéletes párt alkotnak!

Kép

Elképesztő átalakulások! Így néztek ki a sztárok az első és az utolsó MET-gálájukon - akkor és most fotók

Kedvenc sztárjaink is rengeteget változtak első MET-gálás megjelenésük óta: de nemcsak a kinézetük, hanem a stílusuk is! Akkor és most fotókon mutatjuk az átalakulásokat!

Kép

Demencia tünete lehet, ha így étkezel: 7 jel, ami a rettegett kórra utalhat

Alapvetően a legrettegettebb betegségtípus az időskori memóriavesztés. Ennek egy formája a frontotemporális demencia, melynek jellemzője az olykor egészen megszállott, ismétlődő viselkedés, ez pedig egy friss kutatás szerint sok esetben elsősorban az étkezési szokásokban jelenik meg.

Kép

Michael Jacksontól Selena Gomezig: 5 ikonikus videóklip, amit Budapesten forgattak

A legnagyobb sztárok forgattak videoklipeket a magyar fővárosban.

Kép

6 sorozat, amit ledarálhatsz, amíg várod A Bridgerton család és az Emily Párizsban új részeit

Nem tudod, mit kapcsolhatnál be addig, míg megérkeznek a Netflix sikersorozatainak legfrissebb epizódjai? Ne aggódj, segítünk neked elütni az időt addig!