Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Mi kell a tökéletes és kielégítő szexhez? Szakértőnk elmondja!

Mi kell a tökéletes és kielégítő szexhez? Szakértőnk elmondja!

március 31

kos 03.21 - 04.19

Elhatároztad, hogy nem húzod tovább az időt, és...

bika 04.20 - 05.20

Olyan hibát követsz el egy számodra fontos dologgal...

ikrek 05.21 - 06.21

Jelentős változást szeretnél az életedben, de úgy látod,...

rák 06.22 - 07.22

Olyasmiről szerzel tudomást, ami kedvező irányban befolyásolhatja az...

oroszlán 07.23 - 08.22

Komoly lépésre szántad el magad, amely eddigi életed...

szűz 08.23 - 09.22

Megeshet, hogy nem úgy reagálsz egy bizonyos helyzetre,...

mérleg 09.23 - 10.22

A vártnál sokkal jobban alakulnak a dolgaid, végre...

skorpió 10.23 - 11.21

A jelenlegi helyzetben rendkívüli módon frusztrál valami, amivel...

nyilas 11.22 - 12.21

A megfelelő pillanatra vársz, hogy egy számodra fontos...

bak 12.22 - 01.19

Úgy érzed, a környezeted túl magasra tette a...

vízöntő 01.20 - 02.18

Úgy érzed, az elmúlt hetek megpróbáltatásai nagyon sok...

halak 02.19 - 03.20

A mai nap, noha ki sem teszed a...

Elolvasom végig Megnézem
Facebook
Twitter
Pinterest
Élvezetes ágyjelenetek, órákig tartó orgazmus: lehetséges? Szakértőhöz fordultunk, hogy megtudjuk, mi kell ahhoz, hogy ténylegesen kielégült állapotban érezzük magunkat szeretkezés után.


Fotó:Europress

A JOY felkereste a Cool TV kedvenc szexuálpszichológusát, dr. Csides Katalint, hogy megkérdezzük, mit is kell tennünk a boldogságért.

Bizonyára ismerős az érzés, nevezetesen: hogy nem vagy elég jó. A nők többségénél ez napi szintű érzelmi terhelést jelent. Túlzottan meg akarunk felelni a férfiak elvárásainak, ráadásul úgy, hogy a valóságban ezt mi teremtjük meg. Hogyan? Nagyanyáinknak még nem voltak igényeik. Nem is lehettek, szó sem eshetett szexről. Arról pedig végképp nem, hogy a szexet a nő élvezheti is. Szerencsénkre ez az idő elmúlt. Egyre szabadabban és bátrabban nyilváníthatjuk ki a férfiak felé, hogy az orgazmus nekünk is olyan fontos, mint nekik. Persze van, akinek természetes eme igénye kifejezése, mert szabad nevelésben részesült és fel meri vállalni vágyait. Ám nem hagyhatjuk figyelmen kívül azokat a nőket, akiknek ez gondot okoz. Sok esetben az első együttlét olyan mély traumával jár, hogy életük végéig kínlódnak az emlékével. Nálunk még nincs kultúrája annak, hogy segítséget kérjünk egy szakembertől. Szerencsés esetben van olyan barátnőnk, akivel ezt megoszthatjuk, és könnyebben érezzük magunkat. Viszont ettől a problémánk még megmaradt. Akkor mit tehetünk?

Szeresd magad
Fogadd el a tested úgy, ahogy van!

Tudom, ez nagyon nehéz, hiszen már a csapból is az folyik, hogy csak akkor vagy jó nő, ha… Légy 40 kiló, legyen akkora melled, mint Lara Croftnak, és minden körülmények között hozd ki magadból a démoni szeretőt. Nem is csoda, hogy mindenféle bajunk van magunkkal. Kicsi a cicim, túl nagy a fenekem, x lábam van, ronda a hajam, kövér vagyok és sorolhatnám tovább! Ám eközben elfelejtünk élni, nem törődünk a lelkünkkel – marad a megfelelési kényszer. Sőt, amennyiben a környezetünkben a saját véleményünk szerint szebb nők vannak, mint mi, akkor beindul az egymás közti rivalizálás. Ki jobb? Ki szebb? Ki a kelendőbb a férfiak világában? Azt gondolom, ez nem feltétlenül fontos a boldogsághoz. Miért? Azért, mert az a férfi, aki pillanatnyilag melletted van, azért van ott, mert itt és most te vagy számára a legszebb, a legjobb, a legcsodálatosabb teremtménye a világnak. Téged akar, téged szeret. Ha az önértékeléseddel baj van, akkor ez a pasi hiába mondogatja neked ezeket, nem fogod elhinni. De akkor kinek hiszel? A kolléganődnek, a barátnődnek? Miért fontosabb az ő véleményük, mint a párodé? Gondolom, rájöttél már, hogy a boldogsághoz vezető első lépcsőn az önbizalom, önelfogadás és a helyes önértékelés áll. Nem is olyan nehéz ez az egész. Fogadd el, hogy szerethető vagy és hogy a boldogság neked is jár. Nem vagy semmivel sem rosszabb, mint bárki más. Nőnek születtél, ami nagy szerencse! Egyszerűen jobb nőnek lenni, mint férfinak. Ez van...

Minden férfiban ott rejtőzik az úriember - ha tudod, hogy szerelmed nem túl kitartó, hát kérd meg, hogy közösülés előtt simogasson sokat, vagy orálisan hozzon hangulatba, így biztos neki sem lesz lelkiismeretfurdalása egy-egy gyors menet után.

A szex a nőért van
Bármilyen furcsán hangzik is, ezt fogadd el tőlem

Nem véletlen ez az állításom! Egy férfi mindenképp kielégül, még akkor is, ha úgy fekszel az ágyban, mint egy darab fa. Mi viszont „munkásak” vagyunk, akiknek a gyönyörért meg kell dolgozni. Vannak, akik könnyebben és vannak, akik nehezebben jutnak el a csúcsra. Ez mindig annak a függvénye, hogy éppen milyen érzelmi állapotban vagy. Két dologhoz kell kedv: verset írni és szeretkezni. Hagyd, hogy párod hangulatba hozzon! Engedd át a tested és lelked a szex örömének. Amennyiben a partnered kulturálatlan szexuális téren, ne félj kicsit javítani a helyzeten. Ne hazudd, hogy élvezed a szeretkezést, ha nem. Ne várj arra, hogy majd magától megváltoznak a dolgok, mert nem fognak. Legyen bátorságod segítséget kérni! Légy büszke arra, hogy nő vagy, mert mi mozgatjuk a világot. Értünk versengnek a hímek. Fogadd el, hogy fontos vagy! A szex érted van, hiszen a férfi valós öröme – a nő orgazmusa. Ne vedd el tőlük ezt az élményt – és magadtól sem…

Tervezd meg az aktus minden részletét: hol, mikor, hogyan.
Ha minden jól megy, te leszel a főnök és ő is jól érzi majd magát. Abban a pillanatban, mielőtt beléd hatol, az egyik legerotikusabb élményben lesz részed. Nézz egyenesen a szemébe vagy férfiasságára!

Tanuld meg a szexet!
Sok nőnek fogalma sincs arról, hogyan működik a teste

Ennek általában az az oka, hogy a biológiaórákon, egy olyan életkorban tanuljuk ezt, amikor még nem vagyunk elég érettek rá lelkileg. Biztos emlékszel a nagy röhögésekre az osztályban, amikor az osztályfőnököd kínok között, lila fejjel, zavartan beszélt a férfi-/női test különbségeiről, a szeretkezésről, a testi örömökről. Mesélt valamiről, ami neki is gondot jelentett. Természetes, hogy nem volt sikere. Mi viszont könnyesre vihogtuk magunkat, és akkor nem gondoltunk arra, hogy ez milyen fontos lesz az életünkben – nemsokára. Nincs semmi kellemetlen abban, ha elmész egy könyvesboltba és beszerzed magadnak a megfelelő szakirodalmat. Nem arra biztatlak, hogy könyvből szeretkezz, hanem arra, hogy információkat szerezz. Ez még nem ártott meg senkinek. Nem baj, ha ismered, hogy milyen veszélyeket rejt egy intim együttlét, az sem, ha tudod, hogyan kell védened magad és mikor mit kell tenned ahhoz, hogy a kívánt orgazmus bekövetkezzen. A szeretkezés kultúráját el kell és el is lehet sajátítani, hisz a szexet ugyanúgy tanuljuk, mint a járást vagy a beszédet. És ne feledd: gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj!

Nők milliói falják az olyan könyveket, melyekben tippeket olvashatnak arról, hogyan bánjanak a férfiakkal. Nyilván te is bevetettél már mindenféle vicces figurát. Felejtsd el az egészet egy pillanatra: az a nő a legjobb szerető, aki teljes élvezettel adja át magát a szex gyönyöreinek, és közben legalább annyira törődik az oldalán lévő férfi reakcióival is.

Van melled!
Hidd el, teljesen mindegy, milyen

A férfiak imádják a női mellet – legyen az kicsi vagy nagy. Lehet, hogy te elégedetlen vagy a méretével vagy éppen a formájával, de a párod szereti, és ez a lényeg! Szeresd hát te is, hisz ez az egyik ingerzóna rajtad. A mellekkel óvatosan kell bánni, finoman szabad csak érinteni, simogatni. Valószínűleg megfigyelted már magadon, hogy ha izgalomba jössz, a mellbimbóid külön életet kezdenek élni. Ne szégyelld! Ez természetes. A férfi számára ez egy jel, hogy jó úton halad. Próbáld ki: állj a tükör elé, és kezd el ingerelni a bimbókat! Tapasztalni fogod, milyen kellemes. Fogadd el a látványt, nézd meg, milyen gyönyörű vagy. Figyeld meg, hogy egy feszes mell milyen csodálatos tud lenni. Ez a szépség pedig a tiéd. A párod is pont ugyanezt fogja látni. Azok a nők, akik nem szeretik, ha megérintik a mellüket, bajban vannak. Elesnek egy olyan izgató lehetőségtől, ami az egyik legjobb érzést adja a szexuális játékok során. Lehet, lányok, háborogni, a tény ettől még tény marad: amennyiben elégedetlen vagy a testeddel, szükséged van egy lélekturkászra.

Egy férfi soha nem gondolkozik el azon, hogy tényleg elég hosszú, vastag és kemény-e a pénisze, ha szerelme időről időre tudomására hozza, mennyire tetszik neki. Bizonyíts: röpke érintések a kocsiban vagy az étteremben – nem kell feltétlenül vad szeretkezéssel folytatni.

Van „muffod”
Érdekes, izgalmas, hívogató

Vannak vaginacentrikus és vannak csiklócentrikus hölgyek. Te melyik típusba tartozol? Tapasztald meg! Ha izgatod a klitoriszod és jó, akkor előbukkan a „feje” – és előbb-utóbb eljutsz az orgazmusig. Amennyiben ezt érzed, csiklócentrikus vagy. Lehet, hogy jó érzés, de te mégis inkább a hüvelyi gyönyöröket élvezed? A hüvely a titkok tárháza. Vannak olyanok, akik képesek „G”-pontos orgazmusra, és vannak, akik nem. A valóságban ez mindegy. A legfontosabb, hogy szeretetkapcsolatban élj, egy olyan társ mellett, aki képes szexuális örömökhöz juttatni. De térjünk vissza rád. Most az az első, hogy el tudd dönteni, hova tartozol. Csikló- vagy hüvelyi orgazmusra vagy képes? Amennyiben ezt kiderítetted, hozzá lehet fogni ahhoz, hogy felmérd, milyen típusú férfira van szükséged. Bizonyára tapasztaltad, hogy vannak olyan pasasok, akik sok-sok előjáték után rövid aktust produkálnak, és vannak, akik 20-30 percig képesek aktívak lenni. Amennyiben csiklóorientált vagy, akkor egy olyan férfi kell neked, aki simogatós. Ha pedig hüvelycentrikus, akkor a „fűrészelős” férfi a tiéd. Nem szükséges agresszívnak lenni, hogy elvedd, ami neked jár. Már csak azért sem, mert mindkettőtöknek egy a célja: a kölcsönös örömszerzés. Persze ideális esetben a pasi mindkét „stílusban” otthon van.

A párválasztás
Társkereséskor légy igényes

Nem mindegy, kivel bújunk ágyba. Inkább legyél egy kicsit egyedül, mintsem olyan valaki mellett, aki nem hozzád való. Az egyedüllét nem magány, tehát bármi áron nem kell partner. A párkapcsolatok általánosságban az úgynevezett „külsőségeken” alapulnak. Megtetszik valaki, akivel igyekszünk minél hamarabb megismerkedni. Szerencsés esetben gyorsan egymásra hangolódunk, bár itt szoktak bekövetkezni a problémák is. Vagy túl sokára kerülünk ágyba a kiszemelttel, vagy túl korán. Az én olvasatomban a szex nem lóverseny. Sokkal többet érünk el, ha adunk időt magunknak arra, hogy az érzelmek kiépüljenek, és valóban kötődni tudjunk egymáshoz. Mégis manapság nagyon sok olyan történettel találkozom, ami pont ott megy tönkre, hogy ismerkedés, egy-két ital, tánc – és ágy. Aztán csodálkozunk, hogy nincs orgazmus. Az esetek többségében többet nem is látjuk az adott férfit. Adj esélyt magadnak és a párodnak. Ismerd meg partnered alaposan, hogy tudd, mire számíthatsz, és még legyen időd kilépni a kezdődő kapcsolatból, ha nem megfelelő.

Engedd a pasinak, hogy meghódítson. A férfiak nem szeretik a nyomulós lányokat. Azokat csak egyéjszakás kalandnak hívják. Élvezd ki, hogy kellesz a férfinak, és azt, hogy kívánja a tested. Légy nő, hogy ô férfi lehessen melletted.

Mit tegyél akkor, ha kicsit görcsös típus vagy? Hogyan oldd gátlásaidat?

Készülj fel a légyottra – főként érzelmileg! Csak úgy érdemes találkozni a társunkkal, ha mi már tudjuk, mit szeretnénk. Ne erőltesd, ha nem megy, inkább kérj időt. Űzd el a gondolatot a fejedből, hogy úgysem lesz orgazmusod. Attól sem kell félni, ha nem vagy lepedőakrobata. Majd leszel! A férfi szeret beavatni, tanítgatni.

Ne gondolkodj azon, hogy az előző nője biztos szebb volt és jobb az ágyban, mint te. A társadnak ez bizonyára nem jut eszébe.

Állj a tükör elé és figyeld meg magad. Szedd össze egy-két jó tulajdonságodat! Szép a szemed, szexi a mosolyod. Mindenkinek van jó oldala és mindenkit lehet szeretni valamiért. Téged is!

Szükség esetén menj szakemberhez és kérj segítséget! Lehet, hogy egy önismereti tréning elég ahhoz, hogy kicsit bátrabb legyél. Nem kell szenvedni! Boldogságra születtél – ezért vagy nő.

A legfontosabb: a férfi szeretni akar téged. A mi férfiaink pedig kedvesek, sármosak. Van bennük felelősség. Persze akadnak kivételek, de többségében fantasztikusak. Érzékenyek és érzékiek.
Hihetetlen lánggal tudnak égni, nekünk csak táplálni kell ezt a tüzet.

Az ágy…
Ne várd el a szeretődtől, hogy kitalálja, mire gondolsz

Beszéljetek róla! Ha a pasi nem hajlandó rá, akkor gondok vannak. Ez ma már nem tabu téma, úgyhogy ha mégis beleszaladsz ebbe, akkor kezdj el azon gondolkodni, jól választottál-e. A férfiak között sokan úgy vélekednek, hogy a szexről nem dumálni kell, hanem csinálni. Én ezzel nem értek egyet, hiszen nem tudhatjuk egymásról, ki mire vagy mitől indul be. Két ember között – ha mindkettő akarja – bármi megengedett az ágyban. Nem kell eltűrnöd semmit, ami neked nem esik jól. Nem feltétlen az a cél, hogy a pasidnak megfelelj, sokkal inkább az, hogy a szerelmi légyott a lehető legjobb legyen. Később, ha már ismeritek egymást, lehet csiszolgatni, tökéletesíteni. Mindig teremtsétek meg a hangulatot! Ebben segíthet a csoki, a pezsgő, egy finom vacsi, egymás masszírozása, lágy fények, kellemes zene – olyan, amit mind a ketten kedveltek. Ha minden rendben, kezdődhet a játék. Ne félj átvenni az irányítást – bátran vezesd a kezét. Még mindig jobb, mint az aktus végén hazudni, hogy jó volt. Ne azzal foglalkozz, vajon hogyan nézhetsz most ki kívülről, csak engedd át magad a szeretkezés gyönyörének.

Lazulj el! Ha sokat kényeztet a párod, sikerülni fog. Kezdhettek egy közös zuhanyozással. Figyeld meg, hogy a társad mit szeretne, az a jó, ha kezdeményezel, vagy az, ha csak engeded magad birtokolni? Ez elég gyorsan kiderül. Élvezd, amit csinálsz, és figyelj magadra. A férfi úgyis csak rád koncentrál, és igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy „repülni” tudj. Az aktus közben se viselkedj alárendeltként. Ha úgy tartja kedved, akkor kezdeményezz pozícióváltást. Ha épp jól érzed magad az adott helyzetben, azt se hallgasd el. Orgazmus előtti állapotban állítsd le a pasit, ha neki épp akkor jutna eszébe pózt váltani. Adj hangot az örömödnek. Vannak olyan nők, akik kicsit hangosak, és vannak, akik inkább csendben élvezik a szexet. Csak azért ne add elő Aida nagybelépőjét a férfi alatt, mert ő ezt akarja hallani. Kizárólag akkor és úgy tégy bármit, ahogy és amikor neked jó.

Gondoskodj a védekezésről! Ne bízd a véletlenre és főleg ne a pasira a dolgot: legyen nálad is mindig óvszer! Kegyetlen rossz érzés tud lenni, amikor már mindketten erős izgalmi állapotban vagytok – és kiderül, hogy nincs gumi…

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

március 31

kos 03.21 - 04.19

Elhatároztad, hogy nem húzod tovább az időt, és...

bika 04.20 - 05.20

Olyan hibát követsz el egy számodra fontos dologgal...

ikrek 05.21 - 06.21

Jelentős változást szeretnél az életedben, de úgy látod,...

rák 06.22 - 07.22

Olyasmiről szerzel tudomást, ami kedvező irányban befolyásolhatja az...

oroszlán 07.23 - 08.22

Komoly lépésre szántad el magad, amely eddigi életed...

szűz 08.23 - 09.22

Megeshet, hogy nem úgy reagálsz egy bizonyos helyzetre,...

mérleg 09.23 - 10.22

A vártnál sokkal jobban alakulnak a dolgaid, végre...

skorpió 10.23 - 11.21

A jelenlegi helyzetben rendkívüli módon frusztrál valami, amivel...

nyilas 11.22 - 12.21

A megfelelő pillanatra vársz, hogy egy számodra fontos...

bak 12.22 - 01.19

Úgy érzed, a környezeted túl magasra tette a...

vízöntő 01.20 - 02.18

Úgy érzed, az elmúlt hetek megpróbáltatásai nagyon sok...

halak 02.19 - 03.20

A mai nap, noha ki sem teszed a...

Elolvasom végig Megnézem

Pizsama, macinaci vagy farmer – melyik nyeri a home office-versenyt?

Ha home office-ban dolgozik az ember, bizony hajlamos lehet beletunyulni az otthonlétbe. A napok, az órák összefolynak és péntek este egyszer csak azon kapod magad, hogy öt napja már ugyanabban a pizsamában fekszel a kanapé ugyanazon pontján. Oké, hogy a koronavírus-járvány miatt nem szabad most emberek közé mennünk, ám ez még nem jelenti azt, hogy a lakás négy fala között ne próbálhatnánk meg kicsit jobban odafigyelni a külsőnkre.

Ben Affleck és Ana De Armas fittyet hánynak a koronavírusra

Néhány hete mutatkozott először Ben Affleck és Ana De Armas, akiknek eszük ágában sincs titkolni, hogy milyen nagy köztük a szerelem.

Miután a koronavírus miatt eltűntek a turisták, csoda történt a Maldív-szigeteken

Egyre több helyen mutatkoznak meg a koronavírus-járvány pozitív hatásai.

Kapás Boglárka egyelőre nem folytathatja a felkészülést: pozitív lett a koronavírustesztje

Közösségi oldalán jelentette be az olimpiai bronzérmes világbajnok úszó, Kapás Boglárka, hogy pozitív lett a koronavírustesztje.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves
Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem