Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Több kutyastrandot a Balatonra

Több kutyastrandot a Balatonra
Facebook
Twitter
Pinterest
Tavaly adtak át először a Balaton partján kutyabarát strandot azoknak a gazdiknak, akik együtt szeretnék tölteni szabadidejüket, nyaralásukat kutyájukkal.

Évekkel ezelőtt elképzelhetetlen volt, hogy együtt fürödjünk kutyánkkal a Balatonban, holott külföldi nyaralóhelyeken már nemcsak a szállások zöme kutyabarát, hanem a fürdőhelyek is. Nem mindegyik persze, de könnyen lehet kutyabarát fürdőhelyet találni például Horvátországban is.

Tavaly hirtelen változás történt, Balatonföldváron és Fonyódon is kutyabarát fürdőhelyet avattak a helyiek és a lelkes kutyabarátok. Aki járt ezeken a strandokon tudja, hogy minden probléma nélkül, biztonságosan és kényelmesen fürdőztek együtt gazdik és kutyák úgy, hogy a földvári strandon néha egy törülközöt sem lehetett letenni, annyian voltak. Ebből (is) látszik, hogy igenis van igény a kultúrált kutya-gazdi strandolásra.

Arról nem is beszélve, hogy a hozzánk látogató turisták nagyon nagy számban hozzák már magukkal a kis kedvencüket és kutyabarát szállást már szerencsére sokat találnak, de kutyabarát strandot nem. Ezt az igényt is felismerték azok a balatonparti városok, ahol ma már kutyastrand működik. Az a kettő.

Valahogy megtorpant a folyamat, valamiért nem győzte meg a többi város vezetését az, hogy igenis problémamentesen működhet egy kutyastrand, hogy igenis több turistát vonz a városba és igenis szükség van rá.

Ismét vége a nyárnak és talán most kell elkezdenünk dolgoznunk azon, hogy jövőre több lehetőségünk legyen strandolni a kutyánkkal. Mit tehetünk mi?

Például csatlakozunk petíciókhoz, saját magunk indítunk egyet, ha látunk ilyen mozgalmat erősítjük azt. Ez a petíció például azért kampányol, hogy Siófokon legyen végre kutyastrand. Kattints rá, és írd alá! Ez már egy jó kezdés!

LEGYEN KUTYASTRAND SIÓFOKON

Reméljük, jövőre már együtt csobbanunk Siófokon is!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

3 szexpóz, ami a pasik szerint messze a legrosszabb – És 3, ami szerintük a legjobb

Nagy tévedés abban a hitben élni, hogy a férfiak mindenféle módon és pózban szereti magukévá tenni a nőket, ugyanis náluk is vannak olyan pozitúrák, amelyek ha nem is tiltólistásak, szeretik őket mellőzni az együttlétek alkalmával.

Kép

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép

Sztárok, akik 2024-ben lesznek 60 évesek - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép

Vilmos kegyetlenül szakított Katalinnal - Híres szerelmi történetek, amik óriási hullámvölgyeket is túléltek

A sztárvilág újra és újra szolgáltat számunkra szaftos, vicces, megbotránkoztató vagy éppen durva pletykákat, a sztárpárok kapcsolatai pedig még annál is többet.

Kép

A hirtelen hasi hízás 5 oka: súlyos betegséget is jelezhet

Bárkivel előfordulhat, hogy egy lazulós hétvége alatt kicsit többet eszik a szokásosnál, ezért felszalad rá 1-2 kiló. De ha ennél is többet hízol rövid időn belül, azonnal fordulj szakemberhez!

Kép

10 híres meleg férfi, aki nőt vett feleségül

Több olyan meleg hírességről is tudni, akik bizony szexuális beállítottságuk ellenére egy nőt vettek először feleségül.