Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Celine Dion lenyűgöző stílusforradalma

Celine Dion lenyűgöző stílusforradalma
A nap cikke

4 csillagjegy, akit újholdkor egy óriási örömhír ér: meglepetések és ajándékok várnak rájuk!

Nagyon jó energiákat hoz az újhold ezeknek a csillagjegyeknek az életébe.

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 9.: a Bikáknak kellemes meglepetésben lehet részük, a Rákok hatalmas lépésre szánják rá magukat

A csillagok a hét második felére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Hogyan viselkednek a pszichopata nők? 6 jel, ami alapján könnyen felismerheted

A pszichopata nők sok mindenben másképp viselkednek, mint a pszichopata férfiak.

Olvasd el!

Erősen hat a fogyásra, ha így fogyasztod a D-vitamint: kutatások bizonyítják az eredményt!

Kevés időt töltesz a napon, és nem figyelsz oda arra sem tudatosan, hogy pótold a D-vitaminbevitelt? Jobb, ha ezen sürgősen változtatsz, mert így nehezebben adod le a plusz kilóidat.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 8.: az Ikreknek hirtelen kell cselekedniük egy bizonyos helyzetben, a Vízöntők számára nagy kihívás adódik

A hét közepe is számos izgalmat ígér, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Teszt: Válaszolj 6 üzenetre, és eláruljuk, lélekben hány éves vagy!

Mindig is tudni akartad, hogy lélekben hány éves vagy? Most a válaszaidból pillanatok alatt kiderülhet az igazság!

Facebook
Twitter
Pinterest
Őszintén, ha a Titanic betétdalának énekesnőjére gondolunk, nem elsősorban a lenyűgöző, szabályokkal szembemenő, bevállalós stílus jut eszünkbe. De úgy tűnik, Drágáim, mindez megváltozni látszik!

A 49 éves hölgy ugyanis férje halálát követően egy új fejezetet nyitott az életében és a gardróbjában is. A nehéz évek után teljes gőzzel tért vissza, folyton új helyeken felbukkanva, hogy mosolyogva pózoljon a paparazziknak.

Mikor először felbukkant a nemzetközi pop porondján, az még jóval a személyi stylistok kora előtt volt és azt hiszem, nem is a stílusérzékéről lett híres az énekesnő.

Kép

Ami először igazán nagyot szólt a stílusával kapcsolatban, az egy John Galliano által megálmodott fordított szmoking volt, amelyben a ’99-es Oscar-díjátadón jelent meg. Már itt megvillantotta a merészségét, de sokan nem értették a kreációt. Ti mit szóltok hozzá? ;)

Kép

Szóval mikor is kezdődött a stílusreformáció? Nagyjából 2016-ban, a férje, Rene Angélil halála után. Az egyik első ruha, amit felkapott a sajtó, a Billboard Music Awards díjátadón viselt metálos arany ruha volt, ebben vette át a díját a kanadai énekesnő és természetesen énekelt is, amivel könnyekig hatotta a közönségét. A magasan sliccelt estélyi egyébként egy viszonylag ismeretlen orosz tervező, Valentin Yudashkin alkotása. Nem mondanám különösebben formabontónak, de nagyon csinosan állt neki – viszont nézzük, mi jött ezután!

Kép

Először is, kellett egy segítő a shoppingolásban, aki rálát a friss trendekre –a választás Law Roach-ra esett, aki egy felkapott stylist, vagy ahogy magát nevezi „imázs építész”, és Celine-en kívül Zendayával, egy fiatal amerikai színésznővel és Will Smith feleségével, Jada Pinkett-Smith színésznővel is dolgozik. A stylistnak sikerült meggyőznie Celine-t, hogy a minimalista tervezők mellett, mint például Jil Sander, akit nagyon szeret, vállaljon be néha meredekebb darabokat is, és ötvözze a stílusokat. Így születtek meg az utóbbi idők szuper szettjei, amelyek közül be is mutatok néhányat!

1. Kezdjük egy csodaszép, hosszú kabáttal, amit egy fehér ingruhával párosított az énekesnő és stylistja – szeretem a ragyogó sárga színt az üde fehérrel és a sikkes feketével. Mindenkinek mondom, egy ingruha az egyik legjobb befektetés – képzeljétek el ezt egy csinos szandállal nyáron! ;)

Kép

2. Khaki mánia – természetesen Miss Diont is utolérte a military őrület, de nincs ebben már semmi katonás szigor, csak hanyag elegancia és vagányság! És az a csizmácska – mit szóltok hozzá?

Kép

3. Színt színnel – Nem csak khaki és sárga, de téglavörös is jöhet, főleg, hogy ilyen fantasztikusan áll az énekesnőnek! Higgyétek el, semmi nem fiatalít jobban, mintha a palettátokhoz illő színeket viseltek. Könnyű smink, laza haj, puha anyagok, matt bőr – ez a fiatalság titka, és persze friss vonalvezetés.

Kép

4. „Csak egy újabb nap az irodában.” – mókásan így utalt erre a szettre Celine. És igen, bárcsak mindenkinek jutna egy kis Dior és Yves Saint Laurent a szorgos hétköznapokra, igaz? ;)

Kép

5. Villantás Párizsban! Épp irtó népszerűek a vállat ilyen-olyan formában mutató darabok, ha nem vettétek volna még észre az üzletekben. Naná, hogy Celine sem maradhatott ki! Imádom a hatalmas ujjakat is, az arannyal hímzett tipegős ceruzaszoknya meg csak a hab a tortán!

Kép

6. Fehér habcsók – Idén májusban is villantott az énekesnő egy szuper estélyit a Billboard zenei díjátadón, méghozzá Stephane Rolland designertől. Angyali, de cseppet sem unalmas!

Kép

7. Mustársárga bőrruhában – Celine állandó szereplője lett a divatshow-knak, így a tavaszi párizsi divatheteken is lencsevégre kapták a kamerák, a képen épp a Christian Dior Haute Couture show után. Egyszerű, sikkes ruha egy vagány szemüveggel és széles övvel kombinálva.

Kép

8. Lady Gaga nyomdokain – Legutóbb Lady Gagán láthattunk hasonló, Zorrot idéző szetteket, és úgy tűnik, ez a stílus Celine-nek is bejön, aki itt épp hófehérben tündökölt.

Kép

9. Talpig Gucciban! Van itt minden: susogós, hímzett sportszerkó, megosztó latex zokni-szandál és egy visszafogott fekete bőrtáska is. Ezt nevezem stílusok kavalkádjának!

Kép

10. Fekete-fehérben, masnival. Szimpla kis konty járt ehhez az ujjban is erős, hatalmas masnival díszített blúzhoz, és aszimmetrikus szárú nadrág vitt bele még egy kis frissességet. Ez a szett igazi modern klasszikus.

Kép

11. A nap, amikor Celine túlragyogta a Petit Palais-t Párizsban! ;) Sokan ölnének ilyen lábakért, úgyhogy örülhet a génjeinek a hölgy. Újabb nap a divathéten, amikor imádták a fotósok - talpig Giambattista Valliban.

Kép

12. Bátran a virágokkal! Azt mondom, ahogy érik egy nő, annál merészebben kell a virágmintákhoz nyúlnia. AZ unalmas pasztelles, vagy fekete alapon piros helyett a vibráló, színtípusnak megfelelő, erős kombinációk sokkal frissebbnek hatnak. Lásd Celine-t, aki bevállalta egy háromrészes kosztümben:

Kép

+1. Egy kis humorérzék sosem árt! Egy heti haute couture parádézás után egy laza Vetements pulcsival zárt a Titanic betétdalának énekesnője – amit Rose és Jack párosával díszítettek a tervezők. Imádnivaló! És mi is passzolhatna hozzá jobban, mint egy Gucci szandál? ;)

Kép

Remélem, benneteket is inspirált Celine merész stílusa és az őszi-téli kollekció összeállításakor néha szokatlan darabok után téved a kezetek – ki tudja, lehet, hogy a próbafülkében éreztek majd rá egy új stílusirányra!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Kép

Szoboszlai Dominik külseje drasztikusan megváltozott: a rajongók szúrták ki, mi lett teljesen más a sztárfocistán

Szoboszlai Dominik lassan olyan híres, mint egy hollywoodi sztár, így egyértelmű, hogy a rajongók minden apró változást észrevesznek a külsején!

Kép

Döbbenetes titkot árult el Metzker Viki: ezt csinálják vele a fiatal férfiak a fellépésein

A JOY Magazin legújabb számának címlaplányával, Metzker Vikivel egy különleges videós interjúnk is készült, méghozzá a fotózás napján.

Kép

Napi horoszkóp május 9.: a Bikáknak kellemes meglepetésben lehet részük, a Rákok hatalmas lépésre szánják rá magukat

A csillagok a hét második felére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Erősen hat a fogyásra, ha így fogyasztod a D-vitamint: kutatások bizonyítják az eredményt!

Kevés időt töltesz a napon, és nem figyelsz oda arra sem tudatosan, hogy pótold a D-vitaminbevitelt? Jobb, ha ezen sürgősen változtatsz, mert így nehezebben adod le a plusz kilóidat.

Kép

Bőrpanaszok és szívproblémák enyhítése? Ez csak kettő a lenmag 13 áldásos hatása közül!

Hallottál már napjaink egyik nagyon áldásos magjáról, a sokak által superfoodként emlegetett lenmagról? A világ egyik legősibb magjaként számon tartott növény felhasználása igen sokrétű, hiszen számos egészségügyi problémára kiválóan alkalmazható, tele van vitaminnal és rosttal, és a gasztronómiában és a ruhaiparban is előszeretettel alkalmazzák.