Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

6 trend, amit Carrie Bradshaw megjósolt és imádtuk

6 trend, amit Carrie Bradshaw megjósolt és imádtuk
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, hogy extra szerencsés időszak érkezik néhány csillagjegy számára, akiknek maximálisan fellendülnek a pénzügyeik a közeljövőben!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 9.: a Bikáknak kellemes meglepetésben lehet részük, a Rákok hatalmas lépésre szánják rá magukat

A csillagok a hét második felére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek hamarosan teljesül élete legnagyobb álma: egy őrangyal segít nekik ebben!

Ha megtalálod a csillagjegyedet a listánkon, akkor igazán szerencsés vagy, mert hamarosan valóra válhat az, amire már nagyon régóta vártál - méghozzá nem akármilyen segítséggel.

Olvasd el!

Erősen hat a fogyásra, ha így fogyasztod a D-vitamint: kutatások bizonyítják az eredményt!

Kevés időt töltesz a napon, és nem figyelsz oda arra sem tudatosan, hogy pótold a D-vitaminbevitelt? Jobb, ha ezen sürgősen változtatsz, mert így nehezebben adod le a plusz kilóidat.

Olvasd el!

Szoboszlai Dominik külseje drasztikusan megváltozott: a rajongók szúrták ki, mi lett teljesen más a sztárfocistán

Szoboszlai Dominik lassan olyan híres, mint egy hollywoodi sztár, így egyértelmű, hogy a rajongók minden apró változást észrevesznek a külsején!

Olvasd el!

Azonnal dobj el mindent: Hailey Bieber babát vár!

Szinte hihetetlen, hogy az egykori tinisztár Justin Bieber hamarosan apa lesz, az viszont biztos, hogy Hailey-vel tökéletes párt alkotnak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Na jó, persze nem ő, hanem a sorozat stylistjai! És azért is vettem elő ezt a témát, mert szerintem nagyon érdekes, hogy amit az újságokban, filmeken, tévében, vagy akár videoklipekben látunk, milyen gyorsan épül be az emberek ruhatárába. Néha egész hosszú időnek kell eltelnie, míg valamiből trend lesz. De nézzük is, mit adott nekünk, de főleg nektek, nőknek, a Szex és New York! ;)

A TÜLLSZOKNYA

Hát, ha volt olyan trend, aminek éllovasa volt mindenki kedvenc New York-i szabadszájú szinglije, akkor az a tüllszoknya. Sőt! Már a pasztell trendet is nagyon érezte. Kíváncsi vagyok, ha Carrie Bradshaw igazából létezne, és visszagondolna erre az időszakra, hány szett emlékétől fogná el enyhe szédülés – „te jó ég, mire gondoltam, mikor ezt felvettem?!” Szerintem nem sokszor, és ehhez nem kell más, csak rengeteg önbizalom és egy kis bátorság. Akkor jó a trendeket kipróbálni, mikor még csak ismerkednek vele az emberek. Mikor már mindenkin ugyanazt látod, semmit sem érnek! ;)

Kép

A RÓZSASZÍN KABÁT

Ó, ahogy hanyagul a vállára vetette, mint egy kis köpenyt… Van itt minden, ha megnézzük alaposabban a képet! A ceruzaszoknya visszajött, pipa. A pasztellszínek az alapszínekkel, mint a fekete-fehér-szürke, szintén visszajöttek – ez is pipa. És akkor ott van a cipő, ami elüt a kabát színétől – semmi matchy-matchy divat – és így lesz a szett fókusza. Ha minden megvan, akkor már csak egy ilyen csinos kis kesztyű kell a párizsi sikkhez! ;)

Kép

A NEGLIZSÉ

Milyen kis huncut, igaz? Utcára hálóinget felkapni, ki hallott ilyet. Pedig milyen zseniális ötlet! Idén nyáron szerintem már ti is több helyen láttátok a boltokban, talán fel is kaptátok rá a fejetek, hogy „ezt meg hogy lehet viselni az utcán?!” Hát így, ahogy a képeken! Csinos kis blézerrel, bomberrel, bőrdzsekivel, kimonóval, puha pulcsival (az a rózsaszín milyen gyönyörű), vagy, ha már hűvös az idő, mint most, akkor fekete harisnya és egyszerű fehér póló is passzítható hozzá.

Kép

A PARASZTLÁNYOK BÁJA

Nem csak Marie Antoinette volt oda a lenge parasztblúzokért! ;) Carrie is szívesen kapta fel ezt a darabot, méghozzá – igen, jól látjátok – sportos sorttal. Nos, kétségkívül formabontó volt, talán még ma is kevesen vállalnátok be, de azt tudom, hogy magas derekú farmersorttal például imádtátok, láttam is az utcán rengetegszer.

(Apropó, ha valaki nem látta a Tömény Történelem legújabb epizódját velem, pótolja be gyorsan, épp Mária Antóniáról volt szó! ;))

Kép

NÉVNYAKLÁNC

Huhú, ez is nagyot hasított a divatban, igaz? Nem is annyira feltűnő, és talán éppen ezért szerették sokan. Rihanna Majesty címkével szaladgált, Jessica Justint tűzte magára, Carrie pedig… Hát ő csak Carrie! ;) Én nem vagyok oda az ilyen nyakláncokért, ahogy a névvel hímzett törölközőkért és kulcstartókért sem, de hát kinek a pap, kinek a paplan, ugye.

Kép

MACINACI TŰSARKÚVAL

Van az amerikaiaknak valami fixációja a melegítőnadrág fogalmával és az általa nyújtott komfortérzettel. Párizsban például nagyon kevés nő volt, aki átvette volna ezt a trendet – ha mégis, hát biztosan valami nagyon sikkes kis variációban, és egy pohár pezsgővel a kézben! ;)

Kép

Nagyon nehéz volt válogatni, és biztos, hogy van olyan, ami felett elsiklottam, pedig sok hölgyet inspirált. Talán majd legközelebb folytatom! ;) A nagy kérdés viszont: nektek melyik volt a kedvenc szettetek? Biztos vagyok benne, hogy van valami, amit favorizáltok Carrie-től! ;) Addig is, egy jó tanács: már az elején érdemes bekapcsolódni a trendekbe, amíg friss és szokatlan, legyen az ruha vagy épp smink. Csak stílusosan, Drágáim!!! ;)

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Kép

Ezek a nők a múlt szexszimbólumai voltak, így néznek ki napjainkban - akkor és most fotók!

Egykor őket tartották a világ legjobb nőinek. Mutatjuk, hogyan változtak az évek alatt a múlt szexszimbólumai!

Kép

Azonnal dobj el mindent: Hailey Bieber babát vár!

Szinte hihetetlen, hogy az egykori tinisztár Justin Bieber hamarosan apa lesz, az viszont biztos, hogy Hailey-vel tökéletes párt alkotnak!

Kép

Elképesztő átalakulások! Így néztek ki a sztárok az első és az utolsó MET-gálájukon - akkor és most fotók

Kedvenc sztárjaink is rengeteget változtak első MET-gálás megjelenésük óta: de nemcsak a kinézetük, hanem a stílusuk is! Akkor és most fotókon mutatjuk az átalakulásokat!

Kép

Demencia tünete lehet, ha így étkezel: 7 jel, ami a rettegett kórra utalhat

Alapvetően a legrettegettebb betegségtípus az időskori memóriavesztés. Ennek egy formája a frontotemporális demencia, melynek jellemzője az olykor egészen megszállott, ismétlődő viselkedés, ez pedig egy friss kutatás szerint sok esetben elsősorban az étkezési szokásokban jelenik meg.

Kép

Michael Jacksontól Selena Gomezig: 5 ikonikus videóklip, amit Budapesten forgattak

A legnagyobb sztárok forgattak videoklipeket a magyar fővárosban.

Kép

6 sorozat, amit ledarálhatsz, amíg várod A Bridgerton család és az Emily Párizsban új részeit

Nem tudod, mit kapcsolhatnál be addig, míg megérkeznek a Netflix sikersorozatainak legfrissebb epizódjai? Ne aggódj, segítünk neked elütni az időt addig!