Bezár
Hirdetés
Előfizetés
Horoszkóp
Kos • Bika • Ikrek • Rák • Oroszlán • Szűz • Mérleg • Skorpió • Nyilas • Bak • Vízöntő • Halak
4°C
Időjárás
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés
2013-as Nagy Éves Szerelmi Horoszkóp
#Astro
#2013
#Éves
#Horoszkóp
2013. 01. 25.
  
Túléltük a kritikus 2012-es évet, az apokalipszis elmaradt, viszont lelked kiegyensúlyozottabbá vált, gondolataid érezhetően letisztultak, új utakat kerestél, de a legjelentősebb céljaidat 2013-ban, a Hold évében fogod elérni.
hirdetés
hirdetés

Végre lesz merszed felvenni a harcot legnagyobb ellenségeiddel: a félelem és a sikertelenség lufijaival, melyeket csak ki kell pukkantanod, és soha többé nem vehetik el a kedved semmitől. Az év uralkodója a Hold lesz, mely sosem hagy cserben, s bármilyen megpróbáltatás elé állítson is az élet, legyűröd majd az akadályokat. Ebben sokat segít neked a JOY asztrológusa is, aki most részleteket árul el 2013-ról!

Kos (03. 21.–04. 19.)
Mások álmodoznak, én megvalósítok!

ELKÉPESZTŐ MOZGALMASSÁG JELLEMZI MINDENNAPJAIDAT, AZ URÁNUSZ ÉS A JUPITER MAGASBA EMELI ÉLETPÁLYÁDAT, HASZNOSABBNAK FOGOD MAGAD ÉREZNI, UNATKOZNI PEDIG MÁSOK FOGNAK, NEM TE!

KOZMIKUS HELYZET Jupiter kitárja előtted a szerencse útja felé mutató kaput, így különösebb erőfeszítés nélkül kell átlépned a küszöböt, körbenézned, s ennek megfelelően új terveket kieszelned. Megtalálod az összhangot az emberekkel, feltalálod magad a lehetetlennek tűnő helyzetekben is.
SZERELEM A szerelem izgalmas hálójába sikerül belegabalyodnod már az év elején, kedveseddel muszáj lesz a teljes esztendőt előre megtervezni, különben örökké azon fogtok hajba kapni, hogy hová menjetek, mit csináljatok. Kössetek kompromisszumokat, amibe belefér a szex hetente legalább hétszer, az elmélyült összebújós esték, és a hulló csillagok megfigyelése is. Szingliként is profitálsz, végre megunod a csajokkal való együtt lógást, és keresel magadnak egy igazi, belevaló, mindenre nyitott férfit, aki őszinte, a tenyerén hordoz, és kielégíti legvadabb vágyaidat is. Ne csodálkozz, ha örökké veled akar lenni, a legszuperebb Kossal!
MUNKA Az egyetlen gondot 2013-ban az jelentheti, hogy túl sok ajánlatot kapsz, és bár szeretnéd magad a legkülönfélébb helyzetekben kipróbálni, mégsem vagy perpetuum mobile, és klónozni sem lehet még téged. Légy okos, és állítsd magad mellé a kollégákat vagy az üzletfeleket, győzd meg őket arról, hogy érdemes téged támogatniuk. Nem lesz ez számodra nehéz feladat, mert ők is látják, hogy szétfeszít az energia, ötleteid pedig már-már futurisztikusak, ám annál inkább megvalósíthatóak. Fizetésemelés vagy egy kényelmesebb szék felkínálása is aktuális lesz őszig.
SZERENCSE 2013-ban a sors kegyes lesz hozzád, a folyamatos változások építik jellemedet, tágítják látókörödet, és sokkal jobban fogod tudni felügyelni dolgaidat, irányítani az életedet. Egy véletlensorozat megnyit előtted egy tanulási lehetőséget, amivel nagyon is élned kellene, mert nemcsak erkölcsileg, hanem anyagilag is gyorsan megtérülnek majd idő- és energiabefektetéseid.
TE ÉS Ő Egy másik KOS azonnal beléd habarodik, és a BIKA is élete párjának tart majd. Az IKREK nem veszi jó néven szakmai célú törekvéseidet, a RÁK szeretne visszafogni, hogy csak az övé légy. Az OROSZLÁN kicsit sokat jártatja a száját, de tutira a legérzékibb szeretőd lehet, egy SZŰZ pedig úgy viselkedik, mint egy elvetemült kutatóorvos: mindent fel akar fedezni rajtad egy nagyító segítségével. A MÉRLEG nem akarja elkötelezni még magát, de azért rendszeresen visszatér. A SKORPIÓK szerelmesek lesznek beléd, a NYILAS azonban annyira különbözik tőled, hogy emiatt fogsz rajongani érte. A BAKokat az idén hanyagolhatod, a VÍZÖNTŐk jók lesznek barátnak, a HALAKat azonban kapd el, mert izgalmas helyekre csábíthat.

IDEI MOTTÓD „Amiben tudok, részt veszek!”
ERŐSSÉGEID A meglepetés erejét rendszeresen be fogod vetni.
GYENGESÉGEID Nem akarsz majd ellenállni a túlzott csábításoknak, főleg, ha egy sármos pasitól érkeznek ezek…
TEDD Kicsit ezt, kicsit azt, épp, ami jólesik!
NE TEDD Ne hánytorgasd fel a múltat, inkább kutasd a jövőt.
SZEX Most már aztán tényleg el kell lesned pár új technikát. Csiszolgasd, tökéletesítsd a régi ismereteket, de talán benevezhetnél egy szextanfolyamra is, ami sok élvezetet ígér!
IDEÁLIS PARTNEREID KOS, BIKA, SKORPIÓ, OROSZLÁN
SZERENCSESZÁMAID: 4, 17, 20, 32
JOY-TIPP Ne várj a holnapra, ha valamihez már tegnap kedved volt!

Bika (04. 20.–05. 20.)
Hiszek magamban, ugye te is bennem?

SOKAK SZÁMÁRA LESZ IRIGYLÉSRE MÉLTÓ, HOGY MINDENT KARBANTARTASZ, SEMMILYEN BONYODALOM NEM AKKORA, HOGY NE TUDD A SZÁLAKAT KIBOGOZNI, ÉS MÉG A KITŰZÖTT CÉLOKAT IS ELÉRED KÖZBEN. HOGY CSINÁLOD?

KOZMIKUS HELYZET Minden a te oldaladra áll 2013-ban ahhoz, hogy a világot kiforgasd a négy sarkából. Tavasszal ugyan lesz néhány kemény harcod, de ezek a megpróbáltatások nem letaglóznak, hanem megerősítenek abban, hogy jó úton jársz, és bátran beleugorhatsz a legsötétebb lyukakba is, mert ezeknek az alján úgyis a paradicsom vár! Ne vacillálj, cselekedj!
SZERELEM Elkötelezett Bikaként ki akarsz tartani amellett, aki sokat tett érted 2012-ben. Szép, nyugalmas időszak vár rátok, amikor semmit nem kell megtervezni, görcsösen akarni, mert a dolgok ezek nélkül is kiválóan alakulnak. Pontosan érezni fogod, hogy amellett a személy mellett vagy, akihez tartozol. A szinglik tavaszig sok kalandot vállalnak, élvezni is fogod ennek minden pozitív részletét, főleg azt, hogy kötelezettség nélkül bújhatsz ágyba jóképű pasikkal. Ám vigyázz! Mert a te szíved sincs kőből, s meg fog érkezni az a szerelem, akihez azonnal a boldogság, elkötelezettség és monogámia szavakat fogod csatolni.
MUNKA 2012-ben vétettél pár apró hibát, de ezeket most azonnal felejtsd el. Csak 2013-as terveid lebegjenek a szemed előtt, és kerüld el a konfrontációkat, melyeket az Oroszlánok és a Skorpiók akarnak majd szítani körülötted. Ötleteiddel lemosod végre magadról az „egyhangú” jelzőt, és azok, akik eddig inkább legyintettek egyet veled kapcsolatban, most kiskutya módjára fognak figyelni rád, s isszák majd a szavaidat. Jupiter segít a legjobb képességeidet előtérbe helyezni, a nyár végén pedig akár külföld felé is elkezdhetsz kacsintgatni.
SZERENCSE Olyan küzdő szellem vagy, akihez egyébként is be szokott kopogtatni a szerencse, de most egyenesen vonzod a mázlista helyzeteket, a könnyed megoldásokat, új barátokat, mindezt úgy, hogy az erőlködés legkisebb jelét sem lehet rajtad felfedezni. Ha az ötöst nem is nyered meg a lottón, azért nevezz be pár játékra, mert egy utazás vagy egy kisebb összeg ütheti a markodat.
TE ÉS Ő A KOS állandóan felkavarja lelki nyugalmad, egyet előre, kettőt hátra! Egy másik BIKA egyfolytában ágyba akar csábítani, az IKREK viszont hűséges párodul szegődhet! A RÁK megteremti számodra azt a közeget, amit otthonnak és békének neveznek. Az OROSZLÁNOK őrült szerelme elvakíthat, a SZÜZek meg unalmasak lesznek, és egy MÉRLEG sem fogja megdobogtatni 2013-ban a szíved. A SKORPIÓt el akarod utasítani, de életed legnagyobb hibáját követnéd el, a NYILASsal viszont se vele, se nélküle kapcsolatot folytattok, és egy BAK is csak akkor izgat, ha éjszaka meztelenül fürdőztök a Balatonban. A VÍZÖNTŐvel szexi kalandod lehet, és a HALAK is elcsavarhatja a fejed.

IDEI MOTTÓD „Jár nekem a siker!”
ERŐSSÉGEID Uralkodónak érzed magad, hát viselkedj is úgy.
GYENGESÉGEID Nehezen bírod, ha valaki nemet mond neked, pedig olyat is kell néha, hidd el…
TEDD Carpe Diem – csak ma, a holnap ráér holnap.
NE TEDD Felejtsd el azokat, akik csak hitegetnek, de soha semmit nem tettek még érted!
SZEX Az első estén soha! A másodikon kéresd magad, a harmadikon a tiéd lehet!
IDEÁLIS PARTNEREID: IKREK, RÁK, SKORPIÓ
SZERENCSESZÁMAID: 6, 11, 15, 20
JOY-TIPP Habzsold az életet, mert csak egy van belőle!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)
A sorsomról végre magam döntök!

LEVETED RABIGÁDAT, S MEGFOGADOD, SOHA TÖBBÉ NEM ALKALMAZKODSZ MÁSOKHOZ. IGAZAD VAN, ÖNÁLLÓ ÉS FÜGGETLEN LÉNY VAGY, EHHEZ PEDIG AZ URÁNUSZTÓL IS ERŐS TÁMOGATÁST KAPSZ.

KOZMIKUS HELYZET Jupiter segítségével megvalósítod több régi álmodat, s ha ez önmagában nem lenne elég, akkor magad mellé állítasz olyanokat, akik erkölcsileg, anyagilag és morálisan is támogatni tudnak 2013-ban. Varázserőd kreativitásodban rejlik, elemeid lemeríthetetlenek, és segítő jobbot nyújtasz, ha valakinek szüksége lenne arra.
SZERELEM Közel vagy távol? Együtt vagy külön? Az év első harmadában folyamatosan ilyen s ehhez hasonló kérdéseken rágódsz. Párban élőként valóban döntést kell hoznod, hogy vállalod-e az ismeretlent, s beleugrasz-e valami újba, vagy maradsz a régi, jól ismert partner mellett, aki egyébként a tenyerén hordoz, de ez mintha már nem lenne elég neked. A Nagy Ő-re vadászva belefutsz majd jóképű, kedves és udvarias fickókba, de a nagy áttörés nyáron jön, amikor minden eddigi elképzelésedet hátrahagyva egy olyan férfinak nyitod ki a szíved, aki nem a sármjáról, kedvességéről vagy udvariasságáról lesz híres. Mást tud, igaz, azt jobban bárkinél…
MUNKA Ki vagy Te, és mit akarsz csinálni 2013-ban? Ez a kérdés már tavaly is többször felmerült benned, de mindig elcsitítottad változtatni akaró énedet, mert a biztosra utaztál. Ám az új esztendő kegyetlen választás elé állít, fel kell ismerned, hogy sokkal többre vagy képes, és a benned rejlő tartalékokat felszínre kell engedned. Jön egy érdekes feladat, ami szinte a szerelemhez hasonló érzéseket kelt majd benned, felpörgeti agysejtjeidet, és eljuttat célodhoz. SZERENCSE A szerencséd kovácsa te magad vagy! – ugye ismerős ez az unalomig emlegetett mottó? Egy üzleti lehetőség tárul eléd, ami arra sarkall, hogy túlórákat vállalj, vagy áldozz be néhány hétvégét. Megéri kevés befektetéssel megalapoznod a jövődet, figyelj a baráti megkeresésekre, ők hordozzák a tuti titkot!
TE ÉS Ő A KOS tudja, mivel vegyen le a lábadról, a BIKA pedig azt, hogyan kell mediterrán stílusban vacsorát felszolgálni. Egy másik IKREK jobban és mélyebben elmerülne benned, a RÁK vére viszont most nem pezsdül fel. Vigyázz, mert az OROSZLÁN bekebelez becsvágyával, és le is nyel, aztán nem szabadulsz! A SZÜZek eleinte hidegen hagynak, de a MÉRLEGekkel sziporkáztok minden téren. A SKORPIÓk kemény diók, és nem most akarod betörni őket, a NYILASok pedig nem merik lekötni magukat melletted. A BAK vonzónak talál, de leginkább csak egy éjszakára, viszont barátnak jó lesz! A VÍZÖNTŐ csak beszél összevissza, a HALAK nagyon rosszul viseli, ha nélkülöznie kell téged.

IDEI MOTTÓD „Csiszolatlan gyémánt vagyok!”
ERŐSSÉGEID Semmit nem adsz fel az első akadály láttán!
GYENGESÉGEID Túlzottan maximalista vagy, ez pedig időt rabolhat el fontosabb dolgoktól. TEDD Légy szemtelenül szexi és mértéktelenül rámenős!
NE TEDD Ne mások életet old meg, hanem a sajátodat!
SZEX A tantraszex az egyetlen, ami eddig kimaradt a hálószobádból!
IDEÁLIS PARTNEREID VÍZÖNTŐ, OROSZLÁN, HALAK
SZERENCSESZÁMAID 1, 5, 8, 12
JOY-TIPP Mindig legyen nálad a szerencseköved, leginkább egy hegyikristály vagy jáspis!

Rák (06. 22.–07. 22.)
Segítek neked is, ha rád mosolygok?

ELŐRENÉZZ, NE A MÚLTON RÁGÓDJ! VISSZACSINÁLNI SEMMIT NEM TUDSZ, DE A PILLANATOT MINDIG SZEBBÉ TEHETED TOTÁLIS JELENLÉTEDDEL. ÚGY LESZEL NYERŐ, HA ALKALMAZKODSZ A KÖRÜLMÉNYEKHEZ, DE MEGFŰSZEREZED A VÉGÉN SAJÁT SZÁJÍZED SZERINT.

KOZMIKUS HELYZET Az égiek szinte egész évben összedolgoznak azért, hogy neked különlegesen simává tegyék az utat. A mellékvágányokat sikerül elkerülnöd, csak annyi a dolgod, hogy kitárd a két karod, s elfogadd, amit kapsz a sorstól. Tedd le a voksod mindig egyértelműen, a véleményeden pedig senki kedvéért ne változtatgass.
SZERELEM Egy hullámhosszon vagytok a Nagy Ő-vel? Ez nem csoda, hisz Vénusz pozitív erőkkel áld meg, az esetleges ellentéteket is csendben rendezitek, már csak a holtomiglan-holtodiglan kimondása szükséges a teljes harmóniához. Vajon lesz merszed bevállalni, hogy végleg elkötelezd magad? A magányos Rákocskák áprilisig szinte élvezik, hogy a munkába és a tanulásba temetkezhetnek, ám a meleg idő minden fagyos szívet felolvaszt, elkerülhetetlenné téve azt, hogy szerelembe ess. Az igazi álompasi kopogtat majd az ajtón, s ha kinézel a kémlelőnyíláson, tudni fogod, megérkezett. Tökéletes, egész, mosolygós és téged akar. Woow! MUNKA Szaturnusz alaposan felkavarja a port körülötted, egyfolytában lesz mit csinálnod, valami mindig történik, de azért fogod most jól bírni a strapát, mert új feladatok várnak rád, s akár másokkal karöltve is érdemes dolgozni. 2013-ban imádni fogod a rizikót, néha már túlzottan is vonz az ismeretlen, ám az egekig emelő dicséretekért cserébe ne adj fel mindent. A méltóságodat kérlek, tartsd meg!
SZERENCSE Új barátok hada vesz majd körül, eleinte szinte zavar ez a túlzott érdeklődés, ám hamar észreveszed, hogy tuti információkat kapsz tőlük, olyan helyekre jutsz el általuk, ami teljesen ismeretlen volt eddig, és semmit nem akarnak elvenni tőled, kizárólag adnak. Ez az érzés rég elkerült téged, úgyhogy nyisd ki a szíved előttük, mert épp téged hiányoltak eddig a társaságukból.
TE ÉS Ő A KOSsal jobb, ha messzire kerülitek egymást, a BIKÁhoz viszont bújj minél közelebb, megéri. Az IKREK őrjítő az ágyban, egy másik RÁK azonban nem tüzel fel, viszont barátnak ő lesz a főnyeremény. Az OROSZLÁN tiltakozik minden szexi trükköd ellen, a SZŰZ pedig ledermed, ha elutasítod. A MÉRLEG igazat mond abban, hogy szeretne melletted hajókázni egy életen át. Egy SKORPIÓnak sose mondd, hogy soha, a NYILASsal pedig csak akkor kezdj, ha készen állsz egy komoly, tartós kapcsolatra! A BAK szereti, ha Ő van a fókuszban, a VÍZÖNTŐ viszont téged fog elhalmozni apróságokkal. Egy HALAK akár a Nagy Ő is lehet.

IDEI MOTTÓD „Várom az újdonság varázsát!”
ERŐSSÉGEID Végtelen elkötelezettséged mindenkit lenyűgöz.
GYENGESÉGEID Nehezen változtatsz a megszokott dolgokon, most viszont megérint a változás szele.
TEDD Légy határozott, ha véghez akarod vinni a célodat!
NE TEDD Soha ne alázkodj meg senki kedvéért!
SZEX Reggel, délben, este – teljesen meg leszel őrülve egy kis hancúrért.
IDEÁLIS PARTNEREID BIKA, MÉRLEG, VÍZÖNTŐ
SZERENCSESZÁMAID 9, 13, 21, 34
JOY-TIPP Legalább egy őrültséget vállalj be 2013-ban, amiről mindenki csak lebeszélne, de te tudod, hogy ezzel lesz teljes az életed!

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

Ha még olvasnál akkor ezek közül válassz!
hirdetés
#Runner's World

1000 profi tipp futáshoz - Runner’s World könyv

  Promóció

Ingyenes házhozszállítás!

1990 Ft
Megveszem
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lapozz bele a Joy magazin aktuális számába!

Megjelent a JOY 2015-ös decemberi száma, határidőnaplóval és gumicukorral!
2015. 11. 16.
   0

Keresd az újságárusoknál a decemberi JOY-t trendi 2016-os naptárral, és tarts velünk az új évben is!

Developed by MarquardDigital

Powered by Neoport CORE Engine

Iratkozz fel a JOY magazin hírlevelére és e-mailben ajándékba küldünk neked egy részletet a könyvből!
Hozzájárulok, hogy a Marquard Media Magyarország Kft. hírleveleket küldjön e-mailben, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával.
Kérem az ingyenes részletet a könyvből és feliratkozom a JOY magazin ingyenes hírlevelére
Adataidat bizalmasan kezeljük, erről részletesebben az
adatkezelési tájékoztatóban olvashatsz.

Prix de Beauté – A szépség nagydíja 2015

Szavazok a kedvencemre

Gépeld be amit keresel!

Mehet
Horoszkóp
Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Mérleg Skorpió Nyilas Bak Halak